Jump to content

DNS problems at login - a request for information


Monty Linden
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4099 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I have been getting partial logins, with some level or other of the "Requesting Region Capabilities" failing...

Windows Vista Business SP2

ISP - Demon Internet

Setup

 

PC -<ethernet>- Modem/Router - <ADSL/phoneline> My ISP

(Problem also occurs with Windows 7 laptop connected via wireless)

My PC IP - 192.168.2.2 (usually) - Modem 192.168.2.1, Default gateway, DNS & DHCP servers also 192.168.2.1

In router config

Default gateway 194.159.169.245

DNS currently set to Google 8.8.8.8 and 8.8.4.4, but fault also occurs while I use the DNS supplied by my ISP

Router is Belkin N300

I see from various forum posts that network reliability is blamed for the problems during requestion region capabilities,however, I have run continuous MTR on the sim servers (as provided from help about in the viewer) and  I see no notable differences in the transit times, ping response times or any notable packet loss during the times that I have problems and the times that I don't.

There do seem to be times when it happens more often - around 2pm uk time (6am SLT) and after 10pm uk (2pm SLT) particularly, which is an additional pain as those are times I am most likely to want to log in.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4099 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...