Jump to content

ShiRaw

Resident
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ShiRaw

  • Rank
    Newbie
  1. UPDATE: My Avatar's hover has returned to normal. Thanks for the help and sorry if I was too hasty, I'm not really a technical person.
  2. UPDATE: My Avatar's hover has returned to normal. Thanks for the help and sorry if I was too hasty, I'm not really a technical person.
  3. Also noticed that unscheduled maintenance is going on right now and may(?) have something to do with it.
  4. I'm not seeing anything extra and nothing is showing up in the temporary attachments, also when I reset the skeleton the avatar isn't even going into the T-pose.
  5. Hello, I was waiting at the back of the Social Island 5 landing point. Then this girl walked up to me and then bumped into me. I messaged her and she wouldn't answer. After a few minutes I moved away and noticed that I stepped over something at the side of her. Later on I noticed my Avatar was hovering about knee height above the ground, also when I sit it goes back to ground level. I relogged and also cleared my cache and I'm still hovering at knee height. I've also reinstalled the SL Viewer and still hovering at knee height. I need to adjust my Hover Height slider to around -250 for m
  6. The Hover Height slider is at 0.000 also the shape hover height is at 50. NEW UPDATE: The skin and clothing textures seem to have started back loading, I'm going to check them all now.
  7. Hello, I was waiting at the back of the Social Island 5 landing point. Then this girl walked up to me and then bumped into me. I messaged her and she wouldn't answer. After a few minutes I moved away and noticed that I stepped over something at the side of her. Later on I noticed my Avatar was hovering about knee height above the ground, also when I sit it goes back to ground level. I relogged and also cleared my cache and I'm still hovering at knee height. After clearing my cache my skins and clothing layers seem not to be loading and staying grey also for my mesh bodies the alpha layer
  8. After an update I received on February 7th I started having so much freezing/stuttering of the frame rate I couldn't walk properly or even turn around. After fiddling around with the settings and putting them very low I could move around with much less freezing/stuttering than before. I also noticed that turning on the "basic shaders" adds back the same freezing/stuttering frame rates even on the lower settings. I had been using my original medium settings all this time without any problems. I could run, fly, drive and shoot very well. I decided to do a reinstall and noticed that
×
×
  • Create New...