Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'graphics'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
    • Mobile
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

  1. Simply put, I cannot walk 3 steps on my mainland parcel without crashing. First thing first, I have had my mainland parcel for the past few months and even with high graphics settings and a long (probably averaged about 120-300 meter draw distance) I was having perfectly fine performance that may have hiccups every now and then and some noticable lag but I was still able to build and work on my parcel. Today however (08/15/2020) when I logged in to the my parcel, I would land and wait for a few things to rezz, then suddenly crash. Fast-forward about 3 hours of logging and crashing,
  2. Hello everyone I hope this is the right forum for my question My dear computer is about to explode, after 8 years of an intense use, so I am considering a laptop now (no MAC). Any recommendations on the type of graphic cards I should be looking at? I know nothing about computers, and I would like my SL viewer to run properly. Thank you in advance for your help
  3. Hello, Wondering if anyone else has experienced this issue? When I attempt to take a photo (snapshot) in game, I end up with a mostly black photo with some light showing. I have tried adjusting the Environment Editor to different settings. The issue occurs when I am taking photos while on the Ultra for the graphics setting. I am able to take 'normal' photos when I shoot on lower setting, specifically Mid. Previously, this has never been an issue for me. I've included photos to demonstrate the issue. Currently, using a Mac, which is about 3-4 years old.
  4. Everything is blurred including the floor. I arrive on the island and everything is gray. Seconds later all objects loads including their colors, but soon everything is blurred. I clear the cache and the problem persists. What to do?
  5. Status: Open for small scale projects (Please see my profile inworld ("zoxin Resident") for much more information regarding my portfolio etc as I cannot use links here). Greetings, To make this somewhat short, here are some of the things I can do for you: Custom meshes requiring their own rigging.* Rigging* Animations Props Buildings Graphics/logos/3D Logos Adult/NSFW gear. *What I cannot do for you: - Rigging to anything I don't have an external file for. - Creation for/Rigging to most human bodies (clothing etc).
  6. I have attached a photo of a random resident, some people (Not all) started looking like this about a week or two ago and i don't know why. I've been one SL for about a year and never seen this (I am using Firestorm Viewer) I asked a friend and he said he sees it too, advised me to turn up all the sliders in my graphics setting but it didn't fix anything and made SL laggy so i changed it back. Please let me know if there's anything else i can do, thanks
  7. Lemme first start off by listing my hardware: I7 3770k OC to 4.5 GHz, GTX 1080 Strix OC to 2100hz with 8gb of video memory, 8gb of 1600hz ram, SL on my SSD, Windows 10, the other stuff not really relevant. Looking at my hardware granted some parts a little outdated you would expect decent frames, but not really the case in most sims, usually average between 20-30 frames with advanced lighting, ambient, shadows (Sun and moon only) turned down to 1 shadow quality. This game while widely known as very poorly optimized, only uses about 30% of my GTX 1080 sometimes even less. A lot of the graphic p
  8. Hi all. Can anyone running a 1080TI or similar with good frame per seconds help me out on the nvidea control panel settings and FS settings. I have an i7 8700k oc to 4.5 MHz and 32GB of 3000mhz ram. I can easily pull 150-180 fps on GTA V on maxed out settings but in SL I rarely get over the 50 mark in Ultra unless I'm in the sky. I average about 20 in most places. Would really love some help with this. Thanks in advance 😊
  9. I have been using Singularity for a few years on Windows 8, but recently upgraded to Windows 10. I saw some things where SL is not compatible with Intel HD 3000 graphics, but it was running fine before I upgraded. I get the message "Unable to run because your video card drivers did not install properly, are out of date, or are for unsupported hardware. Please make sure you have the latest video card drivers and even if you do have the latest drivers, try reinstalling them." I have Intel 2nd Generation HD Graphics, which is a pretty old version, but was working great until I w
  10. Hey all! im a designer and creator of mesh in secondlife but im HOPELESS at ads!! was wondering if i could hire someone to help me with this side of things!it would be paid either a % of sales or a fixed rate that weve agreed upon! please get back to me here or inworld thanks ❤️
  11. Okay. Y'all see that line in the sky? How in the heck do I fix that? Is it possible to do so without having to take the picture into an image editing software? I am incapable of doing complex editing so I was hoping this was an in-world fix...somehow... ((This was taken maybe a year ago, so I don't recall what Windlight setting I used here...))
  12. Hello, On my old PC usually i was lagging on sims with many ppl around or with way too many deco items which was normal i think cos it wasnt the best pc and i had it almost 6 years so i was ok with it. almost a month ago I got my new PC, which is much better than the pc i had before. but it feels like its lagging even more for some reason. when i try to move it has delay and then when i stop moving the animation that im moving keeps going for few more seconds...sims and avatars takes time to rez. and when i open SL even my browser gets slow like it makes my internet lagging or my pc.
