Jump to content

SultansK

Resident
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SultansK

  1. On 11.05.2021 at 22:50, Scylla Rhiadra said:

    Merhaba Mary

    Bence "bağışlar" ile ne kastettiğiniz konusunda biraz daha net olmanız gerekebilir. RL amaçları ve organizasyonları için bağışlardan, kaynak yaratmadan vb. Bahsediyor musunuz? Örneğin, Relay for Life? RL nedenleri ve organizasyonları için çoğu kaynak yaratma, RLF gibi özel etkinlikler aracılığıyla gerçekleşir. Bir süre önce, örneğin, BLM için fon toplamak için birlikte çalışan birkaç mağaza vardı - sanırım Covid öncesi, yanılıyorsam da -. Aslında bununla ilgili pek çok "grup" yok.

    Genel olarak, bu tür şeylerde büyük bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Birkaç aktivist / savunuculuk grubunda (hizmet grubu değil) yöneticiyim ve ilgi ve katılımda hafif bir artış gördüm, ancak grupların kendilerine bağışta değil.

    Bence RLF gibi olaylar, aldıkları fonlar hakkında halka bilgi veriyor. Bunları bulup bulamayacağınızı veya ana organizatörleri belirleyip onlarla dünya içinde iletişime geçip geçemeyeceğinizi görebilirsiniz.

    Hello Scylla;

     Do you think the number of users has increased during the Covid era? When we say donation, RFL, LLK, ACS, Virtual Talent etc. I mean donations to such communities. It has been expressed recently that there has been an increase in activities and the number of users has increased.

  2. I'm Mary Eva of  SL. I'm doing a research on the impact of virtual worlds on nonprofits in the Covid era.

    The increasing interest in virtual worlds during the Covid-19 period was reflected in the number of Second Life users. While it is stated that there is an increase in the number of donors and volunteers in non-profit organizations, the question arises whether there is an increase in the amount of donations.
     

    
     
×
×
  • Create New...