Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important News
    • Announcements
  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Contests
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
    • Mobile
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Wanted
    • Regions for Sale
    • Regions for Rent
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Member Title

  1. Hello, im new to the forums, but i need help. i keep trying to change my display name, but everytime i try, it tells me "Sorry, we could not set your display name, please try again later" and its been doing this for three days now. i have followed all the right steps to change it. profile- edit display name and i get the right box for it, but it wont let me. the grid status says that all systems are operational, so i cant figure out why it wont let me change my name. i didnt find any other troubleshooting pages for this, so i thought i would try my luck here.
  2. So i applied some makeup for Omega, To a MayReal Mesh Head using a Relay HUD. Sometimes it looks fine, Like when i Log in, And a few minutes later without my having done or messed with anything at all, It does stuff like this (Again, On it's own) Please advise! Thank you (This has been an ongoing issue with other Eyeliner Appliers in the past too, It's definitely not just this one)
  3. Saludos desde Colombia, La verdad no se que pasa con second life, yo uso firestorm y el second life viewer oficial, pero al abrir sesion me dice que hay un error debido ala conexion de internet o la red de second life, al iniciar todo normal hasta que se queda esperando conexion con la region, me gustaria saber que pasa en este caso y que se debe hacer, gracias
  4. Ayuda! Firestorm no me sube las fotos a los comentarios.. Hace como que las sube y no las sube aparece "error al subir la imagen a los comentarios" Alguien sabe como arreglarlo?? Tambien en otros visores me sale el error.. Incluso en el visor oficial de linden lab 😭😭😭
  5. Quando envio um novo item para listar, ele não aparece no site juntamente com meus itens já listados...mais alguém com esse problema?
  6. first time creating a pose i followed some tutorials from youtube i did everything i believe correctly with the keyframes and ease-in did locrot and so on.. everything seems fine and works in blender and then when i export from the render tab (still in pose mode and everything is selected) nothing shows in second life viewer it even says the file size is 3kb bc its empty and nothin was exported when i check and upload the animation in the viewer. im using avastar and blender 2.83.. and cant figure out why the export is empty
  7. SkyStunner Bunny