  13. My Computer has a Nvidia Geforce graphics card. I use the Firestorm Viewer. SL was running fine until firestorn informed me that it was no longer using my nice Nvidia graphics card, and that it is using my internal Intel Graphics card instead. Now there is too much lag for my avatar to even walk sometimes. How do I tell firestorm to actually use the better graphics card?
  14. It's God-awful. I don't know how anyone is able to play this game. For context, my hardware is well above the "System Requirements" (which I'm sure are outdated). Here, let me save you some time: CPU: AMD FX 8350 (4.0 GHz, well above the listed "2GHz" listed on their SysReq page) GPU: AMD RX 500 Series (Which is years ahead of the ATI 5000 series, by the way) RAM: 24 GB DDR3 (No, I'm not upgrading to DDR4 anytime soon) Internet: 50Mbps Up/Down (Fiber, so symmetrical.) If I had to guess... NetCode. I ran this game at full spec, I ran this game in "Ultra Potato Mode
  15. I'm finding it weird, my Alt account, as seen on the right, is showing lighting properly, but my main account is not showing it at all. What could be causing this? These screen shots are taken at the exact same time on the exact same PC. Both screens open at the exact same time, but the one of the left won't load up the lighting correct. The account on the right has signifcantly lowers inventory, that's really the only difference. What the HECK!
  16. I create logos and graphics such as flyers for events, blogger searches ect. Those Logos can also be meshed. Please complete this form if you want a graphic from me. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScABgH7u47vVquVeSe-9261L77N789AKAG2yhHtGwnFfD4B0A/viewform Some of my Works (not real logos/graphics, for showcase only) Thank you ✨
  17. There are some incredible places with flower gardens. I want a photo of my avatar lying amid the flowers. With the view from top down. I've tried for a week to figure this out but cant seem to find anything. Is it possible? And how? Thanks for any help with this
  18. Hello. I I have been a resident in SL since 2015. This is my first post in this forum because I have been rendered desperate for answers in regards to why my computer shuts down completely and randomly when I am in-game using any viewer and irregardless of the graphics settings in Ubuntu 18.04 64 bit linux. I am a Ubuntu user with a 2013 Acer V5 series laptop with Intel HD 4000 Graphics(and thus uses mesa drivers for OpenGL rendering and intel i915 as my graphics driver) onboard as its integrated graphics adapter. Now hear me out. When this laptop was brand new, I never had these problem
  19. Hello, all. I use a MacBook Pro. I use Firestorm (latest update). My graphics have been working fine (the computer is around 6 months old), until about three days ago. I got these colorful glitchy lines across the screen once I turned my graphics up to ultra, and I haven't been able to figure out how to get rid of them. I tried all the different levels of graphics and they will not go away. The only way they go away is to turn off "Basic shaders" and then my entire screen turns blue ? I already played around with all the various settings, "Advanced lighting model", "Local lights", "Basic
  20. Didn't know i had to start and new topic accidently posted this in another persons question but starting over here. On monday when i got home from work i had to install an auto update for SL Viewer and after it was done and i logged in the graphics were all messed up and stuff was not rezzing right, I recently read on the forum there was a loop with people who had Intel Graphics HD Card I'm wondering if this could be the cause? my graphics load fine in Firestorm but it seems to lag my computer a bit more and it takes a little longer for everything to fully load on FS below is my information
  21. Hi there! I'm a new user (well, partially returning, I made an account in 2013 and was one of the many who logged in once, but I've since rediscovered the platform...) and my SL Viewer installation seems to be.....horribly bugged. The entire learning island looks like this: and that tutorial graphic (or what I'm assuming is supposed to be a tutorial) won't go away, even when I travel outside learning island. I've tried reinstalling the viewer and turning my graphics up/down. I'm running 64bit Windows 10, Nvidia GTX 980ti, Intel 6600k Any ideas?
  22. not sure what happened when but within the last week my viewer's showing any and all objects that have any glow in a very irritating way. as you can see by the image, the object seems to duplicate itself. no matter where i have the camera, from the other side of the grid or zoomed in, the anomoly appears. any hints what's causing this?
  23. I have no idea whats wrong with my second life. Whenever i login, it appears as shown in the pic. I have tried everything suggested on the forums. I updated my graphics driver. I set my preferences to lowest as possible. I have even changed viewers but nothing helped. its the second time this problem showed up and the last time just switching from Second life viewer to Catznip viewer solved the problem. but this time nothing is helping.. can suggestion??
  24. Are you tired of your boring old logo, or perhaps you're starting up a brand new business and are in desperate need of some branding? I offer professional looking logos and other graphic designs at modest prices. A typical logo will cost ~1000 lindens depending on intricacy. IM me (jonezyplays) if you are interested, I look forward to working with you! One of my previous designs (800 lindens approx.)
  25. Hi, I'm currently running SecondLife on a MacBook that uses OSX 10.13.4. With each subsequent login, the graphics get progressively worse. Below is an example of what I currently see. In many areas, textures are just big, blurred lines, and at times everything is obscured by big, boxy shapes. How do I resolve this>
×
×
  • Create New...