Jump to content
  • 0

second life does not start updated drivers and still appears the message


SharoonPetrikov
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2304 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

You don't give us enough information to tell you why. We need to know which OS and what video card and driver. So, all we can do is guess.

If you are on a laptop, do you have a settng in your video card's control panel to go into performance mode when running SL?

Also, look at the system requirements https://secondlife.com/my/support/system-requirements/index.php? 

 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

You don't give us enough information to tell you why. We need to know which OS and what video card and driver. So, all we can do is guess.

If you are on a laptop, do you have a settng in your video card's control panel to go into performance mode when running SL?

Also, look at the system requirements https://secondlife.com/my/support/system-requirements/index.php? 

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2304 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...