Jump to content

AgEnTHuskey1488304671

Resident
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AgEnTHuskey1488304671

  • Rank
    Member
  1. I'm seeking an armorsmith capable of creating a fitted mesh suit for me based on references images from a show. I am willing to negotiate on price based on quality/experience but I'd like to keep this under 20k, its really not a super complex build from what I can tell, but im not the most experienced with rigging or advanced modeling which is why I'd like to hire it out. I am okay with receiving a no transfer product as long as I retain the ability to mod it (I intend to script this armor personally for a RP) For more details on what I'd like made and reference images to go off of for it please contact me in-world, what I will say is that the piece will have a combined feel of something like Gundam meets Knights.
  2. If your open to mesh anime looking avatars Utilizator's Avatar 2.0 literally has a flat option. Its one of my favorite avatars out there, but I am an anime fan.
  3. Ok with some advice of friends and some stuff I learned so far here I made some changes to the script. integer active;integer has_permissions;string animation = "Lightning blade Animation";trigger(){ if(has_permissions)llStopSound(); llTriggerSound("Chidori Sound effects",1); }explosion(){ active = TRUE; if(has_permissions)llStartAnimation(animation); llSleep(0.4); llParticleSystem([PSYS_PART_FLAGS, PSYS_PART_EMISSIVE_MASK | PSYS_PART_INTERP_COLOR_MASK | PSYS_PART_INTERP_SCALE_MASK | PSYS_PART_FOLLOW_VELOCITY_MASK,PSYS_PART_START_COLOR, <1.0, 1.0, 1.0>,PSYS_PART_END_COLOR, <1.0, 1.0, 1.0>,PSYS_PART_START_SCALE, <.2,0.4,.3>,PSYS_PART_END_SCALE, <.4,1.0,.3>,PSYS_PART_MAX_AGE, .1,PSYS_SRC_ACCEL, <0.0,0.0,0.0>,PSYS_SRC_TEXTURE,"79936d24-b4dc-15a8-991d-b59e2b5c5019",PSYS_SRC_PATTERN, PSYS_SRC_PATTERN_EXPLODE,PSYS_SRC_BURST_RATE, 0.01,PSYS_SRC_BURST_PART_COUNT, 13,PSYS_SRC_BURST_RADIUS, 0.0,PSYS_SRC_BURST_SPEED_MIN, 3.01,PSYS_SRC_BURST_SPEED_MAX, 3.01,PSYS_SRC_MAX_AGE, 0.0,PSYS_SRC_OMEGA, <0,0,0>,PSYS_SRC_ANGLE_BEGIN, PI_BY_TWO,PSYS_SRC_ANGLE_END, PI_BY_TWO]);llOwnerSay("Raikiri Activated"); llLoopSound("Chidori Looping Sound shorter", 1.0); llSleep(15.0); stopsteam();}stopsteam(){ active = FALSE; llParticleSystem([]); if(has_permissions)llStopAnimation(animation); llStopSound(); llResetScript();}default{ on_rez(integer t) { llResetScript();//reset so if the owner changes it will listen to the new one } attach(key id) { if(id == llGetOwner()) { llResetScript();//reset so if the owner changes it will listen to the new one } } state_entry() { llListen(3,"",llGetOwner(),""); llRequestPermissions(llGetOwner(), PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION); } run_time_permissions(integer perm) { has_permissions = ((perm & PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION) == PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION); } listen(integer c, string n, key id, string m) { if(m == "raik") { explosion(); } } collision_start(integer t) { if(active == TRUE)//is active { if(llDetectedType(0) & AGENT) // is an avatar { trigger(); stopsteam(); } } }} Its scripted to only trigger if the collision is with an avatar and only if "TRUE" I'm assuming something is wrong with the way its done but I just cant seem to find the error /3raik should start it and send it to explosion() which is set as active = TRUE; then it will do a messload of other things and after 15 seconds it will go to stopsteam() which is set to active = FALSE; and does things needed to turn it off. my only problem is when I type that command the collision ability isnt starting up with the rest of it (it should be turned on when everything goes on and turned off after the 15 seconds like everything else) and the entire script works exactly the way I want it to beside the collision. Anyone possibly able to point out where I went wrong?
  4. Gotta be honest being a beginning scripter I cant tell you why it works, thats just how I learned to do it from looking at some friends scripts thats the message it looks for so if I did /3larion The script would activate.
  5. ok so default state right now i think is how I need it second state I'd have no idea how to get there or what to put... and how to turn second state off and return to default state, that I dont know either.
  6. Explains what a state is fairly well, but it doesnt really give much help to someone who really doesnt know what they are doing. Im assuming I would need 2-3 states from what this says 1 as the default not doing anything but listening for command stage 1 in action phase to know when the collision can go off 1 turning off phase to return it to default? No clue how I would even start with that though.
  7. I'm extremely new with scripting so I wouldnt even know where to start on states, I know people that have done what i want to do and when its on stuff happens when its not there is nothing happening, unfortunetly those people have either taken a break from sl or dont want to share knowledge... So any help I can get to fix it up would be great!
