Jump to content
  • 0

latest LL viewer not loading and connecting in windows 7


zzzjen
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3625 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

A very common problem is that many firewalls will see every new version of SL as a new entry. Thus you need to define a new rule / allowing it to access internet. or check if there is a blocked entry in your firewall's event log and set it to trusted application. (same goes for antivirus software check those too in case they blocked the SL viewer)

Mine also keeps regularly blocking every new version of SL that i am installing/ updating to.

When you are on it also make sure to allow the slvoice.exe again. The voice service also keeps getting blocked often after updates.

Also as usual try to clear your cache (preferences) and restart SL to remove former cache files that could cause this issue.

Another possible fix: if the above didnt help, the problem could be conflicting data and settings files within the SL folders itself. In that case try to uninstall SL completely, manually remove all left over folders from the install directory and then install the latest version fresh from scratch.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3625 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...