Jump to content

nogaku

Resident
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About nogaku

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have installed the patched version of Firestorm and it seems to have resolved everything. Was able to log in and get to the game. Thank you so much!
  2. I think I figured it out. It might not have a serial number because I built this computer myself from a new motherboard. here is the output from wmic bios get serialnumber
  3. it is not a new computer. it is in fact a very old install of windows which is probably why it's so glitchy. The command correctly lists my current video card. I can run a custom build of firestorm if you'd like. I just hope you're not doing it only for my sake. It occurs to me I have working linux dualboot on this machine and I could probably run firestorm from there if all else fails.
  4. I am running a legitimate install of Windows 10 upgraded from Windows 7 ages ago. Here are the last few lines of Firestorm.log here is the dump file from firestorm, which I certainly hope contains no sensitive information
  5. no, the serial number is like that in the logs and this is my first install on this machine and it's always done this.
  6. Just did a clean install of the latest version of the default viewer downloaded from the official site. When I double click the second life viewer icon on the desktop it will pop up a "Loading Second Life" window that very quickly disappears. then the entire program exits without producing any error. I have tried restarting my computer, reinstalling second life, and updating my drivers, and none of this helped. I am running Windows 10. here are what the last lines of the second life log look like: Any ideas would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...