Jump to content
  • 0

My physics layer works improperly


Flutters Amethyst
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2584 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Try testing the physics layer without your mesh body attachments, using only the classic avatar body.  If it works OK, it's not the physics layer (and I don't see how it could be), it's your mesh body attachments.  Try wearing a fresh object from inventory, or if your vendor has a redelivery terminal, get a new one.

Alternatively, you say other see you as working OK.  In that case, I suspect an internet connection issue.  Try rebooting your internet modem/router.  If that does not help, see here for other things to investigate: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Try testing the physics layer without your mesh body attachments, using only the classic avatar body.  If it works OK, it's not the physics layer (and I don't see how it could be), it's your mesh body attachments.  Try wearing a fresh object from inventory, or if your vendor has a redelivery terminal, get a new one.

Alternatively, you say other see you as working OK.  In that case, I suspect an internet connection issue.  Try rebooting your internet modem/router.  If that does not help, see here for other things to investigate: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2584 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...