Jump to content

Help! Second Life Causing Error Message


jjdronenberg666
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3653 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hey, I need help with an internet problem. Recently, I've been having

problems with logging onto SL (Second Life) and it's been causing my DNS (I

believe, it could be something with the internet) to completely shut off. When I

log into SL, it works for a few minutes, but then my internet seems to have that

error message (yellow triangle with black exclimation). Afterwards, I have to

restart my router so they my computer can work again. It only occurs when I log

into SL. At first, I thought it was my viewer (Firestorm) but then I switched to

another viewer (Singularity) and it did the same thing. I've tried multiple

things like messing with the command prompt, trouble shooting, ect.. Let me scratch what I said earlier, what I mean is, every time I log into SL via website or viewer it causes my internet to mess up. (Had to switch to Wordpad, going to post this as fast a possible seeming as I can only be on the website or viewer for a maximum of 2 mins)

Sorry if I offended anyone by explaining a few things like the error and what SL meant. Just some things need elaboration. --- Please help / prefer to send to my email jonnydronenberg666@hotmail.com (for actually getting to read a response since logging on via website also causes the error) ---

-jjdronenberg666 Resident

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3653 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...