Jump to content

Ayako Kaligawa

Resident
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ayako Kaligawa

  • Rank
    Member
  1. i export my Avatar in xml, changed bodyparts with Blender, the import works with the original, old parts, like Headmesh.etc, which i dont changed, but the changed bodypart dont appear.
  2. if i have a game who doesnt pay out, but shows a highscore and i promise from my own a prize for the weekly highest score, is this still allowed ? forgot to say....its a FREE game, nothing to pay for playing
  3. made it !..after having my viewer standing for hours at connecting region
  4. i was online as the message came [RESOLVED] Unscheduled Inventory Database Maintenance then i relogged Trying since 1 hour to login, its not really RESOLVED !!
  5. Magnum, LeTigre and BlueSteel are RC, Release Candidate, the last release at Magnum is buggy, so, roll back to the last instead speading this buggy one to all Sims tomorrow, come back with it if you have solved the problem. close a week now i cant work at my Sim
  6. i have tried it maximum Bandwith was 1500, drawdistance 128m i changed it to Bandwith 400, drawdistance 32m relogging i rezzed as cloud and my meshhouse didnt rezzed, still bad moving, stucked and long flyings without any control, like the old simborder crossing, so i cleared my cache and relloged again now drawings was ok, my house appeared, my AV too, but still this 'rubberbanding' ?...one tick at an arrowkey and i start a long fly without control, switching controls like AO....works only sometimes result: no changes i only wonder how fast my inventory is loading, usually its roundabout 1 hour, now its 15-20 mins i hopped this night again from sim to sim, everything ok, also a LeTigre, then i hit a Magnum, i was stucked and every moving ends in a long long moving without any control You are at 214,658.0, 277,425.0, 53.6 in Sunny Isles located at sim9855.agni.lindenlab.com (216.82.45.189:13001) Second Life RC Magnum 13.01.17.269162 Error fetching server release notes URL. CPU: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (3310.85 MHz) Memory: 8174 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 560 Ti/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 9.18.0013.1090 OpenGL Version: 4.2.0 RestrainedLove API: RLV v2.7.0 / RLVa v1.4.7a libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/1.0.0d zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Settings mode: Firestorm Viewer Skin: firestorm (grey) Font Used: Deja Vu (96) Draw distance: 32 Bandwidth: 400 LOD factor: 2 Built with MSVC version 1600 Packets Lost: 214/10,183 (2.1%)
  7. I have a Magnum Sim and had badly problems today, everything happens with a delay, moving not visible, then i found me back 50m from my position standing against a wall, i can turn but not move, it comes in waves, not permantly.starting a script, whos scrolled a text, is stucked, never happened befor, and suddenly its done. Now im hunting, jumping from Sim to Sim, everything OK, until i landed now at a Magnum Sim, same problems here. after some minutes i can move
  8. Hello it happens again :( posted it already: on 05-11-2012 04:34 AM, thought it was solved, the problem: moving items nto a box cause this error message and the item is lost, if it is nocopy. Inventory creation on in-world object failed. is there any help, or i am cursed to lost payed nocopy items by this bug ?
  9. since weeks, moving items to a box are deleted from inventory but dont appear in the box. same the other way, 'copy to inventory' moves only the half content to the inventory bu the items are deleted from the box. today : [02:53] Inventory creation on in-world object failed. [03:04] Inventory creation on in-world object failed. [03:20] Inventory creation on in-world object failed. [04:05] Inventory creation on in-world object failed. Now nothing goes..: [04:59] Inventory creation on in-world object failed. [05:03] Inventory creation on in-world object failed. [05:04] Inventory creation on in-world object failed. i will reset my Sim doesn't help, after Sim reset: [05:25] Inventory creation on in-world object failed. OK, problem solved (i hope) i cleared my cache, restarted my viewer, a lot entires in my inventory are gone (lost), but now i can move the still existing items
  10. Hello, i have now a problem with export animations for SL with DAZ, if i move the Hip with translation. example: Translation X=0 to X=20 looks in SL like X=0 to X=40, twice of the DAZ distance i read older Threats from 2006 about this problem but dont found a Solution, the links to plugins are dead. i use the BVH-Exporter with checked 'for Second Life', im a Newbie with DAZ, did i miss something or is this problem still not solved, anybody can help me, please ?
  11. Vielleicht wäre es angebacht diese Tauglichkeitsprüfung auch in anderen Sprachen anzubieten. So habe ich einige Zweifel bei bestimmten Fragen, das Wort 'similar' übersetze ich mit 'ähnlich, vergleichbar', und ich glaube nicht das es sich vermeiden lässt das neue Produkte, irgendwie, bereits vorhanden Produkten ähneln. . Also, der fairniss halber, den Test auch in anderen Sprachen anbieten, bitte :smileywink:
  12. if i import, DAZ is missing the ".obj-files" for Male or Female, so i copied the original SL Avatar Folder into runtime/libraries/character and..VOILA....import works without any complains from DAZ im not sure if i can work with, im too tired to test it now, but i can take the Male by the hand and pull him over the screen :smileyvery-happy: Thanks A LOT, Cerise :matte-motes-kiss::matte-motes-kiss:
  13. Hello Cerise i have DAZ 4.0.0.339, and create a folder 'Scene' in 'My Library' and copied SL-Male.daz into this Scene folder, if i open the file i get an Error 'one or more files could not be found while loading....' here a part of the logfile: *** Scene Cleared *** Opening file SL-Male.daz... Unable to find file for storable: data/4_0/SL_Male_4010/SL_Male_4010_0/SL_Male_4010_0/SLMale.dso Unable to find file for storable: data/4_0/SL_Male_4010/hip_154/hip_154/SLMale.dso Unable to find file for storable: data/4_0/SL_Male_4010/abdomen_175/abdomen_175/SLMale.dso... im new with DAZ, can you please tell what i am doing wrong ?
×
×
  • Create New...