    Help :(

    Does anyone know how to remove a sky add on? I think I tried on a demo of an add on but its not in my worn folder & I cant clear it from my body HUD and its covering my screen in my viewer.
  8. Hello all fellow creators. I am trying to find out how many of you are having an issue with a Bad Gateway 504 Error when trying to get to "Transaction History" from "My Marketplace". It is a server side error and cannot be fixed on my end. I have been having this issue for almost 48 hours and despite contacting live chat and making two tickets, I have ZERO answers other than it's not just me, and they are working on it. I am really frustrated as this has bought my sales to a dead stop and that never happens. So I cannot access my transaction history at all and I cannot find a mention of this issue that according to LL is known of and affecting multiple people. I'm finding it hard to believe so I am asking if any of you are having the same problem. Thanks for reading. Aslan.
  9. Hello there I am having issues with my house I just bought with having a problem with the mesh items I have not working. The house and furniture seem to glitch on any house I use or furniture. is anyone else having this problem?
  10. Hello, I would like to find a solution to my problem involving my wishlist On my profile i have shared my wishlist publicly, but whenever someone clicks on the link, they see a completely different list of items. What i see vs what others see are quite upsetting. I have even had an argument leading to almost losing a friend over this problem. Can anyone please solve this for me?
  11. Hi everybody. I play Linden Realms every week, a game with its own region that is accessed via Portal Park. Linden Realms has changed a lot within the past two years, and for a few weeks there have been problems accessing the region. When I attempt to enter the portal in Portal Park I often see an error message saying Dyna Mole's 'Linden Realms Portal.' No destinations available. Please try again later. It feels something like the traffic lights on a freeway on-ramp, the ones that allow a car on the motorway every twenty seconds or so. The portal sometimes requires a wait of several minutes though, as if LL is trying to limit the number of residents in the Linden Realms regions. Does anyone know the reason behind this? As with freeway traffic, this Portal Park error creates a bottleneck and residents get frustrated. My first thought was that LL is trying to reduce the number of game pay-outs, but the pay-out was already recently reduced from L50 to L25, such a small amount that the number of players seems to have been reduced greatly. I've also found in recent weeks that there are often "decoy crystals" - crystals that you can run over or click on, and nothing changes. The crystals do not enter your Linden Realms HUD inventory. It is as if these decoy crystals are there simply to frustrate players. To be fair, if I don't notice that my Linden Realms HUD has detached, any crystals I run over persist as decoy crystals there until my HUD reattaches. If the HUD reattaches after I have crossed a region border, the crystals persist unless I return to that region. If I return, the decoy crystals vanish. There is only one decoy crystal that is clearly intentional as a part of the game (in The Valley, LR 184 for example); the rest of these seems like errors. Are the decoy crystals I'm seeing the result of players once again using bots to clear all the crystals in a region? I enjoy Linden Realms; it's an easy retro game pastime and provides me with a handful of Linden Dollars that help with rent. But I worry that LL may be intentionally frustrating both access and play as a precursor to eliminating Linden Realms entirely. The only upside of this is that if Linden Realms were taken down I would no longer have to enter Portal Park - a fellow resident has made Portal Park 1 his home, and his avatar stands there staring at everyone as they arrive. Legal? Yes. Creepy? Definitely.
  12. Several hours ago a bunch of Script Warning / Error / Debug messages appeared: Unable to create item '' that has caused problems on this region. I was in my home / the region I rent, and when these messages appeared I was suddenly unable to rez anything - anything at all. I logged out, rebooted, and logged in, only to get the same error messages and most of my clothing and body did not load. I've made no changes to property settings. I tried using an alt, but the problem repeated. I tried using alternate viewers, but same result. My av's body and clothes appear only when I teleport to a different region and "wear" the outfit again. This is weird - it feels like my IP address has been blocked by the owner of the region where I rent. I quickly inquired with the property owner, but have heard nothing back. No way to know until they respond. I'm quiet, keep to myself, and cause no trouble, so don't think there's any reason for an IP block, but you never know. Has anyone else had this problem? What can I do to fix it?
  13. Hello just bought a new pc and started to open up secondlife app only to give me an error message saying something about my graphics card is outdated, needs update or needs to reinstall. So this doesn't even open at all enough for a login option. Before I try and attempt to remedy this from any of the above suggestion, I want to make sure that the drive is good to run secondlife? Those that encounter similar situation that I am now, please tell me how did you resolve this? UPDATE: Contacted dell and I've updated everything that I need. And reinstall secondlife, only to come to the same error message. The only thing I could think of is, secondlife hasn't tested this for the series of graphic drives I'm using. Anyone else experienced this?? ================= Here's my computer specs: 11th Gen Intel(R) Core(TM)i7-11700@2.50GHz, 16GB Memory AMD Radeon™ RX 6700 XT
  14. I logged out of Second Life with my FireStorm Viewer yesterday, and now,. 24 hours later, I'm stuck at "requesting Region Capabilities." ugh. I did the following.... • Tried loading into a different region(s) - no luck • Restarted puter • Restarted Router - and checked connection speed (good) • Removed both SL and Phx/FireStorm viewers, and did a "fresh" install of both • Made sure my Security software (firewall) allowed Second Life and FireStorm as Exceptions. • Tried Launching both as Admin. Nothing seems to work, Any ideas? Or am I just... screwed. lol
  15. Tonight a friend told me that she saw me online all this day from even before noon, which is wrong because I have not logged in at any time today before 10pm, I would like to know what could have happened? I use firestorm as the main viewer. As an additional piece of information, my friend sent me a message earlier when I was supposed "online" but immediately afterwards I switched to "offline"
  16. i upload a mesh and i notice when i scretch the item the back is getting opened and deformed it never happened to me before i made sure all my modilfers on blender applied before exporting i made a beanie and this what happen what did i miss ?
  17. UPDATE: I don't know how to delete this forum but the issue is fixed now, thank you to those who helped and informed me of the maintenance. I had no idea. I logged in today and decided to go shopping only to find I was unable to visit the sim (Lelutka Mainstore). I went to try on demos once before and had no issues. I figured this was a simple issue that would be soon resolved, but quickly found I couldn't message in any of my groups, teleport to any sims, anything. I kept getting the following error messages: "Unable to send your message in (Insert group name). Error making request, please try again later.", and: "Teleport failed. Sorry you do not have access to that destination.". I assume my account has been limited or restricted in some regard, but I'm unsure as to why? I've only made an account, made an avatar, and haven't even spoken to more than 2 people yet. I went to make a support ticket but don't see my issue or anything related to my issue. If it's any help: I use both Firestorm (regular play) and BlackDragon (for photo taking) Viewers. I've tried both viewers, I've relogged several times, reinstalled both, etc for hours with no progress. Any help would be much appreciated.
  18. Well, here is an new error for me. "Link failed -- insufficient land resources". I have 1,587 prims free. These are two simple prims that I rezzed and want to link them together. I build houses. I've linked before, alot! This house is 1,326 prims. I only wanted to add a light over the front door and I got this silly message. Dozens of houses built, and I never saw this before. This is on my 1/2 sim. Yes, I relogged. No, I do not want to run to a sandbox to try it there. This is my land and I should be able to link two lousy prims. A search of the forums turned up little but old posts and no useful information.
  19. Hola a todos, he presentado este error al install el firestorm y otros visores. Los drivers ya están actualizados. La tarjeta gráfica es Intel (R) HD Graphics. Agradezco mucho su ayuda.
  20. I've been having a lot of issues since i had to upgrade to 6.3.9.58205 because the previous one stopped working last monday. More lago, more crashing, error saving snapshots in disk, etc. Which version will you recommend for a better experience? Thanks in advance
  21. I have a simple but complex jet helicopter showing error message after engine start, at my home parcel with helipad. the helicopter won't "lift off" at my home parcel, but will lift off at another airport. I can't figure why the home parcel is not functional with the jet helicopter. The physics of the plane won't "enable", to keep the plane sitting on the helipad. Is there a debug setting needed to adjust?
  22. I'm wondering if any one can help me out, I hope this is the right place to ask. Apologies if not! Since yesterday I've been trying to upload an image, however I'm constantly met with (Unable to upload (Texture name) due to the following reasons: No error Please try again later) I have no clue what I'm doing wrong and I've been looking for a fix on the forums but can't seem to find one. I've tried uploading different images but I still receive the same error message, I've also moved locations. so I don't think it's my server.
  23. I'm wondering if any one can help me out, I hope this is the right place to ask. Apologies if not! Since yesterday I've been trying to upload an image, however I'm constantly met with (Unable to upload (Texture name) due to the following reasons: No error Please try again later) I have no clue what I'm doing wrong and I've been looking for a fix on the forums but can't seem to find one. I've tried uploading different images but I still receive the same error message, I've also moved locations. so I don't think it's my server.
  24. estoy teniendo muchos problemas a la hora de crear y subir una física para un edificio en second life. Todos los post que veo son en ingles y hay "nada" de reglas básicas o o como hacer una física en español para poder entenderlo mejor. Cuando intento subir la física de mi edificio , ni puedo entrar por las puertas, se modifican, es un gran lio y no se por donde empezar. Podría alguien darme algún tutorial, nociones básicas o simplemente ayudarme en esto? muchas gracias.
×
×
  • Create New...