Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 67 results

  1. Hi all, I am receiving the Gateway timeout when searching Marketplace orders. I consistently received this yesterday and let it go meh right. Since I am receiving it today again I thought I would mention. Checking grid status, I see a viewer search issue, but this is using the MP search. I cannot use the workaround provided using "search.secondlife.com" to find my invoice orders 🙂 All else similar seems to run fine for me really. Not sure whether the fact that I now have almost 1000 pages of "items per page 5" invoices to search through is contributing. I do know prior to my noticing this yesterday it was searching for me just fine with no errors. I do know that I can search this way is quite helpful every day for me. I spent yesterday at one store clicking through one ad at a time to my invoice and redelivering etc. Painful lol. Sharing that whether SL is busier these days/stay at home orders etc., doesn't make it any less important that it work without errors for me. Just when I get comfy about dumping/cleaning up inventory and relying upon MP redelivery, *wak* up the side of the head. Could there be/is there a known reason that I am seeing this consistently (other than more folks at SL workin the MP, or its related somehow to the grid viewer search issue and its just not posted anywhere yet?) Wishing all well!
  2. One of my helicopters is now showing a script warning, error, debug message, at every sim crossing flying the plane. I have to click off each one of the message pop-up, at sim crossing flying. Is there a debug section to stop this from happening? To know something is "amiss", there's planes hanging in the "air" to be concerned about the stability of the viewer.
  3. For the last week I have been trying to put up my KittyCatS! on the market place for sale. I have some on there already. But these are done exactly as the others, but when i go to activate it i get and error that i need to type using English. I am typing in English i have tried so many different ways to get them to list with no luck. Anyone else having this issue?
  4. Am not sure if am posting at the right place! (excuse my english! ) Am having a bit of a problem, the other day I bought what it seems.. a faulty AO, after turning it off, my default walk animation seems choppy and lags everytime, I have a beasty computer and a nice internet conection, so thats not a problem, all the other animations work smoothly, turning,jump,fly, those seem fine, except for my walk animation, I also tried to using other walk animations!... but seems to me that it still playing the default choppy walk animation.. I tried restarting, uninstalling, clearing cache and all the other fixes but no luck.., am using the newest version of firestorm btw AND people notice my walk animation work fine, but I still can't use other walk animations..
  5. So i been using firestorm and when i went to a new place this happen to me. So i try going back which did not work SO HELP ME PLEASE
  6. I've been modifying the [AV]object script so that a prop can remain attached and keep animating an avatar even after teleporting to another region. I've managed to get the prop to stay attached and keep animating, but once I'm in a different region, I keep getting the error message "Unable to find specified agent to request permissions". I'm pretty noob to both SL and scripting.. is this the right place to ask? /* * [AV]object - Used in props for attaching, derezzing, etc. * * This Source Code Form is subject to the terms of the Mozilla Public * License, v. 2.0. If a copy of the MPL was not distributed with this * file, You can obtain one at http://mozilla.org/MPL/2.0/. * * Copyright © the AVsitter Contributors (http://avsitter.github.io) * AVsitter™ is a trademark. For trademark use policy see: * https://avsitter.github.io/TRADEMARK.mediawiki * * Please consider supporting continued development of AVsitter and * receive automatic updates and other benefits! All details and user * instructions can be found at http://avsitter.github.io */ string version = "2.020"; integer comm_channel; integer local_attach_channel = -2907539; integer listen_handle; integer prop_type; integer prop_id; integer prop_point; integer experience_denied_reason; key originalowner; key parentkey; key give_prop_warning_request; list A = [parentkey]; //OSS::list A; // Force error in LSO unsit_all() { integer i = llGetNumberOfPrims(); while (llGetAgentSize(llGetLinkKey(i)) != ZERO_VECTOR) { llUnSit(llGetLinkKey(i)); i--; } } integer verbose = 5; Out(integer level, string out) { if (verbose >= level) { llOwnerSay(llGetScriptName() + "[" + version + "] " + out); } } default { on_rez(integer start) { if (start) { state prop; } } } state prop { state_entry() { if (llGetLinkNumber() < 2) { if (llGetStartParameter() <= -10000000) { string start_param = (string)llGetStartParameter(); prop_type = (integer)llGetSubString(start_param, -1, -1); prop_point = (integer)llGetSubString(start_param, -3, -2); prop_id = (integer)llGetSubString(start_param, -5, -4); comm_channel = (integer)llGetSubString(start_param, 0, -6); listen_handle = llListen(comm_channel, "", "", ""); llSay(comm_channel, "REZ|" + (string)prop_id); } else { } } if (prop_type != 2 && prop_type != 1) { if (llGetInventoryType("[AV]sitA") == INVENTORY_NONE) { llSetClickAction(-1); // OSS::llSetClickAction(CLICK_ACTION_NONE); } } else { llSetClickAction(CLICK_ACTION_TOUCH); } //LSL:: parentkey = llList2String(llGetObjectDetails(llGetKey(), [OBJECT_REZZER_KEY]) + A, 0); A = []; if(llGetStartParameter() && !llList2Integer(llGetObjectDetails(parentkey, [OBJECT_ATTACHED_POINT]), 0)) { llSetTimerEvent(10); } else { llSetTimerEvent(0); } //::LSL } attach(key id) { if (comm_channel) { if (llGetAttached()) { llListen(local_attach_channel, "", "", ""); llSay(comm_channel, "ATTACHED|" + (string)prop_id); llSay(local_attach_channel, "LOCAT|" + (string)llGetAttached()); if (experience_denied_reason == 17) { if (llGetOwner() == originalowner) { list details = llGetExperienceDetails(""); // OSS::list details; if (llList2String(details, 3) == "17") { llSay(comm_channel, "NAG|" + llList2String(details, 0)); } } } } else { llSay(comm_channel, "DETACHED|" + (string)prop_id); } } } touch_start(integer touched) { if ((!llGetAttached()) && (prop_type == 2 || prop_type == 1)) { llRequestExperiencePermissions(llDetectedKey(0), ""); // OSS::llRequestPermissions(llDetectedKey(0), PERMISSION_ATTACH); } } run_time_permissions(integer permissions) { if (permissions & PERMISSION_ATTACH) { if (llGetAttached()) { llDetachFromAvatar(); } else { llAttachToAvatarTemp(prop_point); } } else { if (permissions & PERMISSION_ATTACH | PERMISSION_TRIGGER_ANIMATION) { llStartAnimation(llGetInventoryName(INVENTORY_ANIMATION,0)); } } } //LSL:: experience_permissions(key target_id) { if (llGetAttached()) { llDetachFromAvatar(); } else { llAttachToAvatarTemp(prop_point); } } experience_permissions_denied(key agent_id, integer reason) { originalowner = llGetOwner(); experience_denied_reason = reason; llRequestPermissions(agent_id, PERMISSION_ATTACH); } //::LSL on_rez(integer start) { if (!llGetAttached()) { state restart_prop; } } listen(integer channel, string name, key id, string message) { list data = llParseString2List(message, ["|"], []); string command = llList2String(data, 0); if (llList2String(data, 0) == "LOCAT" && llGetOwnerKey(id) == llGetOwner() && llList2String(data, 1) == (string)llGetAttached()) { llRequestPermissions(llDetectedKey(0), PERMISSION_ATTACH); } else if (command == "ATTACHTO" && prop_type == 1 && (key)llList2String(data, 2) == llGetKey()) { if (llGetAgentSize((key)llList2String(data, 1)) == ZERO_VECTOR) { llSay(comm_channel, "DEREZ|" + (string)prop_id); llDie(); } else { llRequestExperiencePermissions(llList2Key(data, 1), ""); // OSS::llRequestPermissions(llList2Key(data, 1), PERMISSION_ATTACH); } } else if (llGetSubString(command, 0, 3) == "REM_") { integer remove; if (command == "REM_ALL") { remove = TRUE; } else if (command == "REM_INDEX" || (command == "REM_WORLD" && !llGetAttached())) { if (~llListFindList(data, [(string)prop_id])) { remove = TRUE; } } else if (llGetAttached() && command == "REM_WORN" && (key)llList2String(data, 1) == llGetOwner()) { remove = TRUE; } if (remove) { if (llGetAttached()) { llRequestPermissions(llDetectedKey(0), PERMISSION_ATTACH); } else { if (llGetAgentSize(llGetLinkKey(llGetNumberOfPrims())) != ZERO_VECTOR) { unsit_all(); llSleep(1); } llSay(comm_channel, "DEREZ|" + (string)prop_id); llDie(); } } } else if (message == "PROPSEARCH" && !llGetAttached()) { llSay(comm_channel, "SAVEPROP|" + (string)prop_id); } } //LSL:: timer() { if(llGetObjectMass(parentkey) == 0) { if(!llGetAttached()) { llDie(); } else { llRequestPermissions(llDetectedKey(0), PERMISSION_ATTACH); } } } //::LSL } state restart_prop { state_entry() { state prop; } }
  7. Hi good day. I have been having trouble buying lindens. There is always a problem when I try to register a payment method and it sends me to a link that doesn't work much. I want to know if there is a problem with my account, what should I do?
