Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 70 results

  1. ShinGojira1954

    Playing

    I downloaded the game this morning, opened it, and it worked. I then closed the game and went swimming. Couple hours later, I try again and all that happens is the game window pops up and it goes to a white screen. It is raining outside so the wifi isn't at peak performance, could that be it?
  2. Today, my LL home region was switched to No Scripts, and now all my experience enabled scripts throw errors wen crossing the parcel boundaries, back into the region proper. Said scripts have been in place and working for over 2 weeks. for example, my roof TP, is a super super simple... string gsErrorMessage = ""; default { state_entry() { } collision_start(integer detected) { llRequestExperiencePermissions(llDetectedKey(0), ""); } experience_permissions( key agent_id ) { llTeleportAgent(agent_id, "The Hubgrub Experience - Second Floor", ZERO_VECTOR, ZERO_VECTOR); } experience_permissions_denied( key agent_id, integer reason ) { gsErrorMessage = "Teleport Denied: " + llGetExperienceErrorMessage(reason) + ". "; if (reason == 1) gsErrorMessage += "The call failed due to too many recent calls."; else if (reason == 2) gsErrorMessage += "The region currently has experiences disabled."; else if (reason == 3) gsErrorMessage += "One of the string arguments was too big to fit in the key-value store."; else if (reason == 4) gsErrorMessage += "Experience permissions were denied by the user."; else if (reason == 5) gsErrorMessage += "This script is not associated with an experience."; else if (reason == 6) gsErrorMessage += "The sim was unable to verify the validity of the experience. Retrying after a short wait is advised."; else if (reason == 7) gsErrorMessage += "The script is associated with an experience that no longer exists."; else if (reason == 8) gsErrorMessage += "The experience owner has temporarily disabled the experience."; else if (reason == 9) gsErrorMessage += "The experience has been suspended by Linden Lab customer support."; else if (reason == 10) gsErrorMessage += "An unknown error not covered by any of the other predetermined error states."; else if (reason == 11) gsErrorMessage += "An attempt to write data to the key-value store failed due to the data quota being met."; else if (reason == 12) gsErrorMessage += "The key-value store is currently disabled on this region."; else if (reason == 13) gsErrorMessage += "Unable to communicate with the key-value store."; else if (reason == 14) gsErrorMessage += "The requested key does not exist."; else if (reason == 15) gsErrorMessage += "A checked update failed due to an out of date request."; else if (reason == 16) gsErrorMessage += "The content rating of the experience exceeds that of the region."; else if (reason == 17) gsErrorMessage += "The experience is blocked or not enabled for this land."; else if (reason == 18) gsErrorMessage += "The request for experience permissions was ignored."; llSay(PUBLIC_CHANNEL, gsErrorMessage); llRegionSayTo( agent_id, PUBLIC_CHANNEL, gsErrorMessage ); } } since my region got switched to no scripts, every time I leave my borders I now push "else if (reason == 17) gsErrorMessage += "The experience is blocked or not enabled for this land.";" "Teleport Denied: not allowed to run in current location. The experience is blocked or not enabled for this land." Doesn't matter when the user used the asset, or what, the second they leave, I now get error returns... This is for everything experience enabled, I have Coffee cups and a Cookie, that rez/attach/clean up, today, they error too if I leave my parcel. This stands to make grid wide experiences a lot of hassle, as anyone neighboring anyone can turn scripts off, but leaving a parcel should never call llRequestExperiencePermissions(llDetectedKey(0), ""); to be receiving a perms/perms failed event... I have to think it's a listen, the original perms grab is done by a dialog, so it must be heard... but every single subsequent call, or check of the perms on an agent opens that listen too, and leaving the script enabled land, closes it, forcing the error... maybe. I've tried using llAgentInExperience(); instead, so... if yes, we have perms. but I can't TP the agent without the request for perms, which opens "something" and causes errors on leaving my parcel now that surrounding land has scripts disabled. Is this normal, and expected? The Edit : Erwin Solo is the writer of the error if tree, which I copy pasta'd from these forums, so TY Erwin, for sharing!
  3. Saludos desde Colombia, La verdad no se que pasa con second life, yo uso firestorm y el second life viewer oficial, pero al abrir sesion me dice que hay un error debido ala conexion de internet o la red de second life, al iniciar todo normal hasta que se queda esperando conexion con la region, me gustaria saber que pasa en este caso y que se debe hacer, gracias
  4. Why isn't my normal map working? When i apply it, i can see through the model (wtf?) There is nothing wrong with it...
  5. I'm trying to invite a friend to a group that I am an owner of and he is getting an error. "You cannot join '[group_name]' You are already a member of [group_count] groups, the maximum number allowed is [max_groups]" https://gyazo.com/139199c95dbf872d499f5725f0fb3a76 He has 5 group spots open, the group is an established group from 2013 with roughly 50 people already added, and this is the second day with multiple attempts to add him. Any suggestions would be awesome!
  6. Actually i try login today but failed due to some Sl error it says that " login failed due to some unrecognized error ... " then i see that it says " compute clock is set incorrect...... but i did nothing with my clock and it works well it showing me same timing as my region time is .. and as well the date too. i dont know why it is like this now.. i never appeared before and now this.. i tried many timess.. please help.
  7. I'm getting the 'cannot find in database' error for two SPECIFIC items, a skin and a pair of eyes, both system. I've tried the known solutions for fixing this (clearing inventory cache, reinstalling the viewer, etc.) and no luck. No other items are 'missing' so far, at least. What I find curious is that I've tried unpacking multiple instances of these items (including a redelivered version of the box) and they continue to be broken for me. Every other item in the folder they came in (applier versions, some wings and hair) works just fine. I just tested the appliers and they work fine, so this isn't a case of the textures the items being broken somehow. It's just the skin and eyes. Would it be possible for anyone to test these items for me? I got them for free, so it should be easy to pick up. At the Redeux event, join the Redeux VIP group (free) and find the Stargazer Creations booth. The skin and eyes are part of their free gift. If they work properly for other people, then I know it's a problem on my end. If not, I guess the next step is to contact the creator? Thank you for your time.
  8. I am having a weird issue with my SL, i am from latin america and theres a problem i can't solve. My account doesn't stop crashing or disconnecting every 10 mins from SL with no reason at all.... what's happening? help me! I'm not having a internet problem, my internet works fine... the problem comes from SL and i have no idea of what's going on...
  9. Hello, so i've been trying to sell a gacha item in the markeplace (which of course is no copiable, so the amount is limited to 1). The first time i tried listing it, i tried testing the delivery and instead of give all the items that i listened in the folder, it sent them separately...There were 3 items in the folder (the hud, and 2 other parts of the item), and instead of sending all of them when i first tried it sent me only the hud... Soo i decided to try again and i dont know what i did that when i try to list it in the manage listing it says "no version folder" and i don't know what that means. Thanks, for reading
  10. I can't log in into SL main or beta grid, it just stay in the loading screen and just saying logging in, i tried using sl viewer and firestorm. I can't even open the secondlife.com or marketplace, when i typed secondlife.com in my browser it says internal server error and on the tab says 732, i also can't access the support page but i can access the forum.
  11. alumis

