Jump to content

Zuriel Bedlam

Resident
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zuriel Bedlam

  • Rank
    Newbie
  1. I found the texture memory bar and lowered it from 128 which is what it was set at down to 64. SL just seems choppy now but managable with typing and lag and my FPS handled at a constant 10-20 due to images loading. I'm including a look at my GL Tot to further find the cause as you requested. I am curious though, if LL will no longer support my CPU will it mean my machine is ready to go the way of the dinosaurs? Just wondering as my ability to get a new one is hindered at the moment and replacing it will take time.
  2. CPU: AMD Athlon XP 3200+ (2200.07 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP Service Pack 3 (Build 2600) compatibility mode. real ver: 6.0 (Build 2900) Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc. Graphics Card: RADEON 9600 SERIES Windows Graphics Driver Version: 6.14.0010.6925 OpenGL Version: 2.1.8545 Release libcurl Version: libcurl/7.20.1 OpenSSL/0.9.8j zlib/1.2.3 J2C Decoder Version: KDU Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.6 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Built with MSVC version 1400 I did the copy past
  3. you could try disabling VBO in preferences, graphics, hardware, and you could also try to disable http-get for textures in Advanced menu, debug settings, ImagePipelineUseHTTP (and set to FALSE), which I think you already did though in Phoenix if I read that correctly. Actually doing this tweaked my FPS to it's normal rate and I can somewhat interact again with a bit more ease and not so much terrible lag between typing. I went back to V2 I love my saved outfits feature. The only trouble now is my frames dropping back to the 10-15 range with a possible cause stating too many images
  4. When I say bare bones I am referring to only having a Windows OS and two other main programs being SecondLife and World of Warcraft, I have a virus program and thats about it on my computer. I have it simply to run SL and WoW and it was system cleaned before I got it and started doing nerdy things like saving pictures and whatnot. I have 2 gigs of ram A Raedeon 7700 graphics card AMD Athalon 3200+ Nice to see though I'm not the only one suffering in the FPS department, the truly frustrating thing is that no one has yet to give me a reason, a lead or even a hint on what to do to fix it and
  5. I've already turned it back off at the first sign of trouble, and nothing has improved. In fact my frames seem to get worse each time I login and yes my cache is cleared.
  6. Zuriel Bedlam

    Low FPS...

    I recently had a problem with textures loading and was told to check a texture menu option in the Develope menu.  Since then my Viewer from V2 to Phoenix has run at a constant 3-4 fps and barely rising.  I've uninstalled and reinstalled, the problem hasn't gone away.  It's not my internet connection that I can tell and its not related to my graphics card which by the card list for FPS should be running in the 15-25 FPS range easily.  What am I doing wrong to fix this problem?  My graphics are set to low, my bandwith is not the problem can ANYONE please give me some ins
×
×
  • Create New...