  8. I've been playing around with various HUDs, but with a couple (the ones I actually like the layout of, wouldn't you know), I get a "Could not find animation" error message https://lensdump.com/i/WxnKBm Even though I get this warning, the animations still work fine, but closing out the box gets annoying, and I don't know I to fix it. I can not mod the scripts on ether HUD, as they are no mod. I am using Linden Labs Viewer.
  9. Has this happen to anyone else? The other night my alt caught a house. I tried to tp to it and it said I couldn't tp there. And the parcel wasn't available. I waited a little while and I still couldn't tp there. Tried this name and no , it couldnt go there either. I left the claim your house page up and went to bed. When I woke up, it allowed me to tp there and the house was in someone elses name. Like what the heck was all of that! I so can't figure out what that was all about. Has anyone else had that issue?
  10. I keep getting problems with stack heap collision on my LeLutka Chloe head. I’ve asked personally in the LeLutka group but no one seems to be of much help about this particular problem. It’s happened to me once before and it worked itself out. I was told to delete all copies of the head and go back to the main store for a redelivery which I’ve done, I tp’d to Hippo Hollow and still when I try to put on the fresh copy of the head and activate the mesh head with the LeLutka Omega System I keep getting the stack heap error. Please if anyone can help it would be appreciated.
  11. Hello I am kinda new on the forum. I am into Second Life for almost a year and there's a thing that never happened to me before. I made a clean installation of my Windows 10 Pro operating system, then I have proceed to install all the drivers and programs that I usually use, including the correct graphic drivers for my Nvidia GTX 1060 graphic card. Everything seems to work fine but everytime I log on Second Life with Firestorm or any other viewer, when I log out the screen goes totally black or glitchy showing a weird amount of colors and scan lines. I don't know why is this happening, I checked all my drivers and they are all up to date and seems to work fine. Some people says that the problems is a program called "f.lux" but I don't have a thing called like that on my system. Sometimes when I disconnect and reconnect the HDMI cable again it solves the screen issues but I don't want to have this everytime I log out from SL. Any help please?
  12. Hello! I hope I am putting this in the right category. I have managed the same region for quite some time now (about 3 years) and I have not had this problem until very recently. I created a day cycle and attempted to assign it to the Region/Estate level. It looks correct in the preview when selected in the drop down menu. Once I click "Apply," I see the settings have changed, but it seems the haze or fog or distance multipliers are completely gone. So while the lighting is right, the depth is not there. It was the same case when I applied just one of my custom skies to the "Fixed Sky" portion. Looks correct in the preview once selected in drop down menu. Click "Apply," and the fogginess is gone. I thought maybe it wasn't taking well to my custom skies so I tried it with one of the defaults found in every SL viewer. I tried Blizzard and Foggy. Same deal. I even tried to do this in the most updated SL viewer. The problem still persists. I've been trying to look around if this issue has been reported or talked about recently, but maybe it's something on my end alone? What am I doing wrong? Thanks folks!
  13. Hola mi problema es que tengo una amiga a la vez que me hablo en el chat publico por el micrófono la escucha y el habla en la llamada privada y yo la escucho en mi, y es el problema solo con ella porque con el resto a mi me escuchan y yo los escucho a ellos.
  14. Hi All I am new to SL, just joined a week ago. Today a person came to me in Freebie Galaxy while i was searching for stuff. He started the chat and going to ask simple RL question. I told a bit and then humbly asked him to read my profile first while i keep searching my dresses over there. He replied with a laugh but suddenly after that my account got stuck. i tried again and again to make it work but it didn't. He had written in his profile similar to that "If you will be nice with me i'll be nice with you otherwise not"... I am not sure whether it was he who put some kind of attack on me or is it something else. But after that time i am not able to login on the viewer. I am so worried and want the solution asap. Can anyone guide or help me?
  15. I've been pulling my hair out for days now over this. I've tried to rig created clothing made through blender into SL, and in blender it works perfectly. The weights work, the mesh doesn't deform and there don't appear to be any issues. When it comes to uploading I can either get it to rarely upload with no skin weights at all or subset issue, or I can get it to upload by removing excess bones, however subset error is usually present, and if not, the mesh is terribly deformed. I have tried applying scale, rotation and location, tried uploading as OBJ, downloading as Collada and then reweighting it. I have tried changing my upload settings, using different viewers and at this point I'm considering contacting a priest to see if divine intervention can help. Any advice, tips, help or even reassurance that it'll all be over soon would be appreciated at this point. Thanks.