    Firestorm visor

    Hola tengo el siguiente problema con el visor firestorm adjunto imagen https://ibb.co/kHECXR no veo el rostro de los avis porque???
  12. При входе в приложения у меня появляется такая ошибка: http://i.imgur.com/zJSSNTe.png Так же я не могу принять условия соглашения, чекбокс не активен http://i.imgur.com/rNXqhNf.png Как исправить ошибку и принять условия?
  13. Hey yall, Im having what may be an issue with testing a bento animation/pose im working on. It seems to test fine at first, then it reverts the hand position to the default. not sure what is going on. Im new to the bento world, but not the animation world lol. Any help in the right direction would be great. Ive never had an issue before with the testing before the upload *shrug* Making it with blender avastar. Wearing the Maitreya: Lara body. https://gyazo.com/6a301d37031fc7ebf6a79138ca29deab :what its suppsed to look like https://gyazo.com/983a2bc9e3236d10bbf8e50c38f6bd28 :what it does after a few secs. https://gyazo.com/4e7c3e8e5f6e5a13ff5b2958da78800f : what it looks like in blender Thanks and God bless.
  14. Hello to everyone I want to test my mesh creations and I do know that I have to accept the IP terms to be able to login in the beta grid adity. So I tried to type my user name and password and then the system gives me an error. The message is the following (your user name or password are incorrect)...what I must do?
  15. Hello, I need your help. I just created an account and deleted the official viewer for Linux. I log in (login) and up there all right, but in the loading screen the dice connect the region and it closes. I leave a fragment of what is read in the console: 2017-12-08T02: 56: 55Z INFORMATION: print: *************** SURNAME OF CALL END OF LL *************** 2017-12-08T02: 56: 55Z INFO: handleViewerCrash: lock marker file created /home/abraham/.secondlife/logs/SecondLife.error_marker 2017-12-08T02: 56: 55Z INFO: writeDebugInfo: opening debug file /home/abraham/.secondlife/logs/dump-76e39617-a589-409b-a712-485ca525d991//dynamic_debug_info.log ./secondlife: line 138: 1845 Segment violation $ LL_WRAPPER bin / do-not-directly-run-secondlife-bin "$ {ARGS [@]}" *** bad closing ($ LL_RUN_ERR). *** ********************************************** ***** This is a BETA version of the Second Life Linux client. Thanks for trying! Please read README-linux.txt before reporting problems.
  16. Hello, I need your help. I just created an account and deleted the official viewer for Linux. I log in (login) and up there all right, but in the loading screen the dice connect the region and it closes. I leave a fragment of what is read in the console: 2017-12-08T02: 56: 55Z INFORMATION: print: *************** SURNAME OF CALL END OF LL *************** 2017-12-08T02: 56: 55Z INFO: handleViewerCrash: lock marker file created /home/abraham/.secondlife/logs/SecondLife.error_marker 2017-12-08T02: 56: 55Z INFO: writeDebugInfo: opening debug file /home/abraham/.secondlife/logs/dump-76e39617-a589-409b-a712-485ca525d991//dynamic_debug_info.log ./secondlife: line 138: 1845 Segment violation $ LL_WRAPPER bin / do-not-directly-run-secondlife-bin "$ {ARGS [@]}" *** bad closing ($ LL_RUN_ERR). *** ********************************************** ***** This is a BETA version of the Second Life Linux client. Thanks for trying! Please read README-linux.txt before reporting problems.
  17. Hola, necesito su ayuda. Me acabo de crear una cuenta y descargue el visor oficial para linux. Me loguo (login) y hasta ahi todo bien, pero en la pantalla de carga dice conectando region y se cierra. Dejo un fragmento de lo que se lee en la consola: 2017-12-08T02:56:55Z INFO: print: *************** END OF LL CALL STACKS *************** 2017-12-08T02:56:55Z INFO: handleViewerCrash: Created crash marker file /home/abraham/.secondlife/logs/SecondLife.error_marker 2017-12-08T02:56:55Z INFO: writeDebugInfo: Opening debug file /home/abraham/.secondlife/logs/dump-76e39617-a589-409b-a712-485ca525d991//dynamic_debug_info.log ./secondlife: línea 138: 1845 Violación de segmento $LL_WRAPPER bin/do-not-directly-run-secondlife-bin "${ARGS[@]}" *** Bad shutdown ($LL_RUN_ERR). *** ******************************************************* This is a BETA release of the Second Life linux client. Thank you for testing! Please see README-linux.txt before reporting problems.
