Jump to content

Poison Aura

Resident
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Poison Aura

  1. Thank you Peggy! Was drivers issue, not it runs great xoxo
  2. Hi pp, my bf has this hardware on his PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 3072 MB (DDR2 SDRAM) DIMM1: Hynix HYMP564U64CP8-Y5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM2: SRP2G86U1-S6H 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Hynix HYMP564U64CP8-Y5 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 7900 GS (Microsoft Corporation - WDDM) (256 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 7900 GS (Microsoft Corporation - WDDM) (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7900 GS and cant run SL? Is that possible or he needs to update drivers?? Thanks for your help! xoxo
  3. Thank you so much! I received a lot of Im, and great landmarks too. Thanks for your reply here xxx
  4. To me depends on the recipient, something Im sure she/he would love or need.
  5. Might be Wifi...will check everything and keep you updated. Thanks a lot for your help xoxo
  6. Thanks then Rolig, here in Argentina we dont have much options to chose, and either speed. I got a 3Mb connection and thats the maximum you get here. They are talking about some companies bringing 10Mb soon, hope that solve the issue. I dont have any problems running Imvu, lol. -joking-
  7. And why not everyone has the same problem if its the inet connection? I thought it was a matter of scripts, read some shoes had that "offsim effect".
  8. Deactivating meaning turning off or detaching it? I turn it off and get the same thing Yesterday was fun, they were 4 people with me, should have taken a snapshot
  9. No, not only seat teleport, anything I get into. A Photoshoot today, and sometimes gets hard to come back! Today took me like 4 minutes, had to log out, got me really sick... I just dont understand why some people never experienced this, when I talk about what happens to me, or ask them to Tp me "back" they say, if you are here
  10. Hi all, I really need help about this, I dont know if Im the only one and really dont know where to post this. My avatar appears offsim (or in the outer space O.o) when I get into an animation (ball), no matter who the creator is. Printscreen: Im sometimes alone and sometimes there are some pp around me. I log out sometimes when it takes too long to "come back" to the point I was, or ask someone to "teleport me back" and that helps to "come back". Happens with the 3 viewers, 1.23, SL 2 and now Phoenix too. I thought it was my AO, but no matter i have it On or not, i get the same issue. Can anyone tell me why that happens to me? Thanks in advance u.u ~Poison~
×
×
  • Create New...