Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests & Events
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
    • Sansar for Second Life Residents
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 32 results

  1. How to deal with dishonest buyers? a few days ago I received a 1star review in which my product was called non-working junk and urged not to spend money. within a few hours I contacted the buyer. I thanked for the review, made a refund and asked what exactly does not work. but the buyer refused to explain and stated that they had already purchased another item. I flagged review and after waiting a day I turned to support. I was advised to flag review. omg, of course I flagged it before contacting them! who do they take me for ?! I replied that I had already flagged it. I was told to wait. I have been waiting for the third day and am in a nervous state. yes, i take it serious. once, when I myself put a three-star review, some "merchant" pounced on me with threats and foul language. of course i removed it (now i dont know - why?!) Really the better you treat people, the worse they treat you ?! What can be done even in such a situation? I do not see any other way out, except in violation of the rules to rearrange the item on sale. just a pity the other three five-star reviews and the loss of rating. of course, this is my alt. I’ll add that I made a comment to the review, with the same appeal to explain what does not work. in response received only appreciation for a full refund. if the conflict is settled, well, be you human, remove the review !!! I am really thinking of stop giving refunds and customer support at all! Thanks for reading!
  2. Hi all. Been messing around on Blender and finally got the jist of texture working, adjustments, joining meshes and making sure to remove doubles. I have been following the methods on rigging with automatic weight sharing on the basic SL rigged skeleton which i downloaded from their template page and did some basic rigging work. The mesh follows the skeleton when i use pose mode. The issue occurs when i upload it to SL, sorry about the amount of gyazo links also. Here is the mesh with the skeleton in place. I am aware of the exposed faces which are glitching around, cleaned them last night, but the uploaded outcome made me quit in frustation. https://gyazo.com/1bc58187ec219ee557f5eb7d5378c9ce https://gyazo.com/51bf0eca24abd7709d73c5aea0145c6e and this is the issue when i upload it to SL with skin weights on show. https://gyazo.com/ee220eebc80b4e95f9d474189dc388b8 Side note: I did get the mesh made not in a T pose as a base, and i had to move the skeleton in place with edit mode to match the meshes shape: https://gyazo.com/df8abff4896b3a2c99997389e54ab5af I am unsure if me altering the skeleton is the cause of this issue. If it is, how would i got around to fixing the mesh to be in a tpose? as all parts are joined into a single mesh along with set UV's Thanks all.
  3. Hello I am kinda new on the forum. I am into Second Life for almost a year and there's a thing that never happened to me before. I made a clean installation of my Windows 10 Pro operating system, then I have proceed to install all the drivers and programs that I usually use, including the correct graphic drivers for my Nvidia GTX 1060 graphic card. Everything seems to work fine but everytime I log on Second Life with Firestorm or any other viewer, when I log out the screen goes totally black or glitchy showing a weird amount of colors and scan lines. I don't know why is this happening, I checked all my drivers and they are all up to date and seems to work fine. Some people says that the problems is a program called "f.lux" but I don't have a thing called like that on my system. Sometimes when I disconnect and reconnect the HDMI cable again it solves the screen issues but I don't want to have this everytime I log out from SL. Any help please?
  4. I'm new and basically some of my shoes are not working properly with my avi's feet. I have the maitreya body and I only bought shoes that I have tested in the demo and that specifically say that they are compatible with the maitreya shape. Some demos only let you try on one shoe, but that shoe always looks fine. However, after purchasing with some shoes I've been running into this issue where the left and right shoe have to be put on individually. I bought these really cute flats from Bowtique. I put the left shoe on first and everything looked fine. BUT! as soon as I put the right shoe on, my feet and ankles get removed entirely, and I DO NOT mean hidden(I checked the hud to be sure). I mean the maitreya mesh for the feet gets completely removed, but the both shoes are still totally visible. When I put the maitreya feet back on then the right shoe gets removed. I even tried reversing the order by putting the right shoe on first. Long story short please send halp! What am I doing wrong?
  5. From yesterday to today SL marketplace works slow and takes a lot of time to load, making it impossible to me for search and buy things.. im starting to feel tired of this and it seems that it still keep going slow and there's nobody willing to fix this issue why is this happening? (btw my internet always works fine)
  6. Hello! The problem solved! Hello! Help please I have a problem. I'm trying to upload through the Firestorm the roof with an exit to the top, but I can not do physics. I tried a simplified cubic physics and the same model. But the passage is not formed. Applied rotation and scale. Prim / Convex hull don't work. I press the analyze and without, it does not help. It will be the roof of the moving object, so I think the analyze needs to be done. I will be grateful for any help! Thank you! P.S. When uploading with cubic physics, I do not even see the outlines of these cubes. Two months ago I uploaded another model and every cube could be seen.
  7. Hello! Reaching out to you again in hopes that you can help me with this. I'd like to know if this is a common thing for Catwa heads, or if I somehow shaped it wrong for it to look this way? Anybody has the same issue as seen in this picture below? If yes, how do I fix it or is it just Catwa heads? Thank you!
  8. Hi, I'm pretty new. Having issues with outfits on the Slink Physique, if I wear more than one of the same kind of layer it'll make the previous layer disappear. It's usually not on tattoo, underwear, or clothing layers either. I don't know what it would be called, it's whatever items that have the little box next to them. For example if I have a shirt on, then try to put on shorts, the shirt will disappear. I read on the FAQ page that they have a mask toggle thing, I don't really understand how it works. Also I don't think I'm having that exact issue, because the items this happens with aren't affected when I select and unselect the body parts in the layer tab. I hope I articulated my issue well enough. Sorry if I'm making it more confusing. Please help me, before I drive myself mad. lol
  9. EleanorSt

