Jump to content

[3Ds Max] v-ray Baking trouble.


ToriBlack77
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2652 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Got strange issue when rendering to texture in vray. In picture below i mark with red what i mean.

Right side is model, baking all perfectly except this little sphere. In UV map you can see its nice rectangle map. But in alpha channel(and in all channels) its not rectangle, its jagged edge middle part only.

I tested many options. Checked UV, changed it 10 times different ways and shapes. Same thing appear anyway. I remodel this part few times. Added sphere and connect = same thing. Model sphere roughly by hands = same thing.

Thought maybe its because ring overlapping with sphere. so i moved them apart... same thing. Model is clean, nothing overlap, no doubles.

BUT! In Blender, all baking perfectly. AND in mental ray(2nd image below) its also baked perfectly(as rectangle, no jagged edges). So trouble is in V-Ray only.

I was mad and change all all all settings in v-ray setup i could find, many times. same thing. So im totally confused. Please help...



Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2652 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...