Jump to content
  • 0

I have problem, i can't log in and i have issue:" Unable to connect in simulator "Heeeeelp mee!


SrdjoKv
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3959 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello SrdjoKv and welcome to SL Forums. There are 2 main causes you get this error message. Maybe:

1)It is relative with a temporal problem at the region you are trying to log in.  If so, is possible to fix the problem if you log in a different region. Try to log in a protected land like Smith, Exeuxoa or Anzere and see if that helps. If you use the official viewer and you can't select a different region, in your log in screen give the command: Menu Me --> Preferences --> General Tab --> Enable "Show on login" --> OK.  After click the down arrow where it says "Start at" and choose <Type region name> --> Smith --> Login.

2)It is relative with invalid characters in your group tag. If so, you will fix the problem if you remove or change it. If you remember which group tag you wear, log in with an alt (alternative / another account), find the owner or a manager of the group, explain who you are and ask them to eject you of the group. If you are the group owner, again log in with an alt and change the group tag. If it is no possible, tell your friends to delete the group. When they all leave, your groups in 48 hours will stop to exist, so you will fix your problem.

Good luck.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello SrdjoKv and welcome to SL Forums. There are 2 main causes you get this error message. Maybe:

1)It is relative with a temporal problem at the region you are trying to log in.  If so, is possible to fix the problem if you log in a different region. Try to log in a protected land like Smith, Exeuxoa or Anzere and see if that helps. If you use the official viewer and you can't select a different region, in your log in screen give the command: Menu Me --> Preferences --> General Tab --> Enable "Show on login" --> OK.  After click the down arrow where it says "Start at" and choose <Type region name> --> Smith --> Login.

2)It is relative with invalid characters in your group tag. If so, you will fix the problem if you remove or change it. If you remember which group tag you wear, log in with an alt (alternative / another account), find the owner or a manager of the group, explain who you are and ask them to eject you of the group. If you are the group owner, again log in with an alt and change the group tag. If it is no possible, tell your friends to delete the group. When they all leave, your groups in 48 hours will stop to exist, so you will fix your problem.

Good luck.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3959 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...