    Physics issue

    Hey guys, I have a question about physics models, it's been a few months since I last uploaded a model. The physics model feature used to work for me more or less, but now if I upload a model, it basically completely ignores any physics model, and acts like a phantom piece. Did something change? My model is an apartment, with a simplified physics model to make the walls collision mesh, when I upload it, the outer walls are collidable...from the outside only. I can walk straight through the walls from the inside, but not get back in. All of the interior walls are completely phantom, not registered at all. I've never come across an issue like this, honestly I don't even know how to begin to fix it. Any thoughts? Thanks, Eleanor
  10. Greetings everyone, and thank you for the time. I have been working to prepare a new avatar of mine, my latest and I have rigged up and made a lot of avatars before so while I am not a professional user of Blender, i am familiar with it and in making mesh avatars for Second Life. This time, i have decided to prepare something non-human where the shape I have i made it hunched a bit, however with bi-pedal legs and a hunched stature it makes aligning and working out the template armature really advanced for me. Too advanced so far, I have tried a lot of things but in vain. After sweating with this for a while, now I would like to turn to anyone experienced in rigging avatars where I have not managed to succeed and request support if anyone wishes to rig up my non-human model for me and turn it into an avatar. I would also like to be sent the file and work as an educational means so that I can study and learn how all of this works out with non-human models. It would mean so much if I could have support with this. I would offer lindens for the trouble if this is preferred, though it should be discussed first. Feel free to drop me a message under the username Krokheimer in Second Life, too. Hope to hear from you soon, Krokheimer
  11. MIVIMEX

