Jump to content
  • 0

Ghost Town!


Laurelle Franizzi
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3659 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

We are still waiting for an update, at the Second Life Grid Status. Restarts have not been completed atm. You should wait until the status page reports Resolved. If you have a problem at that time, check back here.

 

[updated 6:50AM PST, 28 January 2013] We are currently undergoing rolling restarts on our main Second Life Server.

 

http://status.secondlifegrid.net/

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

We are still waiting for an update, at the Second Life Grid Status. Restarts have not been completed atm. You should wait until the status page reports Resolved. If you have a problem at that time, check back here.

 

[updated 6:50AM PST, 28 January 2013] We are currently undergoing rolling restarts on our main Second Life Server.

 

http://status.secondlifegrid.net/

Link to comment
Share on other sites

  • 0

This is odd Laurelle. It's happening too for another resident who posted in these forums. I know this is no consolation for you, but here is his thread (press Permalink under my reply to see the entire conversation). Plus, the problem started before the rolling restarts... Just as you. :smileysurprised:

http://community.secondlife.com/t5/Land/Beachwood-Sim-has-problems-regarding-to-unloaded-avatars/qaq-p/1855853

ETA: I don't know, but if you are using Firestorm or Phoenix, could you possibly have derendered people and objects unintentionally? (I don't even know if you can derender a whole parcel and its content, however)

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_derender

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I was having this exact same problem as of earlier this week but only on a specific sim. Apprently from the response to my post there has been some sort of problem specifically on sims running Magnum that was supposed to be fixed last Wednesday. I haven't been to my problem area since then but I'm headed there today.. Hopefully the fix worked but here's the information from my post with the answer about the Magnum server problem.

http://community.secondlife.com/t5/Technical/I-can-t-see-anyone-s-avatar-but-only-while-I-m-on-a-certain-sim/qaq-p/1856813

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3659 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...