Jump to content

Zkaar

Resident
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zkaar

  • Rank
    Newbie
  1. Lyzzii, I noticed by the link of the viewer you posted that you are from Brazil. If you need help understanding, feel free to contact me in-world, if possible (username Zkaar, display name Rayne V. Schauß. I'm avaliable after 7pm, GMT-3 (Brazil Time)). Now, this workaround I am still testing and I am not sure how long the effects lasts and if I can do it again. If you're using any anti virus software that has a firewall built in, try removing any entries related to Second Life and other viewers you might have, and if possible, set it to prompt whenever an application needs network access (I
  2. So I decided to check on this firewall, it was way too messy so I just fully cleaned and reinstalled AVG. I cleared Firestorm cache manually and made AVG firewall go to Interactive mode. What a smile on my face when every avatar was fully loaded. Even changed to different sims and everything was loading at normal times. I won't cheer up to the max though, as you said, it did not survived for too much. I'll wait and see, tonight I'll update with the results. [EDIT] Computer was off for about 6 hours, came back, logged in and it took quite a while to load avatars, but they all did load
  3. First, thanks Firevai Slade to putting in that much detail. I can tell it is the exact same issue that is happening with me. Our hardware and network differs, but we set graphics to high and customized it. The lag meter always complains about my FPS, it's always saying that there's "Too many complex objects in scene" (even on a empty sim) and also presumes I'm using a P2P. I have tried as you from A01 to A08 (jumping as a cloud kept me entertained while waiting to load), B01 - B03, B06 - B09 (my router already had firewall disable) and B10 - B10². Reading all of it I am *glad* I am not the on
  4. I'm checking my logs and I can see there's a bunch of textures and faileds WARNING: LLTextureFetchWorker::onCompleted: CURL GET FAILED, status: Http_404 reason: Not FoundWARNING: LLTextureFetchWorker::doWork: Texture missing from server (404):WARNING: LLViewerFetchedTexture::setIsMissingAsset: 49908c34-b2fa-1a45-4770-5bc557f2d751: Marking image as missingINFO: LLVOAvatarSelf::getIsCloud: Self is clouded because texture at index 0 (texture index is 8) is not loadedWARNING: LLTextureFetchWorker::onCompleted: CURL GET FAILED, status: Easy_7 reason: Couldn't connect to server But wasn't able t
  5. It's gridwide. Tried busy sims, deserted sims and completely empty sims, clearing caches manually on each teleport, and still the same issue. As for connection, I did try using a different network (AKA neighbors' WiFi, just the same speed as mine) with my phone and Lumiya and on a sim with 3 avatars on it. None of the avatars rendered, I could only see the hairs and meshes they were using.
  6. Have you tried taking your laptop to a coffee shop or somewhere and seeing if that works better? I'll try that as soon as possible, I have a slight hunch that something is happening on my router (moments ago I tried pinging to some IPs and it is rejecting) and that it might have anything to do with grey skins. Always good to run a malware check if you haven't. All devices are clean, already ran 2 complete scans on my desktop and 3 simple scans on my laptop, 0 issues. Have you tried bypassing your wireless if you are using that and plugging directly into you laptop etc? Both
  7. This issues started two days ago. I'm experiencing incredible slow load times for objects, textures and avatars. What would take up to 5 minutes to load is now taking up to an hours, like avatars, which after "loading" the skin is grey and alphas, clothes and tattoos won't show up. Objects, meshes and land get fully loaded. I have been searching the forums and other places for a solution, I have tried every single one of them and nothing works. Clearing cache, changing cache location, rebaking, changing my DNS to Google Public DNS, disabling/enabling HTTP Textures, enabling/disablin
×
×
  • Create New...