Jump to content

Astarte Artaud

Resident
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Astarte Artaud

  • Rank
    Advanced Member
  1. mmm... and when you check that post..... As often happens, the problem was resolved before it even started according to the time stamps of the postings.... I know the techies are good, but not that good....
  2. I want one of those Tardis things.... Where can I get one from.?? I'm always running out of time trying to get things done !!
  3. Hmmm.... THE WORLD STANDS STILL As if the TOS wasm't bad enough for our MIA inventory, now LL seem to have a new get out clause too. What is it now ? 48 hours since the start of unscheduled Database maintenance, and still no word from LL
  4. Totally confused now. Last week no notification on the grid status page till after the rolling restarts on main channel was already well in progress.... Now you tell us no restart this week, yet we have a rolling restart notification appearing for today !!! Definitely no communication between the left and right hands as Ayesha is saying
  5. Hi Maestro. Sorry to agree with many of the others here....., but having lost a 1200L$ no copy item this week which was placed several minutes before the region restart notifications.... Yep I should have known, even checked the grid status page bullets whilst viewer was loading (Firestorm),,, well I had forgotten that it was main channel restarts day, My Bad..!!.... Also other furniture I had moved before the restart was back where it started from after the restart. Your notion that the backup of the sim occurs just prior to actual restart is wrong, or your restart queue structure isn't operating as you suspect. Ok my first actual loss in 4 years so It must be an LL acceptable event, even though it shouldn't be allowed to be acceptable.
  6. One thing I have increasingly noticed over the last month is the number of avatars that reside at 0,0,0; this has been noticed especially on Kama Sutra (sim6225). Interestingly enough these avatars often show correctly (or vice versa) on another computer running an Alt from exactly the same UK location. Both computer specs are very similar, same internet connection, both running the same firestorm viewer version, same sim, so it appears that some data is getting garbled leaving the sim.
  7. Fortunately....Tuesday is quietest day of the week, but 12-6pm, really....the busiest time of the day for events !!!! whoever at LL thought of that !!!! Or maybe the further detail is in GMT time.
  8. I've no idea what you have done to Iaconelli (blue steel) sim but suddenly now after the roll it is impossible to change the audio stream on the parcel, either using script or directly in the land tab... and no. there have not been any group changes that would affect my authority You are at 262,628.0, 256,945.0, 2,783.4 in Iaconelli located at sim7560.agni.lindenlab.com (216.82.35.53:13002) Second Life RC BlueSteel 13.02.15.270481
  9. Thanks Rolig, Will add some of those others into my connection setup and see if they make a difference
  10. My connection/computers are all already set up to use the google public servers. They may help "DNS issues", but I still have major problems at times saving, teleporting, and viewer stalls when loading inventory.
  11. These errors and TP difficulties have been happening for me for the last 3 weeks or so even with a 40MB connection in the UK. However one thing to note is that tests of the connection to Dallas do show that they seem to consistantly have problems at the Dallas end so it may not be your connection at all that is the problem.
  12. I notice that although teleports out of my home Blue Steel Server (iaconelli) have been a little troublesome of late they are now nigh near impossible since the roll.
  13. Seems we are a little behind on the release notes.... My current Blue Steel server is 13.01.14.269041 which I don't see anywhere ??
  14. Hi Wrath, Check the inventory folder that contained your shoes to make sure there is not a foot shape that should be worn with the shoes. Wearing the correct foot shape should sort out your problem
  15. Don't necessarily blame SL... I have been having problems with SL last 3 days.... The cross country Stateside Internet is very poor at the moment. I am in UK and get good response from New York area (cross the Atlantic)..... but very poor response from Texas area (losing over 90% of connection speed).
×
×
  • Create New...