Jump to content

Magra Morlim

Resident
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Magra Morlim

  • Rank
    Member
  1. Thank you again Rolig, it works, i know now i put "if(llGetOwner() == llDetectedKey(0))" on the wrong place. Makes it a difference between "if(llGetOwner() == llDetectedKey(0))" or "if(llDetectedKey(0) == llGetOwner())" it should be the same result or?
  2. Lol i have made a few try's with this "if(llGetOwner()==llDetectedKey(0))" as you wrote, but with my alt i can use menu anyway....hmm..maybe I was to tired yesterday. I try that again. Ty Rolig
  3. Hello people, i want to make this script fit to my needs, its a free script but I need it that it only listens to OWNER. Atm it listens to everyone. Trying to get that work a whole day now....near desperating...pls help me :matte-motes-dont-cry: // Script Name: Texture_switcher_for_many_textures.lsl // CATEGORY: Texture // CREATED: 2011-10-06 15:56:27.900 // EDITED: 2011-10-06 15:56:27.900 // AUTHOR: Ferd Frederix // COMPATIBILITY: Second Life // Texture switcher with many levels of menus // Downloaded from : http://www.free-lsl-scripts.com/cgi/freescripts.plx?ID=880 // This program is fre
  4. Hello, I need a custom script for rez-faux rezzer. Rex-Faux has an API Script wich I can provide, it should contain all information how to communicate with rez-faux script. When I rezz a build with Rez-Faux, Rez-Faux offers a few buttons/functions. One of this Buttons/Functions is: "Store"(Button) saves positions and rotations (of objects) in object-description field(Function). This function is poison to my builds ;) Rez-Faux provides another mode to freeze the build and delete the positiong script.(Button is named"SAVE" and it deletes the scripts from the objects) <
  5. i try'd all your solutions and combined, see: default { state_entry() { llSetTexture("ac6033b4-167a-f977-fd36-b2f72a95d67c", 2);//name of texture in object inventory, Display on "front" face #2 llOffsetTexture ( -0.25, 0.0, 2); } touch_start(integer total_number) { llSetTexture("ac6033b4-167a-f977-fd36-b2f72a95d67c", 2); llOffsetTexture ( 0.25, 0.0, 2); llSetTimerEvent(0.7); // start a 2 second timer } timer() { llSetTimerEvent(0.0); //turn the timer off llSetTexture("ac6033b4-167a-f9
  6. Rolig Loon wrote: There's another way around the gray problem too. I mention it only in case the OP has already uploaded an "ON" texture and an "OFF" texture and doesn't want to redo them. (EDIT: Heh... I just recognized that Maddy said this in her last paragraph. Oh, well, here's the script anyway.....) default{ state_entry() { llSetTexture("texture1", 2);//name of texture in object inventory, Display on "front" face #2 llSetTexture("texture2", 4);//name of texture in object inventory. Display on hidden face #4 } touch_start(integer total_number) { ll
  7. steph Arnott wrote: default{ on_rez(integer start_param) { llSetTexture("texture1", ALL_SIDES);//name of texture in object inventory } state_entry() { } touch_start(integer total_number) { llSetTexture("texture2", ALL_SIDES); llSleep(2.0);//pause for 2.0 seconds llSetTexture("texture1", ALL_SIDES);//name of texture in object inventory }} ADDED: If it linked use this. llSetLinkTexture. does exactly what i want, texture is gray until its loaded...maybe a way to preload it? but great! :smileyhappy:
  8. Heya ppl ur incredible, so many helpers, great i will try that all and tell u whats happend, BIG TY
  9. Good suggestion Sassy, ty, i'll try that! :matte-motes-big-grin-wink:
  10. Hello residents of Second Life! I'm searching for a function that allows me to show others the "switch" is clicked, an indicator when you like to call it so. My switch has a "normal" switch-texture, i saved it and modified it in photoshop and now i want to put it in the same prim (the switch) where the "normal" switch-texture is - and when a user/resident click it (normaly the owner) the "indicated" switch-texture showed temporary for 1 sec or 2 sec's then it go back to the "normal" switch texture? What is the best function to do that or som
  11. TY for your answer, good to hear iam not the lonly one :matte-motes-nerdy:
  12. Idk how to edit the first post.... It seems it was the new AMD Catalyst 13.9 Driver that causes the malfunction. I used the AMD removal tool, rebootet, installed 13.4, rebootet and it runs as before i pushed the update to 13.9 I'm courious if that happend to other residents...? :manlol:
  13. Hello Residents, this never happened to me before, viewer (3.6.6) crashed (OK that happens a lot) but never 10 times in a row. Try'd to read on website is there a server-maintenance or something, on 9/29 yes, but that was a day too early... V3.6.6 crashed after AMD graphic board driver crashed..So I get the latest update.Installed it, try'd to connect to the grid but.... Any suggestions please TY :manhappy: PS: Core i5-3570/16GB/Win 7 x64 Ultimate/AMD 7870 2GB GHz Ed./Intel Z87 Board Lol now it works with the edit...Title edited
  14. Hello Residents, this never happened to me before, viewer (3.6.6) crashed (OK that happens a lot) but never 10 times in a row. Try'd to read on website is there a server-maintenance or something, on 9/29 yes, but that was a day too early... V3.6.6 crashed after AMD graphic board driver crashed..So I get the latest update.Installed it, try'd to connect to the grid but.... Any suggestions please TY :manhappy: PS: Core i5-3570/16GB/Win 7 x64 Ultimate/AMD 7870 2GB GHz Ed./Intel Z87 Board Lol now it works with the edit...Title edited
×
×
  • Create New...