  16. Buenas, siento tener que pedir ayuda, pero tengo una dificultad o problema. queria consultar y si es posible pedir ayuda ante este problema. Desde hace unos (5) dias al intentar iniciar sesión durante horas, la barra de proceso se queda durante horas en iniciar sesión sin señales de avanzar ni de dar ningun mensaje. he probado con diferentes visores, diferentes ordenadores y en el ordenador que siempre uso e entrado con una diferente cuenta sin dificultad ninguna de iniciar sesión. he revisado toda la configuración, como tambien re-instalado limpiamente, iniciado en foro y pagina web sin fallo, y revisado correo,ver si otroshan tenido el mismo problema, pero el error sigue manteniendose. He llegado a un punto de no tener mas opciones de solucionar o desconocimiento de posibles maneras de arreglar,Me seria de gran alivio si me pudieran ayudar a solventarlo o encontrar varias formas de hacerlo. Gracias de antemano.
  17. More specifically.... I can't figure out for the life of me what's causing this. I've tried taking everything off aside from what I physically can't remove aaand: This is driving me crazy. Anyone know what to do about this? It only happens when I try to move any direction (turn left, turn right, move forward/back etc). If I stay still, nothing happens. Crouching or jumping doesn't seem to affect it either.
  18. that login issue returned again after long time passes after adding ticket , Linden's advisor told me to contact my ISP which was useless at all do u have any other Solution ? thanks Terminator of linden in 2027
  19. So, the marketplace has decided that my images are suddenly not good enough or something and upload as blanks. It doesn't matter what file type I use - gif, jpeg, png - it happens all the same once a listing has decided to do this crap to me. I submitted a ticket to support and was told that my files are 'invalid' but they work just perfectly on every other site INCLUDING when you click on the link to view the uploaded media to the support ticket, though the linden responding insisted he couldn't see it and it was 'invalid'. They offered no solutions, so now i'm stuck. I've tried every setting in photoshop exporting and saving both pngs and jpegs I can think of. Has anyone else here run into this trouble and figured out what the heck to do to fix it? It's messing with my business and LL obviously has no desire to assist with a fix nor care for their customers (creators).
  20. Desde hoy (16 de Agosto de 2018) no puedo entrar a Second Life, inicio sesión y se detiene en Después sale un cuadro de texto que dice lo siguiente: Intenté reiniciando mi laptop, revisando el Firewall de Windows, desinstalando y volviendo a instalar Firestorm Viewer, ingresando desde el Second Life Viewer oficial, desconectando y volviendo a conectar mi Wi-Fi, conectar mi laptop al modem/router directamente (por si era problema de una conexión Wi-Fi inestable) pero nada de eso funcionó. Aclaro que este problema ocurre luego de haber instalado una actualización de Windows Update en W10 Pro. ¿Alguna sugerencia?
  21. Hola, muy buenas; tengo un problema con algunas animaciones; algunas de ellas funcionan bien cuando las uso aisladas (animación-->jugar--->jugar en el mundo), pero se las edito en la note card de una hud, algunas de ellas ya no funcionan (aún que no todas) y me aparece un aviso de error de scripts; podría alguien saber el motivo de ese error? Lo he intentado varias veces, observando los espacios y la sintaxis, pero sigue me dando ese error. Gracias!
  22. I have been having problems with my avatar loading and it is giving me an error of Failed to find body part *C:K* bald base in the database and Failed to find body part named Girl Next Door - Eyes in the database. Girl Next Door is the base avatar. I tried rebaking, uninstall and clean reinstall, clearing all of my cache from everything, restarting my computer, restarting my router, completely turning my computer off and then on again, going into my inventory and attempting to remove items, resetting my character to base female then rebaking, restarting multiple times after doing each of those things over and over again, and still my avatar is a cloud and a mix of like...3 different avatars. I don't understand why this is happening and I don't have anything in my lost and found that I am currently wearing, all of it was in outfits and I looked to see if I could find the original item and none of them were in my lost in found. I have been at this for 2 hours and nothing has worked. Please help. I have things to do and I can't change/remove/add anything now and I still cannot see myself. https://gyazo.com/3cb035b099c4f32528cfbdcc729e829d Notifications https://gyazo.com/3b288562d2f581a8c9c363e0b024773c Part of current outfit after attempting all of that.
