Jump to content

SL wont start up?


You are about to reply to a thread that has been inactive for 4689 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

OS: Win7 Professionel 64bit

Ram: 16GB

Cpu: intel core i5-2500k 4x3,3GHZ

graphiccard: Nvidia Geforce GTX550 Ti 1024ram

 

Well I got a new PC and now SL-viewer wont start anymore. The system Process of SecondLifeViewer starts up for a split second but then it goes away and the SL-viewer wont show up.

I already tried to turn of the Firewall, to start it as Administrator and to start it as Windows XP.  I tried this with the normal SecondLifeViewer aswell with the Beta Viewer but neither of them works.

Are there any known issues or fixes?

 

MFG Moonwolf

 

Link to comment
Share on other sites

Ok now I know its a Problem with the SL update. When I copy the files I have from an older Version (2.6.3) it starts up normaly....

When I update then again SLV wont run -.-

So I have to use an older version of SLV till an bugfix comes out -.-

 

Also it says it wont recognize my grafics card but its running thought so I would say  a Nvidia Geforce GTX 550 TI is no problem for it.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

okay since the new SL version HAS to be updated lets bump this thread

 

Still the same: Win 7 prof 64 bit evrything works fine with the old version 2.6 i had no problems playing SL it just said my Graphiccard wasnt tested becouse its a new one

so SLV is starting the SLV process for a split second and thats all it wont show up it wont load anything

already tried: compatibility mode as Win XP sp 2&3 and with adminitrator rigths wont work either

and no i dont want to try anything like Phönix or anything else tried them all they all s*ck

is it so hard to get an answer that just could maybe help and not always just use  an other one if i would want to i wouldnt have started that thread at all and yeah they work but i WANT to use SLV

Link to comment
Share on other sites

okay a night full of trying to fix that damn thing brought up the couse

i tried to play it in the Virtual win xp mode from win7 (nope not the same as combatibility mode win xp)

well it worked at first but i wanted to copy some of my data onto it and used a programm "TeamViewer" to remotly connect to my virtual PC (i wont describe further why i had to take that complicated messure)

so after i had done this SLV wouldnt start anymore so what coused it i asked my self and killed "TeamViewer" and look at it it worked!

 

so SLV  will NOT work if you have TeamViewer running the question is why? since there is nothing i could think of that anything could break with SLV if TV is running besides the Viewer in the name there is nothing they have even slightly in common...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I got this problem to I have a great but a bit old computer that I have played second life on before but now when I installed it the viewer wont start I press the icon from second life but second life don't start what should I do????

 

 

I have reinstalled 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4689 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...