Jump to content

Search the Community

Showing results for 'vfs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education and Nonprofits
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests, Events & Challenges
    • Challenges
    • Contests
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
    • Mobile
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land
  • Community News

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

  1. I have a GTX 2060. I have tried the --noprobe. I have tried 32 and 64 bit viewers. I have tried clean reinstalling the viewers. I have tried updating drivers. I have tried multiple viewers, including alchemy, firestorm, and the official viewer. There are no crashlogs ALL of them hang at Initialize VFS Everything was working fine about a week ago.
  2. Thank you for replying to my post Moira, ok so this is the information. I post below. Also to answer your other question, I've tried to run SL on the regular Linden Lab version and it won't load for me so that is why I've been using Firestorm. Firestorm 6.3.9 (58205) May 27 2020 04:45:17 (32bit) (Firestorm-Release) with Havok support Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz (2493.74 MHz) Memory: 4087 MB OS Version: Microsoft Windows 8 64-bit (Build 9200) Graphics Card Vendor: Intel Graphics Card: Intel 965/963 Graphics Media Accelerator Windo
  3. This is really doing my head in, all of a sudden I cannot log in using the latest Firestorm viewer, my husband who had a good knowledge of computers has pretty much tried everything that has been listed on the forums. I cannot log in to my main character, it freezes on initializing world and becomes not responding, I can log in to all my other alts and can also log in to my main using the second life viewer. After downloading the 32 Bit version I can log in to my main with no issues. Hubby has ensured that all my drivers are updated and I am using the latest version of the Firestorm brows
  4. I have rebooted my system multiple times and like i said only SL seems the be aflicted regardless of what viewer i use: Here are my stads Firestorm 6.4.12 (62831) Dec 3 2020 22:34:49 (64bit / SSE2) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes You are at 168,0, 221,9, 25,8 in Serena Fortuna located at ec2-54-186-142-8.us-west-2.compute.amazonaws.com SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Serena Fortuna/168/222/26 (global coordinates 306.344,0, 293.598,0, 25,8) Second Life Server 2020-12-09.553685 Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU
  5. Habe am PC testhalber meine alte CPU und anderen Speicher mal verbaut. Wollte schaun ob das irgend einen Einfluß hat. Leider nicht. Hier die von dir gewünschten Info´s. Firestorm 6.4.12 (62831) Dec 3 2020 22:34:49 (64bit / SSE2) (Firestorm-Releasex64) mit Havok-Unterstützung Versionshinweise CPU: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor (3593.26 MHz) Speicher: 16331 MB Betriebssystemversion: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 19042.685) Grafikkartenhersteller: NVIDIA Corporation Grafikkarte: GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2 Grafikkartenspeicher: 6144 MB Wi
  6. Hello wondering if anyone could help me with this issue Some days ago i tried to take a photo, so I go and take my graphics up to ULTRA, this selects all the shaders on, including advanced lighting model, never got any issue, but this time, my hair just looks deformed, doesnt matter which hair i put on, its always like this, it only looks normal if i deselect the advanced lighting model (turn it OFF) No matter which graphic settings my firestorm is on, if advanced lighting model is on, all hairs will look deformed, as i said, i never got this issue before... I thought maybe
  7. Firestorm 6.3.2 (58052) Sep 27 2019 22:41:52 (64bit) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes You are at 43.2, 201.9, 22.9 in Nanba Beach located at ec2-18-237-102-19.us-west-2.compute.amazonaws.com (18.237.102.19:13020) SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Nanba Beach/43/202/23 (global coordinates 160,299.0, 265,930.0, 22.9) Second Life Server 2020-12-09.553685 Release Notes CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2687W 0 @ 3.10GHz (3092.55 MHz) Memory: 65494 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 18363.1256) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corpor
