Jump to content

Secondlife loading continually and nothing displaying or functioning correctly


fol047
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3894 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I have just started using Second Life and everything seems to load bit-by-bit around the character with textures all over the place. The physics also seem to be malfunctioning so that the character can pass through walls etc. I don't think it should be displaying like this.

I have a new powerful computer that can easily run software like Autdesk Maya and the Adobe creative suite so this shouldn't be a problem.

My specs:

OS: Windows 7 64 bit

Processor: Intel i7-2600

Manufacturer: Dell

Graphics Card: Nvidia Geforce 550

Memory: 8GB

Total hard drive space: 2GB (1GB internal and 1GB external hard drive)

I have service pack 1 installed

 

How do I get this to display correctly?

Link to comment
Share on other sites

Check your connection to the Internet.  Reboot your router and modem.  Run some speed tests to San Francisco, CA and Dallas, TX to get an idea of your actually download speed.

http://www.speedtest.net/

I got to question something on the specs you listed.

------------------------------------

"...

Total hard drive space: 2GB (1GB internal and 1GB external hard drive)

..."

--------------------------------------

Are you sure about that?  2 gigs won't even be enough for Windows to run.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3894 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...