Jump to content

Hippo

Resident
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hippo

  • Rank
    Newbie
  1. What do you mean by 'deformed'? Does the mesh object when worn look like a crazy Lady Gaga outfit? (Screenshots maybe?)
  2. Hippo

    Mesh Upload Problem

    So I've been fixing up an avatar of mine and re-uploading it constantly (on the beta grid), and just earlier everything was fine and dandy, while from all sudden, whenever I check the square for skin weights and joint positions, the viewer either crashes or gives me an error; MeshFile failed to upload: check log for details. I tried re-uploading the older files which have worked before and those get the same problem. I even tried re-downloading the SL viewer. Nothing works. Help? :c
  3. Yeah, I tried clearing my browser cache, re-logged on the site and here's proof; http://i.imgur.com/XXdcP.png But now it doesn't say Aditi in the webpage link any more. I am really confused!
  4. Yes, I have tried re-logging. I also noticed on the 'Mesh Upload Status' page, aditi and agni are seperated with the rgistration and tutorial? Right now it says aditi on the top of my webpage where the link is, how do I switch to agni?
  5. I have completed the mesh tutorial AND I have payment info on file, but on the agni grid, the 'upload model' button is nowhere. On the Aditi grid, it says I will not be able to upload the avatar on the Second Life Servers, but I can preview the model in the preview/upload thing, the upload button however, is grayed out. Where it says "See how you can enable your mesh" or something like that, it links me back to my mesh status page and everything is pink, again. No payment info, no tutorial. I did the tutorial again and it's green, tried updating my billing info AGAIN, but it says &q
  6. I have completed the mesh tutorial AND I have payment info on file, but on the agni grid, the 'upload model' button is nowhere. On the Aditi grid, it says I will not be able to upload the avatar on the Second Life Servers, but I can preview the model in the preview/upload thing, the upload button however, is grayed out. What am I doing wrong?
×
×
  • Create New...