  8. Hello, Please check the photo link; https://prnt.sc/wab0n8 This problem started yesterday night and I see my SL window like this in every place,what do you think? I am using Firestorm viewer,resinstalled Firestorm and updated graphic cad drivers but it is still same... Thanks in advance for help. Firestorm 6.3.9 (58205) May 27 2020 01:20:51 (64bit) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz (2592 MHz) Memory: 16283 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 190
  9. Firestorm 6.4.12 (62831) Dec 3 2020 22:34:49 (64bit / SSE2) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes You are at 170.1, 99.3, 66.0 in Biffle located at ec2-34-219-206-35.us-west-2.compute.amazonaws.com SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Biffle/170/99/66 (global coordinates 298,154.0, 255,843.0, 66.0) Second Life Server 2020-12-09.553685 Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz (3600 MHz) Memory: 65468 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 19041.685) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForc
  10. I been having alot of issues of late with Flexi items on a dress or a bride's veil 'stopping' to be Flexi - or turning into lines and swirls and basically not rendering. This happens often at weddings with other avis around. The only solution I have found it to relog - and during a wedding I am videoing not a good solution. But there is also other wierd behavior associated with this. Sometimes when I activated the fly cam Flexi will 'unfreeze' and become flexi again. sometimes if i right click on the offending Flexi it may move, still frozen in place, into another position. I am assuming this
  11. Hi @Nalates Urriah. Thanks for taking the time to look at this. Yes, I am getting the same texture problem with the older system. They are both running the same versions of Firestorm and Second Life viewers. The texture being uploaded incorrectly is an option, but the problem is on more than one item by more than one creator. I've attached another picture that illustrates three different items with this texture oddity. I've tried uninstalling and reinstalling the older versions of the viewers. I've cleared out the cache many times to try to force the system to update the texture. I'm thinking
  12. Hey all, I've been having issues with SL recently. Namely, when I try and launch the client I get the two quick messages "Detecting Hardware" and "Initializing VFS" and then that's as far as it ever gets. At first I tried restarting the computer, and then reinstalling the viewer. Once those didn't work I attempting downloading different viewers but I had an identical problem with Firestorm. From doing a little research it seemed like this was a driver issue, but all of my drivers are currently up to date. I tried reinstalling them just in case but that didn't seem to help so I'm at a bit of
  13. Firestorm 6.4.12 (62831) Dec 3 2020 22:34:49 (64bit / SSE2) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes CPU: AMD Ryzen 7 2700U with Radeon Vega Mobile Gfx (2195.87 MHz) Memory: 11925 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 19042.685) Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc. Graphics Card: AMD Radeon(TM) RX Vega 10 Graphics Graphics Card Memory: 256 MB Windows Graphics Driver Version: 27.20.14501.18003 OpenGL Version: 4.6.14757 Compatibility Profile Context 20.11.2 27.20.14501.18003 RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcur
  14. I got a new monitor recently and try download so but won't work when I try launch it.
  15. I tried to open firestorm today, and it starts to open, but never completely opens up. I did a clean install - twice. It still didn't work. I downloaded the Second Life viewer - same problem. No errors are given. It doesn't even get that far. "Initializing VFS" is the last thing I see, and then the viewer never opens. I recently had a power outage, could something have been damaged on my computer to prevent it from opening up second life? Also, windows did an automatic update too ... so maybe something was changed in my settings to prevent SL from opening up?
