Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'permission not set'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Contests
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
    • Mobile
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Member Title

Found 1 result

  1. Hey all, I have a pose vendor script that I am trying to modify to my needs. I have everything working as I want, with the exception of the permissions needed to run the animations correctly. At the moment, when the script is reset and I stand my main avatar on the pose stand everything is working as intended. If I again reset the script, but place my alt avatar on the stand, my alt just sits - no error messages. The controls to switch the animations in the stand works as intended, but no animation is played, just a default sit. Upon standing, I get the "Script trying to stop animations but PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION permission not set" error. If I place my main avatar back onto the pose stand without resetting the script, everything works again - as well as placing my alt onto the stand, everything works. So it seems as the permissions are being granted to my main avatar, and the stand holds those permissions until the script is reset. Somewhere along the line, the script is not granting permissions to others. If someone is able to help me with this and help me understand why its not working correctly, I'd greatly appreciate it. I have a very basic understanding of scripting, but can usually work my way through problems with the help of the wiki and forum searches. This one has me stumped though. I'll include a snippet of the code where I am trying to request the permissions to animate below. changed(integer change) { if(change == CHANGED_LINK) { avatar = llAvatarOnSitTarget(); if(avatar != NULL_KEY) { llRequestPermissions(avatar, PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION); start(); } else { if (llGetPermissionsKey() != NULL_KEY) { llStopAnimation(curranim); anim_on = FALSE; default1(); } } } } run_time_permissions(integer perm) { if(perm == PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION) { llStopAnimation("sit"); llStartAnimation(curranim); anim_on = TRUE; } } Below are the code for the start() and default1() states. I don't know if the info in them are necessary to solve the problem, but since the above code directs to them, maybe something in there is the cause of the problem? start() { llSetClickAction(CLICK_ACTION_TOUCH); total=llGetInventoryNumber(INVENTORY_ANIMATION); vendorname = llGetObjectName(); counter=0; lastanim = curranim; curranim = llGetInventoryName(INVENTORY_ANIMATION, 0); if (price > 0) { hovertext(); } } default1() { GreetingText(); llSetClickAction(CLICK_ACTION_SIT); llSetTimerEvent(time); } I don't want to post the whole script here, so if more info is needed, I would be glad to share through in world messaging. Thanks!
×
×
  • Create New...