Jump to content

Anastasya1488311967

Resident
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anastasya1488311967

  • Rank
    Newbie
  1. Error 0x800b0101: Failed authenticode verification of payload: C:\ProgramData\Package Cache\.unverified\Setup
  2. having the same problem and yes, did a clean install
  3. k. my gf logged into me, on her firestorm, she said it froze a little when she logged in but my avi loaded for her... and removed my group tag to NONE... Firestorm is frozen and not responding on "Loading World..." again
  4. Firestorm 3.0.1 (22566) Sep 11 2011 13:22:35 (Firestorm-Beta-Mesh) Release Notes CPU: AMD Phenom II X4 945 Processor (3000 MHz) Memory: 8192 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc. Graphics Card: ATI Radeon HD 5450 Windows Graphics Driver Version: 8.17.0010.1043 OpenGL Version: 4.0.10207 Compatibility Profile Context Viewer Skin: firestorm (grey) RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Built with MSVC version 1600
  5. shoot thats kinda small... Im not sure how to highlight that... it wont let me
  6. ok, so my 1st viewer... was v2.... worked good till bout 3 months.... It would load, but in a milisec second it would disc and say "your region may be experiencing issues. Check your net connection." Ok, so that went on for about a week. My rl sister told me to start using phoenix.... so I did... used it for a few months and ppl told me bout firestorm... which I LOVE!! Been using it for bout 3 months now n now it either freezes at "loading world..." or "downloading clothes...." OR it does the same thing that v2 did to me... So what did i try? Clearing cache, clearing catch manually in the folder on my comp, cleared "user settings" in that same folder, uninstalled and reinstalled, restarted pc a lot, all my LS Bridges are on, reset viewer to "recommended settings", I also did a charator test, AND took off EVERYTHING she was wearing, restarted my comp again... and IT STILL froze at "Downloading world...." I also removed all my viewers from my pc, and just downloaded firestorm. I also unplugged and replugged in my wireless router as well. Oh and my firewall isnt an issue either... tried turning that completely off.. Ive contact LL about this earlier this year. They said nothing is negative on my avi... when I called them... BUT!! The catch of it all is..... I can login into my gf's avi, NO ISSUE! On the same viewer.... its just when i login, thats the issue....
  7. this only happens on my avi but i can login to my alt and my gf's avi just fine. ive cleared cache, cleared cache manually, deleted user settings, uninstalled and reinstalled firestorm................ its been going on for 3 days... i havent been able to login
  8. Ive used, 3 different computers, wait... 4 different computers.... to play on sl. I have wireless internet (that is right next to my comp and only Im on) so I have great signal strength. But sometimes when I login to my account, I cant get past the "downloading clothes". it freezes, not responds... and sometimes gives me a msg states that its either the land or my internet. But yet, most of the time, i have np's logging in. I wish there was a way I could stop this from happening. It's been 3 days since Ive been able to get on now. Ive even shut off my firewall just to test this but thats still not helping....
×
×
  • Create New...