Jump to content

left Reinard

Resident
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About left Reinard

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hello, thanks for the reply! i've set "Quality of the shadow" level into 4.0 after saw your post. as you told me, GPU load is goes high. it indicates 90% of GPU load. the FPS doesn't change that much. i don't want fiddling with my new graphics card. that sounds really dangerous thank you so much and have a great day!
  2. hello again! thanks for the reply! i didn't know that processing thing is really complicate like that. the link you gave me was really great. it's really easy to understand that. thank you so much for your help!
  3. hello! thanks for the reply. i never thought about that way :matte-motes-agape: but if it does, why "memory controller load" and "bus interface load" is low like 7%? you know, when you starts copy the numerous small files into diffrent HDD, the cpu usage and disk usage goes high. if it's the problem, it has to be same happens with the GPU. doesn't it? i'm really getting curious about this. if i misunderstanding what you wrote, i'm sorry about that. thank you so much and have a nice day!
  4.  hello, thank you for advise! i've wrote my FPS on the subject but i should write it in here. sorry for inconvenience! my FPS is stays at 21.7 ~ 25. wow, that's really great notes that you wrote i'm kinda new at forum and pretty unsure this is the way to IM to you well, i've checked all that you wrote down. i turn on the avatar complexity function on firestorm viewer and change the bandwidth to 1,500. i've tested with anti aliasing but there's no change of FPS between 4x and 16x. i can barely notice that edge has been smooth than before. and i've already twearked through nvidia graphic panel. my ram is four 8GB of DDR3 rams and it's running at 2,133mhz. i could overclock it more but i think it's fine. my mainboard chipset uses z97. i plugged one m.9 SSD (samsung 950 pro 512GB), one SATA SSD (ReviewAhn 850x SSD), one HDD (Toshiba 3TB HDD) my m.2 SDD is running at 4x speed. it's kinda slows down the performance but it's twice of speed than SATA SSD. my viewer is already installed at m.2 SSD. and my caches are stores at RAM drive there's plenty of space with 32GB of ram. so i uses 4GB for RAM drive on PCI-Express line, i've put one Zotac GTX 1080 AMP Extreme. my screen resolution is 3440x1440 (21:9), and connector type is Display Port. and it's running as 60Hz i could connect it with HDMI but my monitor doesn't supports 60Hz with HDMI port.. :c (LG 34UC97) i'm not sure that motherboard is bothers me. if i have to change my motherboard, i need to buy a new CPU, DDR4 RAM. that's kinda too much for second life. (GTX 1080 is too much for second life, too ) i do clean install every times when viewer is need to be update.  i'm not sure why the gpu doesn't boost when running second life. even average of GPU Load is 17% while running it. it was same happens while i uses msi gtx 970 twin frozer. it's still same FPS that my pc performs. i'm kinda curious of this problem. even i tweaked at nvidia control settings, that doesn't make any diffrence. and firestorm only utilize 1GB of texture memory as MAX. even i can play Witcher3 : wild hunt or DOOM while i running second life! jeez... i have no idea why is that. anyway, thank you for the reply! i really appreciate it. have a nice day! -------------------------------------------------------------------------------------------------- update ----------------------------------------------------- i moved into sky. that above 3,000. there's nothing but my avatar. my GPU starts utilize 65% and GPU clock has boosted into 2,037 Mhz. the FPS stays at 80 ~ 85. i'm really confuses. when there's nothing around my screen, GPU Load is goes high and GPU clock starts boost. when there's lots of things on my screen, GPU Load is drops into 15 ~ 20% and GPU clock is running at Normal clock. i just don't understand why is that! :matte-motes-confused:
  5. thanks for the tip! i guess i have to adjust draw distance low when running as Ultra graphic setting i had a dream of running second life without stutters. just smooth, beautiful scenaries :c thank you and have a nice day!
  6. oh, hi. thank you for reply. it seems it isn't just happens to me :c i'm using latest driver of graphics card and i don't think that it's bottleneck. games are perfectly running with GTX 1080. even GPU Utilization is higher than second life. i installed firestorm viewer at SSD and my texture caches are stores at ram drive. i've already twerk my graphic setting at NVIDIA control pannel i don't think the network is bothers me. the clock speed is also fine. and there's no thermal throttling with CPU and GPU. temperature of GPU is stays 140ºF (60ºC) and CPU is stays 116ºF (47ºC) oh, clock speed is stays at default clock while i'm running second life. the gpu clock is boost when i'm running the games but second life. but it's still high enough clock to run with. i'll keep look for the solution of this. thank you so much.
  7. hello, i'm recently upgrade my graphics card into GTX 1080. i was so excited that i could walk around with ultra graphic option. but frame rate is just pretty much same as GTX 970 i expected much more frame rate than previous one... the gpu is utilize as 30~35%. cpu utilization is enough to running second life. temperature of gpu and cpu is also fine. i've examined "Limit Framerate" but it's already disabled. is that only happens to me? my specs are CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (3499.98 MHz) [overclocked into 4.2Ghz] Memory: 32614 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 10586) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 1080/PCIe/SSE2 screen resolution : 3440 x 1440 Windows Graphics Driver Version: 10.18.0013.6839 OpenGL Version: 4.5.0 NVIDIA 368.39 RestrainedLove API: RLV v2.8.0 / RLVa v1.4.10a libcurl Version: libcurl/7.38.0 OpenSSL/1.0.1i zlib/1.2.8 J2C Decoder Version: KDU v7.7.1 Audio Driver Version: FMOD Ex 4.44.61 LLCEFLib/CEF Version: 1.5.3.FS6-(CEF-WIN-3.2526.1366.g8617e7c-32) (Chrome 47.0.2526.80) Voice Server Version: Vivox 4.6.0017.21209 Settings mode: Firestorm Viewer Skin: Firestorm (Grey) Font Used: Deja Vu (96 dpi) Font Size Adjustment: 0 pt UI Scaling: 1 Draw distance: 256 m Bandwidth: 2000 kbit/s LOD factor: 3 Render quality: Ultra (7/7) Advanced Lighting Model: Yes Texture memory: 1024 MB (1) VFS (cache) creation time (UTC): 2016-7-1T10:22:48 Built with MSVC version 1800 Packets Lost: 617/248,081 (0.2%) thank you for interest.
×
×
  • Create New...