Jump to content
  • 0

Newest 2.6-whatever not signing in


Asharya Milena
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4760 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

So I downloaded the most recent version of Viewer 2, which is 2.6.1. Great. Now my issue is, once I double click the icon, the small gray box that pops up before the main log in screen always freezes on "Initializing VFS..." Then stays on that part of the loading process and then crashes the loader. I've uninstalled it, installed Phoenix which was beyond lagged for my laptop. I uninstalled Phoenix and reinstalled 2.6.1...and it still did it. I've restarted my computer several times, tried two different internet connections, and still nothing. Anyone know how to fix this? I can post a screen shot if I need to show anyone what I mean...

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

You need to clear your cache manually.

(XP) - C: - Documents and Settings - (USER NAME) - AppData - SecondLife
(Vista) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Local - SecondLife
(Win 7) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Roaming - SecondLife and /Local/SecondLife

Delete the contents of the folder and restart your computer.

NOTE: You may need to go to Windows Tools > Folder Options > View & enable Show Hidden Files/Folders, in order to see AppData folder.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4760 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...