Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'packet loss'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
    • Sansar for Second Life Residents
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Enough is enough!!! I am tired of my ISP or anyone else who keeps telling me to contact the damn developers of Second Life, and when i do, they are blatently rude and telling me they can't help me!! I tried to fill a jira and where did that leave me?!!! no where!!! i got a brand new computer, sold everything i had, where did it lead me?!!! same place. I am pissed off. my avatar keeps messing up, i get packet loss,my ISP are <MODERATOR REDACTED>, and im constantly yelling and i lose my computer over it. i have been patient long enough. i am tired of it! i am tired of this stupid service not helping me with a damn thing. I told my friends that i may need to leave SL because of this crap. I AM TIRED OF IT!!! I want better tech support so i can do the things on SL I ENJOY! not wait 5 years when nothing is going to come out of it! i want a solution to this issue.
  2. Hello readers, I came across something odd that I can't figure out. 3 weeks ago I connected my macbook via a thunderbolt ethernet cable. The connection was established and improved. I state the differences here: Wifi to regional server: 27 ping, 18,9 Download and 9,0 Upload Wifi to California server: 169 ping, 17,7 Download and 4.3 Upload Ethernet to regional server: 27 ping, 45,6 Download and 8.8 Upload Ethernet to California server: 168 ping, 37,4 Download and 4.6 Upload. Now my settings, problem and the things I've done so far. I run Singularity on high settings and all worked fine till 4 days ago. Each time I want to teleport I am being disconnected. I checked statistics and my fps is high but drops severely when around a lot of people. Partly this seems to be normal. My pocketless is not stable. Although usually at 0.00 it does sometimes go up to <1 I tried various viewers (firestorm, alchemy and singularity) and all have the same issue. Thinking it might be a bad set up of my Thunderbolt Ethernet I wiped all connections and created a new one. The problem remained. I changed servers, changed settings in the Singularity viewer, cleaned network.plist, rebooted router, updated my Mac and the viewers. The problem remained. Today I had a bright moment (they are rare..) and logged into Second Life using wifi again. Pooof issue gone. But of course at the cost of a lower network speed (see above). So knowing this I assume that there's something wrong with the connection between Thunderbolt Ethernet and the server(s) of LL. (Please LL open up a EU server too. *falls down on knees and begs) As you can imagine I prefer playing via Thunderbolt as it's speed is significant better. Am I overlooking something, maybe something simple? I'ld love to get some help or advice that can direct me into right direction. Please ask me for more information. EDIT: In case it might be important to know. I have my bandwidth setting adjusted to Download speed in California. So 3000. Also, when using Thunderbolt nothing is really saved. My last location is still the same no matter where I go after. My settings of the collar are not saved. And often information in the about land remains blank for a while. Changing clothes can, not always, take ages. All this is not when on wifi connection.
×
×
  • Create New...