mobiusonemasterchief Infin

Resident
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mobiusonemasterchief Infin

  1. sim crossings/ handover lagging time?

    was wondering if any other pilots are exsperiencing this problem were you cross a sim and your stuck for a moment and then see your 3/4 thru the sim when you become unstuck. i have tried this in various aircraft and get the same results. OR you pass a border at like 25 to 30 knots haft was thru the sim and you get rubberbanded back to the begining of were you entered.
  2. SL grid loses were you are when crossing sims

    why does the grid somtimes lose were your avatar is after crossing a sim , mostly in an aircrraft , you get unseat and find your av as far as 2 to 3 sims away stuck in the air and if you try to cam TP back to the plane you end up in another random sim. then if you TP home you get the message your *technically there , but the viewer shows you some other place.
  3. Missing strips of land on Main Map

    im relly wondering how long does it take for LL to fix this problem of large strips of land missing from the Main Map.
  4. prim count glitch? / land impact

    i just completed a small build and its all strait prim with no special mods on it and SL says its 253 Land impact!? actual prim count is 65 prims. whats going on ?
  5. prim count glitch? / land impact

    textures will alter the LI of a build ? ........... did a test and set the build to all default *prim/wood texture. this did not alter the LI count. how can adding 3 cylinders to a build drastically change the count ? further, NOT pathcutting and hollowing the 3 prims -- no change. path cutting and hollowing the 3 cylinders makes the LI go nuts.
  6. prim count glitch? / land impact

    ADDUM--- as soon as i unlinked the 3 prim straps the prim count becomes normal , the straps are strait prim too nothing special, then when i link the straps on the count goes crazy, the straps are only 3 cylinders hollowed and pathcut with a texture added. by themselves , linked together 3 prim, when linked to the rest of the build, the count of LI and prim count goes crazy .
  7. avatar rebake fail persists?

    ever since *serverside *anything* , rebaking seems to fail , is the key command CTRL ALT R still useable or works or is that dead? i have to relog for clothing to update if i change.
  8. server failures today?

    attemping to fly the upper continent of gatia 3 times SL kicks me offline ?! whats going on with the servers today D: iv never seen this in years
  9. server failures today?

    this IS getting ridiculous !!! 3 days in a row , TP failures , asset failures, multiple login failures ? normally it takes 3 to 4 retries to get back in , and now its reaching almost a dozen D: . servers failing to remember were you were last at and puts you somewere you were 6 Hours ago?? it looks like SL is finally crumbling , INDEED LL needs to focus on fixing the system rather than keep adding NEW useless goodies. the proverbial last straw that breaks the camels back will soon rear it head . mark my words ...
  10. server failures today?

    attemping to fly the upper continent of gatia 3 times SL kicks me offline ?! whats going on with the servers today D: iv never seen this in years
  11. default linden water splash sound effect

    was wondering if LL has removed the common sound of when an avatar goes into the water you normally hear a *splash either going into or out of the water. i tried seeing if its just the viewer i was using but it seems this is apparent in any viewer .
  12. default linden water splash sound effect

    as i metioned.. i even tried a Basic avatar from the Library folder >> no attachments << and have tried other viewer Even the default viewer . i used to recall all viewers iregardless , would (play) this event . look back yourself dont you , or any of you recall when your first time going into SL water you would hear it. not even the LL default viewer emulates this effect anymore. so im pretty sure its a server grid effect that has been totally omitted .
  13. default linden water splash sound effect

    no its not viewer related.. i tried firestorm // singularity AND the default LL viewer . None of them even the default viewer emulates it anymore. i even tried the default *noob avatar and nothing... so its no avatar related either. so im thinking its grid server related . no more splash sound .. oh well ... it wont be missed lol
  14. SL grid glitch or creator glitch?

    on almost half of my stuff i own that has an animation in it ... sometimes i get this message and a Error-- ** Could not find animation '00000000-0000-0000-0000-000000000000'. is this a SL bug or a common creator bug or flaw?
  15. large strips of the grid missing?!

    does anyone see large strips of the grid missing when you zoom out to see a whole continent? is this a viewer or SL grid problem? acording to others they see the same glitch.
  16. animations fail anywere

    i was wodering if its my grafics card or an SL bug since project sunshine was rolled out. anywere i go and see, almost every other prim animation fails to render, like opening a door to seeing scripted pets come apart when they move. is this a shortcoming of my card or is it SL in general? DATA&colon; CPU: AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor (3120.92 MHz) Memory: 8174 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GT 220/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 9.18.0013.1106 OpenGL Version: 3.3.0 Draw distance: 444 Bandwidth: 500 LOD factor: 4 Render quality: Medium (3/7) Texture memory: 512 MB (1) Built with MSVC version 1600 Packets Lost: 28/179,291 (0.0%)
  17. regions failing to apear Blake seas areas

    has anyone else been exsperiencing regions failing to apear when travelling thru the blake seas areas? several fail to show up and i run into a wall were there is supost to be an ajoining sim. i see them in map but in the mini map it shows its not there and visually there not either.
  18. regions failing to apear Blake seas areas

    its wasnt any specific sims more likely random ones in the blake sea. one instance i was at hona lee sim and all its surrounding sims were litterally gone. could not see them or cross , not even teleport,
  19. ghost vehicles blake seas area

    wondering when and if LL is going to fix a odd issue of seeing ghosted vehicles that are stuck in sim till they are clicked and goes poof. AND ghosted avatars that remain on a vehicle till the actual avatar is back in the sim.
  20. POSTED Landmark 7-20-2012 i have conducted a physics test in OpenSim software proving it is POSSIBLE to set the Max prim link Limit of 256 prims PHYSICAL. Question : why should Linden labs have a simulator cap on this? the diversity and creativity of better performing built vehicles could substantially benefit the builders community of SL. the test showed no impact in sim performance and proved more that 32 Linked prims can be set Physical. up to the MAX link limit . this test was done on a private PC that is 6 yrs old with win XP software and a intel core 2 chip @ 1.8 GHz. with 1 GB of ram. Today's PCs are several times more powerful now and so are commercial servers. one last Query : why hasn't LL increased the Link distance to match the NEW prim Size of 64 meters?
  21. grid survey inventory glitches

    i have observed that getting items to dettach or attach has been screwing up recently or the old bug of finding items attached to your avatar that wasnt there before , has anyone else had this problem and seems to be getting worse?
  22. Looking for complete female avatar - not so girly

    checkout the secondlife market place website, there are hundreds of complete avatars for sale there.
  23. How Large Is This Problem? Ghosted at the Sim edge

    as to the local of the acute problem i see its is not only at or near sim borders now , i just got 2 accounts stuck now in limbo at the blue steel sandboxes. there are several people there now and more coming in that are getting stuck. i saw several others standing ghosted in the middle of the sim and at various altitudes . * gasp i see dead ppl! well i called LL and this time they said they will suggest there supervisor to start reseting sims soon. cross your fingers!
  24. sound fails on Secondlife home page ?

    yes the audio does not work on the Secondlife Main home page , but the same video works fine on the other web address ending in *whatsit. i use mozilla and have the latests media flash player version. and double checked my websettings as per a help page that defines sound failure from various problems. if the same video plays on the other page and not the main SL page im at a loss on if its my PC or the website
  25. sound fails on Secondlife home page ?

    i and very curious as to know why the media plays with sound on this page >> http://secondlife.com/whatis and it does not play sound with same videos on the default secondlife homepage. is it my own PC or is there a glitch in the media with the default home page?