  8. Please go to http://community.secondlife.com/t5/LSL-Scripting/Help-with-collision/m-p/2357623#M21059 to see where I am currently stuck at.StopSteam() { llParticleSystem([]); llSetLinkPrimitiveParamsFast(LINK_THIS,[PRIM_GLOW,ALL_SIDES, 0.0 ]); llSetAlpha(0.0, ALL_SIDES); } Explosion() { llParticleSystem([ PSYS_PART_FLAGS, (integer) ( 0 // Texture Options: | PSYS_PART_INTERP_COLOR_MASK | PSYS_PART_INTERP_SCALE_MASK | PSYS_PART_EMISSIVE_MASK // | PSYS_PART_RIBBON_MASK | PSYS_PART_FOLLOW_VELOCITY_MASK // After-effect & Influence Options: // | PSYS_PART_WIND_MASK // | PSYS_PART_BOUNCE_MASK // | PSYS_PART_FOLLOW_SRC_MASK // | PSYS_PART_TARGET_POS_MASK // | PSYS_PART_TARGET_LINEAR_MASK ), PSYS_PART_START_COLOR, <1.0, 1.0, 1.0>, PSYS_PART_END_COLOR, <1.0, 1.0, 1.0>, PSYS_PART_START_ALPHA, (float) 1.0, PSYS_PART_END_ALPHA, (float) 0.3, PSYS_PART_START_SCALE, <.2,0.4, FALSE>, PSYS_PART_END_SCALE, <.4,1.0, FALSE>, PSYS_PART_MAX_AGE, (float)0.1, PSYS_SRC_ACCEL, <0.0,0.0,0.0>, PSYS_SRC_TEXTURE,"79936d24-b4dc-15a8-991d-b59e2b5c5019", PSYS_SRC_PATTERN, (integer)2, PSYS_SRC_BURST_RATE, (float) 0.01, PSYS_SRC_BURST_PART_COUNT, (integer) 13, PSYS_SRC_BURST_RADIUS, 0.0, PSYS_SRC_BURST_SPEED_MIN, (float)3.01, PSYS_SRC_BURST_SPEED_MAX, (float)3.01, PSYS_SRC_MAX_AGE,(float) 0.0, PSYS_SRC_OMEGA, <0,0,0>, PSYS_SRC_ANGLE_BEGIN, (float) 0.01*PI, PSYS_SRC_ANGLE_END,(float) 0.0*PI]); llSetLinkPrimitiveParamsFast(LINK_THIS,[PRIM_GLOW,ALL_SIDES, 0.2 ]); llSetAlpha(0.1, ALL_SIDES); } default { state_entry() { StopSteam(); llListen(3, "", llGetOwner(), ""); } changed(integer change) { if (change & CHANGED_OWNER) //note that it's & and not &&... it's bitwise! { llResetScript(); } } listen(integer channel, string name, key id, string message) { if (0 == llSubStringIndex(message, "larion")) { Explosion(); llSleep(15); StopSteam(); } else if (0 == llSubStringIndex(message,"larieo")) { StopSteam(); } } } Thats the script im using, what I am looking to do is add collision event to it, however I only want that collision to work when it is on, the script once its turned on will go for 15 seconds until it hits stopsteam which will turn everything off, but I need to put a collision to where it will only activate in that time frame and that once it turns off I'd have to turn it back on for the collision to activate.. in other words if off (default) will not activate If on will activate only until it hits stopsteam. might consider replacing stopsteam with LLResetScript() since it would do basically the same thing I assume, but if anyone can give me professional help It would be great! Anyone think they might have a way of doing it?
  9. Going to be honest this is probably somewhere on the wiki but I'm not the best scripter.. All I've worked with so far is particles I want to make a script that can make the object its placed in toggle its glow and transparency setting. When on I want it to set the transparency to 60 and glow to 0.20 and off would be 100/0.00 Also I want it to toggle by command of something like /7suscon and /7suscoff So with the help of someone on answers page I got this far... llSetAlpha, llSetLinkPrimitiveParamsFast, setting the parameter PRIM_GLOW are some how involved... but at this point im fairly lost... Can anyone offer a little help? // Susano Jutsu Version 1 StartSteam() { ; } StopSteam() { ; } default { state_entry() { StartSteam(); llListen(7, "", llGetOwner(), ""); } changed(integer change) { if (change & CHANGED_OWNER) { llResetScript(); } } listen(integer channel, string name, key id, string message) { if (0 == llSubStringIndex(message, "suscon")) { StartSteam(); } else if (0 == llSubStringIndex(message,"suscoff")) { StopSteam(); } } }
  10. Going to be honest this is probably somewhere on the wiki but I'm not the best scripter.. All I've worked with so far is particles :P I want to make a script that can make the object its placed in toggle its glow and transparency setting. When on I want it to set the transparency to 60 and glow to 0.20 off would be 100/0.00 Also I want it to toggle by command of something like /7suscon and /7suscoff Not exactly asking someone to go and build the script for me(wont deny it either).... But any help to point me in the right direction is appreciated :D
  11. All the sounds I make when uploaded to SL are always quiet... I turn my volume to full and zoom in and I can still barely hear them.... However my friends upload sounds and theirs turn out being so loud and good... Can anyone maybe tell me what I'm doing wrong so I can actually hear the sounds I make :)? I don't know how much it will help, but sounds are Made with Audacity... When I preview them on media player they are nice and loud even when not on full volume... Once uploaded they can barely be heard.
  12. All the sounds I make when uploaded to SL are always quiet... I turn my volume to full and zoom in and I can still barely hear them.... However my friends upload sounds and theirs turn out being so loud and good... Can anyone maybe tell me what I'm doing wrong so I can actually hear the sounds I make :)? I don't know how much it will help, but sounds are Made with Audacity... When I preview them on media player they are nice and loud even when not on full volume... Once uploaded they can barely be heard.
  13. I up'd the settings to 5 just to be safe... nothing changed... could it be a problem with my graphics card? i have a friend with the same avatar who has no issue. (My GFX is Intel 965)
  14. What is the name of the setting? I didnt find anything called LOD
×
×
  • Create New...