    Mesh Physics Issue

    Hello! I have this situation with the physics of the mesh. I upload the building, do the analysis, set it to prim - all successfully. But when I try to walk on it, I stand a little in the air.When I rez a prim, it appears where it should be. But if you turn it into a physical it pops up a bit. And it does not even touch a physics highlighted blue and hangs over it. Why is this happening? (You can see a small doorstep, I did for it a separate cube in the physics, I tried even the model completely without the doorstep but the situation repeated.) Please help! THANK YOU!
  12. So my friend and I often like to go to this sim and occasionally my avatar will completely vanish from his view. It'll say I left his chat range, I am not on the minimap even though I can still post and chat with him and still be shown nearby in the list of avatars. As far as I'm aware I'm still visable to others but is it something wrong with me or them?
  13. Last night I had an issue with the installer because I tried everything with the help guidelines and redownload second life_5_1_5_515811_i686_Setup.exe 10 bloody tries and nothing works. I think it's your end instead of players and needs to be fixed because I was playing it roughly 2 hours then logged off and logged back within 4 hours later while I tried starting up the viewer then all the suddenly it keeps putting me in a loop of reinstall and uninstalls even when I do exactly what you suggested to @JasmineEdith02. I tried to file a report of this bug but seems to be the team that doesn't want to help out at this point.
  14. Hey all, I need a hand for those with more tech knowledge than myself. Recently I have been getting some lag when entering new sims, even with my graphic settings on the lowest of low. In which, when doing so, other programs seem to be affected with weird halting and lag issues. Chrome would take forever to load a webpage while secondlife is running, windows dictionaries would also take time to load the folders inside along with files. I will include my PC specs on the bottom of this post. Things I have attempted to fix this issue: - Trying low and high settings along with messing with the advanced section. - Using different viewers, all seem to have the same issue - Clean installing viewers - cache clearing, the works. - Windows updates are currently up to date - All Graphic card drivers and other drivers are up to date - (Currently) Defragging my Hard-drive which was at a 7% Fragmentation rate (Using Smart defrag, 1/4 into the scan, 24GB of fragmented files, est: 100GB est) SPECS: Processor - Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz GPU - NVIDIA Geforce GTX 1070 ti DAC - Intergrated RAMDAC RAM - 16GB DDR3 OS - Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit (planning on getting 10 in time, budgeting right now) HARD-DRIVE - 2TB Seagate (2 years old) I have included this link, a UserBenchmark of my system: http://www.userbenchmark.com/UserRun/8530914 Thanks for any help ((PS: Was reading up about getting a small SSD for the OS and main dictionaries, yet, im lacking knowledge on this matter))
  15. Howdy! im new as a seller on the MP and im trying to sell an item called e.marie // Lolli - Blinged (add) RARE but after i edit it to place it on market it keeps saying this; The product cant be included because the "Name field" contains text not supported. Can someone help me to guess whats the problem here? I tried changing the item names but it keeps saying me this.. thanks tons in advance ♥
  16. Okay, hello community! After finishing my first successful experience with creating bento avatar with a head I was trying to create a facial animation for it (started with an ordinary blinking). Unfortunately, I was obviously unaware of something, thus when I finished the animation in blender, SL refuses to upload it for "root joint is wrong, use hip". Perhaps anyone knows a solution. Thanks.
  17. Why isn't my normal map working? When i apply it, i can see through the model (wtf?) There is nothing wrong with it...
  18. I can't log in into SL main or beta grid, it just stay in the loading screen and just saying logging in, i tried using sl viewer and firestorm. I can't even open the secondlife.com or marketplace, when i typed secondlife.com in my browser it says internal server error and on the tab says 732, i also can't access the support page but i can access the forum.
  19. Not logging in from HOURS, and Second Life web site working 1 time out of 30. https://status.secondlifegrid.net/ says EVERYTHING is operational. Is this a bad joke?
  20. Monday, 4:00 am SLT Actually it is not possible to enter a date range or to start by clicking the Button "View". Yesterday it runs normally, but today it Fails. The error message is permanently displayed at the top: Please specify a correct date format of YYYY/mm/dd and ensure the start date occurs prior to the end date. Is the problem in the year change? I post it here, because I did not find a suitable category at the support tickets. Nikira
  21. Using Firestorm my viewer will randomly go into a swirl of rainbow colors, avatars will not load proper some are boxes some are rainbow color or bright white in areas. Rooms and fruntiture do not load proper they too are this same random mix of colors. I do not have this issue when I log in on the Second Life Viewer ONLY on Firestorm. I have tried to clear all cache set all to default settings and unistalling completely and then starting a fresh clean install. Still the same issue happens when I open the Clean Install Firestorm. Please Help. I will attache a screen shot of what i see.. Thank you
  22. Hoy me encontraba editando mi shape y al momento de guardarla me sale búsqueda fallida de esa parte del cuerpo y no le dí mayor importancia, al pasar un rato me desconecté y para cuando volví a ingresar me veía como una nube y por más que trato no puedo colocarme el shape dañado, ni editarlo. Mi pregunta ha alguien ya le ha pasado esto y si sabe como solucionarlo sería de gran ayuda. De ante mano muchas gracias. ''Today I was editing my shape and when I saved it I found a failed search of that part of the body and I did not give much importance, after a while I disconnected and by the time I came back I looked like a cloud and no matter how hard I tried I can put the damaged shape, or edit it. My question has already happened to someone and if you know how to solve it, it would be very helpful. Beforehand thank you very much''
  23. Okay so I am running the latest Firestorm with a generic RLV hud and when attempting to utilize any RLV objects/scripts it types the code being used, ( @TP1726351 or @clear etc.) into general chat and does nothing. Is their an option I need to activate in Firestorm or something I am missing to get it working?
  24. Hello, I started playing Second Life two days ago and today I decided to get some stuff from Market Palce, unfortunately every time I put something on there's a square of preview pictures of this item. What should I do not to make it happen?
  25. For the last several weeks I have been building, and had no issue with the Path Cut feature and the Slice/dimple feature. Then On Tuesday, I realized that neither were working, and I need both to finish a project I am working on. I have tried another viewer, and it to has the same issue. Is this an issue with the settings on my viewer? an SL bug? Has anyone else had this issue, and if so have they figured out what is happening to it? And, last of all, can someone please tell me how to fix the issue?
×
×
  • Create New...