  16. Cleared cache before, still happens too often for my liking. Here is my info. CPU: AMD Ryzen 9 4900H with Radeon Graphics (3293.81 MHz) Memory: 15790 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 18363.1082) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce RTX 2060/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 27.21.14.5167 OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 451.67 RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcurl/7.54.1 OpenSSL/1.0.2l zlib/1.2.8 nghttp2/1.25.0 J2C Decoder Version: KDU v7.10.7 Audio Driver Version: FM
  17. I am suffering from severe texture thrashing, in both Firestorm and Second Life Viewer. So I know it's not viewer specific issue. If I turn off my GPU, it stops. If I turn on my GPU (Which has 2 gigabytes of Vram), it texture thrashes. Vram usage is about 50%. Second Life Viewer only allows me to select up to 512Mb Vram. Firestorm allows me to select the expected 1024Mb Vram. DIsabling WMI Vram detection in Firestorm has no effect, but 1024Mb is what I would expect the maximum to be. Graphics settings have no effect on the thrashing, 512Mb resolution and Texture compre
  18. 2020-02-09T08:47:04Z INFO # llmessage/llcircuit.cpp(468) LLCircuit::removeCircuitData : LLCircuit::removeCircuitData for 216.82.53.42:13019 2020-02-09T08:47:05Z INFO #Messaging# newview/llviewermessage.cpp(4046) process_crossed_region : process_crossed_region() 2020-02-09T08:47:05Z INFO # newview/llworld.cpp(529) LLWorld::addRegion : Add region with handle: 1235851069887488 on host 216.82.53.61:13003 2020-02-09T08:47:05Z INFO # newview/llworld.cpp(539) LLWorld::addRegion : Region already exists and is alive, using existing region 2020-02-09T08:47:05Z WARNING #CrossingCaps# newview/llviewerregi
  19. hello everyone not sure if this was the right section or not but my issue is i try to log on and i get 90% on the bar then it freezes on world loading or if i do get in i ethier end up logged out or my avatar freezes with her arms outstretched not sure what is going on tried clearing catche that works sometimes and i have triede rebooting modem again works sometimes other times not so much i have used tboth second life viewer and catznip viewers if anyone can help please let me know here my specs Second Life Release 6.4.10.549686 (64bit) Release Notes CPU: AMD C-60
  20. hola nueva en second life el tema que ni siquiera se me abre la ventana cuando termina de cargar y se sierra la pestania asi que no me deja acceder me pueden ayudar Second Life Release 6.4.10.549686 (32bit) [https://releasenotes.secondlife.com/viewer/6.4.10.549686.html Notas de la versión] CPU: Intel(R) Atom(TM) CPU N2600 @ 1.60GHz (1596.04 MHz) Memory: 2032 MB OS Version: Microsoft Windows 7 SP1 32-bit (Build 7601) Graphics Card Vendor: Imagination Technologies Graphics Card: PowerVR SGX545 Windows Graphics Driver Version: 8.14.8.1065 OpenGL Version: 3.0
  21. Hello! Please let me know if this needs to be moved to another forum. I got a new internet modem today (my old one stopped working) and ever since then, I've been having frequent disconnects. Basically every few minutes and it doesn't matter what I'm doing or where I'm at. This never happened until I got the new modem but I don't understand what the issue could be. Everything's still the same (speeds, etc.) and I'm not seeing any ping issues or anything like that. I've tried clearing the cache as well as lowering the bandwidth but neither of those helped. I'll paste my specs below. I als
  22. Im just about at my witts end. Sorry for being all over the place. Bad day as it is. So i click my secone life viewer and it wont go past Initializing VFS. Ive given it time. Ive reinstalled, hell i even tried firestorm. Im so fed up because i cant find answers anywhere. Not firestorm. Just the official SL viewer.
  23. I am having the same problem. When I try to login, the loading bar gets as far as "connecting to region" and then SL crashes to desktop. Here are my system specs. This situation is now 5 days old Second Life Release 6.4.9.549455 (64bit) Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 960 @ 3.20GHz (3207.27 MHz) Memory: 12280 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 19041.508) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 970/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 27.21.14.5206 OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 452.0
  24. so i updated Win 10 to the new update now i cant get in any viewer Alchemy Black Dragon Firestorm or the SL viewer i have i ran the 32bit nothing i did the -noprob please any help would be great i have a 1080ti GPU as well up to date drivers as well
  25. I am painfully unaware of anything relating to this kind of stuff, I'm not really an avid PC user, my friend just bugged me awhile back to make an account since I'd gotten my first laptop awhile back, and another let me know not long ago about firestorm and the settings I could change to actually run SL somewhat okay. But this is the system stats it says under the about Firestorm 6.3.9 (58205) May 27 2020 01:20:51 (64bit) (Firestorm-Releasex64) with Havok support Release Notes CPU: Intel(R) Celeron(R) N4000 CPU @ 1.10GHz (1094.4 MHz) Memory: 3912 MB OS Version: Microsoft W
×
×
  • Create New...