Jump to content

TogarUshindi

Resident
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TogarUshindi

  • Rank
    Newbie
  1. Any window that needs to connect up to web services is appearing blank in the official SL Viewer for Linux. I looked at the guide to opening ports in my firewall and that doesn't seem to have done anything to change it. There's another person who reported a similar problem in 2017. Can anyone confirm if the information on that thread is accurate and that this is a known problem? Seems odd that there would be a bug for over 2 years and nothing being done about it. This doesn't seem to be exclusive to Linux viewers either. Here's someone with the same problem, and they posted a screenshot. Here's my "About" stats... Second Life 5.0.9.329906 (Second Life Release) Release Notes You are at 20.7, 194.7, 26.9 in Social Island 2 located at sim10281.agni.lindenlab.com (216.82.49.203:13007) SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Social%20Island%202/21/195/27 (global coordinates 261909.0, 268483.0, 26.9) Second Life Server 2019-12-04T20:29:26.533447 Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (2941.26 MHz) Memory: 16001 MB OS Version: Linux 5.3.0-26-generic #28-Ubuntu SMP Wed Dec 18 05:37:46 UTC 2019 x86_64 Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 1070/PCIe/SSE2 OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 435.21 Window size: 1408x1136 Font Size Adjustment: 96pt UI Scaling: 1 Draw distance: 128m Bandwidth: 500kbit/s LOD factor: 1.125 Render quality: 5 / 7 Advanced Lighting Model: Enabled Texture memory: 512MB VFS (cache) creation time: January 10 2020 20:12:38 J2C Decoder Version: KDU v7.2 Audio Driver Version: Undefined LLCEFLib/CEF Version: Undefined LibVLC Version: Undefined Voice Server Version: Vivox Packets Lost: 31/72321 (0.0%) January 10 2020 20:12:38
×
×
  • Create New...