Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'broken'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests & Events
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
    • Sansar for Second Life Residents
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 10 results

  1. marcotwisted

    Controller

    Controller at door of my linden home does nothing, no option to touch it at all. Is it becuase of the porperty itself ot is it broken....?????
  2. I wanted to make a suggestion to the destination guide, but once I hit submit, it says: Access Denied - you do not have permission to access on this server. Has anyone else have that problem?
  3. Hi there! I'm a new user (well, partially returning, I made an account in 2013 and was one of the many who logged in once, but I've since rediscovered the platform...) and my SL Viewer installation seems to be.....horribly bugged. The entire learning island looks like this: and that tutorial graphic (or what I'm assuming is supposed to be a tutorial) won't go away, even when I travel outside learning island. I've tried reinstalling the viewer and turning my graphics up/down. I'm running 64bit Windows 10, Nvidia GTX 980ti, Intel 6600k Any ideas?
  4. Hi, eventhough in Blender the weightpaint is smooth, it appears InGame very broken. Please take a look on the screenshot. Why is that? The vertices InGame are also shaking. Why is that? I'm using Blender 2.97b and Avastar 2.0.22 on Windows 10 and uploaded the mesh with FirestormOS Regards.
  5. So I was alt tabbed, playing some games with SL on in the background. Then suddenly I heard that sound when a sim's about to restart, so I try to go teleport to another sim, but then I get logged off anyways. And I log back on to find that my AO isn't working, and I can't click anything on my hud, or on any of the clickables on my avatar. I've tried resetting scripts, I've tried clearing inventory and normal cache, I've tried teleporting to another sim, I've tried flying at least 100 meters up, I've tried switching avatars back and fourth, All of which to no avail. I did find that scripts I haven't been wearing at the time did work. I'm at my wit's end. I don't want to replace everything that's been affected by this. My viewer is Firestorm-Releasex64 5.1.7.55786. Edit: Problem solved! Scroll down to the very bottom.
  6. Hi all, since the introduction of Bento on the grid I have been having an issue that I can't quite figure out. When I am animating a piece of furniture (I use Avsitter & have for years) I can set the male & female animation in a couples pose & it looks fine. I dump the info, add it to the AVpos note card & retest & my avatars body breaks. It contorts into a weird back broken stance & won't change until I hit un-deform avatar. That fixes me until I run through the animations again & it breaks again. It's not always the same animation causing it either. It's weird I can put a totally different animation in and it will break in the same place. Some people see it break for them as well & others do not. I'm at a loss as to how to fix it. In my 8 years, I've never encountered this issue & it only happens if I have bento animations in my furniture, but, I can't be the only person not using Bento on the grid. Any ideas on how to fix it? I took off my ankle lock, all my huds to do with head or body & my AO. Still happens. Is it possible that it was uploaded wrong or something?
  7. I am starting a new thread as the one from yesterday is hurraying that things are fixed. I DO think they were fixed for awhile but at 6:30 I went to check and THEN I could only see one day; all other dates were grayed out. RIGHT after adding that to the old thread, I went back and NOW (6:40 SLT) I get the same error page with $0 sales as yesterday. HMMMMMM.
  8. Again and again I try to make animations for my character in Second Life, and each and every pose and animation comes out completely broken, even though in Blender everything is in check. I have provided the animation file as it's nothing amazing and does not work well with normal SL characters. I'm trying to build a custom animation library for my character, as I love to make my own things, and the stock SL animations as well as user generated were not designed with my characters odd proportions and height in mind. (Animation file): http://www.mediafire.com/file/ohebuy1ndmjzbe6/kniffleswalk.blend Try uploading the animation yourself and see if you can get it working, if you can, please tell me what I'm doing wrong. And I have also provided an image of my character, so you can see why nearly all animations in Second Life do not work with my appearance. I stylized myself around mid to late 90s video game graphics.
  9. I've recently been using Dari's Haus Ball Gag v1.60 and for some reason after removing it and trying to put it back on it is now invisible and can't be clicked on. I'm still getting used to things so I don't know if this is a common issue (As I've also had this happen with a collar). I've tried deleting the item and getting a new one as well as restarting the game and using the regular viewer as well as the RL viewer but no luck. Any help anyone can give is greatly appreciated.
  10. Guess Hubby and I will have movie night, how bout y'all?
×
×
  • Create New...