Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3ds max'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. I cannot get UV map textures to load on my DAE correctly when importing into viewer. My process: 1st I tried to use the OpenCOLLADA file extension for 3Ds Max 2014, exported as DAE and imported into viewer. Mesh will upload, but textures are messed up. UV Map info not accepted. *See photos 2nd I tried FBX converter 2013. Saved as FBX and converted to OpenCOLLADA. Tried to import into viewer and I received a DAE parsing error. Can you please help me? Tools: 3Ds Max 2014 FBX Converter 2013
  2. Hey everyone, I'm an inspiring creator and I was wondering if you are or know of any experienced original mesh creators/riggers that are looking to enter a mutually beneficial business adventure.. Please let me know!
  3. Hello, i'm making a spotlight model for a building i uploaded yesterday. The building itself went flawless without errors, all LODs named correctly etc. But this one gives me some strange behavior. Some info (3 seperated parts, 2 of them will be copied in-game for more spotlights on the rails) 3DS Max: Default mesh: LOD2: Names: Materials: All looks fine here, LOD has same number of materials, just different polycount. I only did 1 LOD for this example because the error happens on the first LOD already. Secondlife: Error: Material of model is not a subset of reference model. This happens due not the same amount of materials of the LOD, i get that. What i don't get is why the spotlight part of the LOD becomes a cube all of a sudden, we've seen the LOD mesh. I have no idea how to fix this. I've tried reopening 3DS max, restarting my computer, RE-making the LODS, Reset XForm but nothing seems to help. Sincerely. EDIT: This does not happen when i export without the Rails
×
×
  • Create New...