Jump to content

Owl Oval

Resident
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Owl Oval

  1. I've tried clearing my cache, even uninstalling my viewer and reinstalling it and nothing seems to work out. I'm not sure what I should do. Anyone have any suggestions? This also carries over to other viewers that I've used. Currently I am using Singularity. I also have tried doing the character tests that force your avatar to be a default avatar. When I do this, my avatar does load, however... the skin of the body remains the default avatar's skin. No matter what skin I change to, the body texture remains the same.
  2. Each time I decide to click on my cart in the market place, the message "So sorry to keep you waiting. We'll be right back! We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly." It has been showing up like this for five days straight now. I've attempted to clear the cache/cookies from my browser, but nothing seems to resolve the issue. None of my friends seem to be having this issue either. I don't tend to like to use the mp if I don't have to, but like I said, it has not been working as of late and I was wondering if there is anything I could possibly do, or should I prehaps wait longer? Edit; I've tried both Firefox and Chrome in an attempt to look at my market place, but neither work.
  3. Alright, so... I recently came back after a year long break from second life, only to find out that viewers had been updated, which I had no issue with. Rather than using firestorm, I ended up just using the phoenix viewer. So I attempted to go and use Firestorm, but the bridge refuses to load, none of my friend's usernames show up on my contacts list, nor does firestorm says I'm in groups. Yet my enitre inventory is loaded, I can communicate with people, yet their usernames do not show up. I'm not sure if it is a problem on my end, on sl's end, or what to really do about it.
×
×
  • Create New...