Jump to content

I can't login and my voice won't connect to the saver please help


x1daring
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2279 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Yesterday and today my second life won't let me login fully my avatar would be invisible my gestures would not load my l$ amount would be question marks and my voice won't connect to the saver then it logs me back out and I have to quit I can't clear my cache like this also can someone please help me?
Link to comment
Share on other sites

I would suggest that you have a problem either with your ISP's connection to the SL servers or your router needs a restart.

Assuming that you HAVE rebooted your router (turned everything off, waited two minutes and then turned everything back on...)

Do a speedtest to the Tucson server ("my preferred server") and see if the speed and ping are different from the usual.

You really need to give us more than "A windows computer" to work on...much fuller spec, if anyone is to give you more meaningful help.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2279 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...