  23. ShinGojira1954

    Playing

    I downloaded the game this morning, opened it, and it worked. I then closed the game and went swimming. Couple hours later, I try again and all that happens is the game window pops up and it goes to a white screen. It is raining outside so the wifi isn't at peak performance, could that be it?
  24. Today, my LL home region was switched to No Scripts, and now all my experience enabled scripts throw errors wen crossing the parcel boundaries, back into the region proper. Said scripts have been in place and working for over 2 weeks. for example, my roof TP, is a super super simple... string gsErrorMessage = ""; default { state_entry() { } collision_start(integer detected) { llRequestExperiencePermissions(llDetectedKey(0), ""); } experience_permissions( key agent_id ) { llTeleportAgent(agent_id, "The Hubgrub Experience - Second Floor", ZERO_VECTOR, ZERO_VECTOR); } experience_permissions_denied( key agent_id, integer reason ) { gsErrorMessage = "Teleport Denied: " + llGetExperienceErrorMessage(reason) + ". "; if (reason == 1) gsErrorMessage += "The call failed due to too many recent calls."; else if (reason == 2) gsErrorMessage += "The region currently has experiences disabled."; else if (reason == 3) gsErrorMessage += "One of the string arguments was too big to fit in the key-value store."; else if (reason == 4) gsErrorMessage += "Experience permissions were denied by the user."; else if (reason == 5) gsErrorMessage += "This script is not associated with an experience."; else if (reason == 6) gsErrorMessage += "The sim was unable to verify the validity of the experience. Retrying after a short wait is advised."; else if (reason == 7) gsErrorMessage += "The script is associated with an experience that no longer exists."; else if (reason == 8) gsErrorMessage += "The experience owner has temporarily disabled the experience."; else if (reason == 9) gsErrorMessage += "The experience has been suspended by Linden Lab customer support."; else if (reason == 10) gsErrorMessage += "An unknown error not covered by any of the other predetermined error states."; else if (reason == 11) gsErrorMessage += "An attempt to write data to the key-value store failed due to the data quota being met."; else if (reason == 12) gsErrorMessage += "The key-value store is currently disabled on this region."; else if (reason == 13) gsErrorMessage += "Unable to communicate with the key-value store."; else if (reason == 14) gsErrorMessage += "The requested key does not exist."; else if (reason == 15) gsErrorMessage += "A checked update failed due to an out of date request."; else if (reason == 16) gsErrorMessage += "The content rating of the experience exceeds that of the region."; else if (reason == 17) gsErrorMessage += "The experience is blocked or not enabled for this land."; else if (reason == 18) gsErrorMessage += "The request for experience permissions was ignored."; llSay(PUBLIC_CHANNEL, gsErrorMessage); llRegionSayTo( agent_id, PUBLIC_CHANNEL, gsErrorMessage ); } } since my region got switched to no scripts, every time I leave my borders I now push "else if (reason == 17) gsErrorMessage += "The experience is blocked or not enabled for this land.";" "Teleport Denied: not allowed to run in current location. The experience is blocked or not enabled for this land." Doesn't matter when the user used the asset, or what, the second they leave, I now get error returns... This is for everything experience enabled, I have Coffee cups and a Cookie, that rez/attach/clean up, today, they error too if I leave my parcel. This stands to make grid wide experiences a lot of hassle, as anyone neighboring anyone can turn scripts off, but leaving a parcel should never call llRequestExperiencePermissions(llDetectedKey(0), ""); to be receiving a perms/perms failed event... I have to think it's a listen, the original perms grab is done by a dialog, so it must be heard... but every single subsequent call, or check of the perms on an agent opens that listen too, and leaving the script enabled land, closes it, forcing the error... maybe. I've tried using llAgentInExperience(); instead, so... if yes, we have perms. but I can't TP the agent without the request for perms, which opens "something" and causes errors on leaving my parcel now that surrounding land has scripts disabled. Is this normal, and expected? The Edit : Erwin Solo is the writer of the error if tree, which I copy pasta'd from these forums, so TY Erwin, for sharing!
  25. Saludos desde Colombia, La verdad no se que pasa con second life, yo uso firestorm y el second life viewer oficial, pero al abrir sesion me dice que hay un error debido ala conexion de internet o la red de second life, al iniciar todo normal hasta que se queda esperando conexion con la region, me gustaria saber que pasa en este caso y que se debe hacer, gracias
×
×
  • Create New...