  18. Is anyone else having trouble with the MarketPlace? I can't check out, I keep getting the error " We are unable to process your order at this time. Your items will remain in your cart and you will be able to try again later. " Which I did...and it still didn't work. Want to see if it's just me and I should file a ticket, or if it's a global issue and I just need to wait it out. Thanks =)
  19. EDIT 2: After trying the Lumiya viewer on a 4G network and doing a synchronised computer and network restart, everything seems to be working again. Yesterday I've been getting this error message: "Darn. You have been logged out of Second Life. This region may be experiencing trouble. Please check your connection to the internet." I'm using Blackdragon viewer, and every time I try logging in I'm unable to move or sit on in-world objects, but I can teleport to other areas and send/receive messages - until I'm forced to log out with the error message above. It usually takes less than a minute for my viewer to log me out of SL. I tried clearing my AppData/Roaming folder, but that didn't fix anything, so I tried installing a fresh copy of Firestorm, but I'm still getting the same issue. Any help would be appreciated. EDIT: The computer is a model VN7-593G-75AG Acer Aspire V 15 Nitro running 64 bit Windows 10. The same issue applies to the official viewer. Pinging the server I connect to with CMD results in no lost packets.
  20. I dont know why this happen i cant upload and i worked hard on this model pls help.
  21. Please help me i wanna know why this happens!!
  22. Hello! First of all thank you for taking time to read my problem. I cannot log into Second Life AT ALL. Each time I try, I get this. https://gyazo.com/06996addb7a0e4e701b717bd5c974703 Now I have cleared my cache. I have restarted my modem. The internet works, 100% or I wouldnt be typing this now lol. Anything to do with Second Life, just doesnt work! Webpage MarketPlace I get this - https://gyazo.com/16c61fb959cb6dc7321ddb405f7fe606 I cant even submit a ticket. I get the same FAILED to load webpage. So I'm pretty stuck. And yes I have completely and utterly turned off ALL firewall and protection stuff + checked grid status and all that. Can anyone tell me what I can do? Because I am stumped and its been like this for 2 days. Thank you again for your time and effort. (Loaded the pictures bellow incase Gyazo links dont work. ty ty)
  23. Kaheyry

    Beta Fire Storm

    My inventory is not fully displayed when I go to the beta version of SL. I can't see most of my inventory and can't use the avatar that I need to test some things. Also works incorrectly alpha layer. Please, if someone knows what the problem is, write me how I must act to see that mirrored my inventory and avatar in the beta version of SL. Password and nick are the same. I will be very thankful to all of you for your ideas about it. Perhaps it is a technical error in that case, tell me where I should go to fix it.
  24. i am trying to upload an item to sell on the marketplace, but i keep getting a 503 error. i am using singularity viewer. what do i do to fix this thanks, Luckystrike Maven
  25. LilBunnyFuuFuu

    Lost voice

    Recently, I purchased a voice morph to play with. I had it for the first month with no issues. When it expired, I waited a few days and got it again. Buty the day after I activated it, I lost voice abilities. I have tried reinstalling Firestorm, I have tried updating my mic drivers, I have tried resetting active voice in world. Nothing helps. Now, I have a morph it says I'm not subscribed to and no voice to use what should be there. How can I get my voice back? I know my mic works everywhere but on SL.
×
×
  • Create New...