Identity Euler Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Carnival of Fashion jest projektem *CrEaTiViTy*, który ma na celu promocję polskich kreatorów w Second Life. Razem można więcej dzięki efektowi synergii. ;) A o ile więcej widać na załączonym filmie, który w każdym pikselu jest wykonany przez Polaków. Pokaz miał miejsce w styczniu jednak nadal trwają prace nad materiałami promocyjnymi. Więcej informacji wkrótce. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Twine Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Tak, pokaz był znakomity. Piękne modelki, profesjonalna organizacja, dobra scenografia, mało lagów. A na modzie to ja sę nei znam, ale też mi się podobało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirus Avelino Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Ostatnio niestety dałem radę tylko być na koncercie poprzedzającym pokaz. Ale liczę na to, że uda mi się pojawić na następnym pokazie, bo wygląda na ciekawe wydarzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diav Draconia Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 To było świetne wydarzenie, bardzo mi się podobało A filmik pięknie pokazuje jak było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now