Jump to content
  • 0

"missing from database"?


HotCocoa Wonder
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3664 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello,

clear your cache, relog and let your inventory fully load. Make sure you have the latest drivers of your graphics card, and try switching HTTP-Inventory (Develop menu - enable it with CTRL+ALT+Q or CTRL+ALT+D fromn the login screen).

Also if you're on a wireless connection (WIFI), try connecting to Second Life via wired LAN.

Make sure you use the latest viewer from http://secondlife.com/support/downloads.

 

If that doesn't help, please do a clean install of *ALL* viewers (also third-party-viewers) and reboot your PC before you install the viewer again. See: http://wiki.secondlife.com/wiki/Clean_Install for instructions.

Beware that you must save your chat-log files manually, as they are often kept in the same folder as some of those that you will have to delete on a *clean install*.

 

If you're premium member, contact support and ask them nicely to find your shape and run their 'inventory repair scripts' over your inventory: http://support.secondlife.com/contact-support

 

ETA: Never use Secondlife on a secondary monitor, always use your primary monitor, in case you have  multi-monitor setup!

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

clear your cache, relog and let your inventory fully load. Make sure you have the latest drivers of your graphics card, and try switching HTTP-Inventory (Develop menu - enable it with CTRL+ALT+Q or CTRL+ALT+D fromn the login screen).

Also if you're on a wireless connection (WIFI), try connecting to Second Life via wired LAN.

Make sure you use the latest viewer from http://secondlife.com/support/downloads.

 

If that doesn't help, please do a clean install of *ALL* viewers (also third-party-viewers) and reboot your PC before you install the viewer again. See: http://wiki.secondlife.com/wiki/Clean_Install for instructions.

Beware that you must save your chat-log files manually, as they are often kept in the same folder as some of those that you will have to delete on a *clean install*.

 

If you're premium member, contact support and ask them nicely to find your shape and run their 'inventory repair scripts' over your inventory: http://support.secondlife.com/contact-support

 

ETA: Never use Secondlife on a secondary monitor, always use your primary monitor, in case you have  multi-monitor setup!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Have you tried doing the avatar test (reverting your shape back to the basic "Ruth" shape for either male or female)?  Once you've done that and relogged (yes you will be that frumpy little "Ruth" avatar shape), then wear your custom shape.  That should fix you if it's just some random, temporary inventory issue.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3664 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...