Jump to content
  • 0

I'm trying to log in however I keep getting a message that SL has logged me out. Any ideas?


Allebella
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3649 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Without knowing anything about your computer or your Internet connection I can only suggest two possibilities (both are merely guesses but since you haven't provided any useful information, that's all I can do at this time).  Reboot your router and modem.....just unplug them for 3 to 5 mins, plug back in, then restart your computer to re-establish the Internet connection.  Check SL again.  The second is to get off your wireless connection and use an Ethernet CAT 5e cable instead.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Without knowing anything about your computer or your Internet connection I can only suggest two possibilities (both are merely guesses but since you haven't provided any useful information, that's all I can do at this time).  Reboot your router and modem.....just unplug them for 3 to 5 mins, plug back in, then restart your computer to re-establish the Internet connection.  Check SL again.  The second is to get off your wireless connection and use an Ethernet CAT 5e cable instead.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3649 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...