Jump to content

MissSophie Menna

Resident
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MissSophie Menna

  • Rank
    Newbie
  1. Yes I believe so. I had a few people look at my head specifically and noticed it did rezz in eventually. But for me I can't seem to get mines to rezz in at the full quality of the lipstick texture applier.
  2. Thank you for your help! How exactly do I have multiple saved presets regarding my graphic settings? Also, I will try and reduce my LoD factor to medium poly, or low poly to see if that helps. Also, with the mesh it could be the issue because I have previous Fiore mesh heads that are not Bento and I also have the Genesis Lab Bento Mesh heads and have never encountered this issue before. So with that being mentioned, I will look into maybe trying a different viewer? Do you have any viewers you could Suggest for Mac and that are Bento updated? Thanks! Also, I like the idea of using TextureLoadFullRes and switching between enabling and disabling the Debug setting I believe that would most likely fix the issue with the rendering issues. I do have a fast Internet and good connection but I am unsure on how to check if they connect well with the SL servers.. I believe so. Lastly, I will try and ask Firestorm Support in-world and see if that can benefit my issue. I did look at their wiki page regarding Slow Rez but it did not specify exactly what type of computer was being used and I believe it were issues that helped with PC Windows computers and it did not mention Mac's.
  3. No, this has been occurring since i bought the head a few weeks ago. Yes, it is a holiday today. Also, I hope it does clear up because it has not gone away and I have tired everything. Thank you though.
  4. Hi, I am having an issue with my Fiore Bento Mesh Head, Alura that I recently purchased. For some odd reason, the makeup layers onto the head are extremely blurry when applying Lipstick or Eyeshadow to the head, but everything else seem to work perfectly. I am using a Macbook Air 13 inch laptop and I never seemed to have any issues with rendering before regarding any other mesh by Fiore or another creator. Also, I have been looking for the answer regarding this issue and has tried everything such as using the Debug settings within the Advanced menu. With that being said, I have found other threads talking about issues with texture blurriness but nothing regarding a mesh head. I have tried to play around with RenderTextureMemoryMultiple TextureFetchConcurrencyand MeshMaxConcurrentRequests. Also, i have attempted to higher my Texture Memory Buffer in the hardware settings which for me, was set to 512 by default but i move it to its highest which is 768mb. I did find a solution to this issue.. and the only thing that seemed to work was the debug setting TextureLoadFullRes to TRUE, but i turned it off because i did not want to risk any further issues regarding my experiences on Secondlife Firestorm viewer or any memory damage it could cause. Here is a picture with how the textures look onto my lips as I apply the lipstick applier: https://gyazo.com/7e470fb1433734a19a614a3b15ef0ea3 With that being said, I have tried to texture refresh my head numerous amounts of times, and clear cache multiple times. I literally have tried everything. Here is a picture of what the texture looks like once i enabled TextureLoadFullRes to TRUE: https://gyazo.com/5a2d0048979e5f4da3f92c884ad4f755 This has been the ONLY debug setting that I have used that actually fixed the problem. Unfortunately, I will not use it because it is not recommended. Please, if anyone can help me with this issue it would mean a lot because I have tried everything and nothing has seemed to work! Thank you
  5. Hi, I am having an issue with my Fiore Bento Mesh Head, Alura that I recently purchased. For some odd reason, the makeup layers onto the head are extremely blurry when applying Lipstick or Eyeshadow to the head, but everything else seem to work perfectly. I am using a Macbook Air 13 inch laptop and I never seemed to have any issues with rendering before regarding any other mesh by Fiore or another creator. Also, I have been looking for the answer regarding this issue and has tried everything such as using the Debug settings within the Advanced menu. With that being said, I have found other threads talking about issues with texture blurriness but nothing regarding a mesh head. I have tried to play around with RenderTextureMemoryMultiple TextureFetchConcurrency and MeshMaxConcurrentRequests. Also, i have attempted to higher my Texture Memory Buffer in the hardware settings which for me, was set to 512 by default but i move it to its highest which is 768mb. I did find a solution to this issue.. and the only thing that seemed to work was the debug setting TextureLoadFullRes to TRUE, but i turned it off because i did not want to risk any further issues regarding my experiences on Secondlife Firestorm viewer or any memory damage it could cause. Here is a picture with how the textures look onto my lips as I apply the lipstick applier: https://gyazo.com/7e470fb1433734a19a614a3b15ef0ea3 With that being said, I have tried to texture refresh my head numerous amounts of times, and clear cache multiple times. I literally have tried everything. Here is a picture of what the texture looks like once i enabled TextureLoadFullRes to TRUE: https://gyazo.com/5a2d0048979e5f4da3f92c884ad4f755 This has been the ONLY debug setting that I have used that actually fixed the problem. Unfortunately, I will not use it because it is not recommended. Please, if anyone can help me with this issue it would mean a lot because I have tried everything and nothing has seemed to work! Thank you
×
×
  • Create New...