Jump to content

HeavenZacarri

Resident
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About HeavenZacarri

  • Rank
    Member
  1. Is the hud as bad as bad it was in the old times? Impossible to find clothing, there, but the skins insluded were awesome, and I think was the only butt that didnt deform in the poses at all. Thats a great pro, but Lord the Hud was like a pain in the arse.
  2. They did the same to me, I have a script running and my av its stil weird, its like it stretches and shrinks after changing clothes or teleporting, and they offered me in a new ticket to run another script, and put one of one all my wearables again. But I did find a problem with my bento head, like saying Im wearing too and only one showing in my outfit, so yes, I'm still in trouble but I dont look like a cloud anymore. Thanks everyone here who have helped me! Whirly, you are awesome! Now it's on LL......
  3. Idk, but its really bad not to look like an avatar but a cloud, like the ole times. lol <.<
  4. Weekend has passed, it's Wednesday and nothing has been solved
  5. Can anyone believe this wasn't solve yet? I received an answer 2 mins ago saying it's been reviewed by a specialist.. Unbelievable. But I really appreciate all the help guys<3
  6. Thanks Whirly for coming and helping me live! Hope they can solve it, making the ticket now
  7. and how do I correct that? I'm using FS viewer atm, and thank you Whirly, but would should I say LL about the corruption? Just to check my inventory for corruption? In Technical Issues?
  8. Did that look at this: When I go to edit mode: https://gyazo.com/03e5a594b4a67dc33302c80f80a97f6e But people keep seeing me like this: https://gyazo.com/82a528730318c9d76d5a2ac9c454c47d I opened a jira case. It's crazy that my main account works fine, and this has this issue from the blues.
  9. Thanks Ethan, hope it helps... CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (3591.68 MHz) Memory: 32710 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 17763.379) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 960/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 25.21.14.1967 OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 419.67 RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcurl/7.54.1 OpenSSL/1.0.2l zlib/1.2.8 nghttp2/1.25.0 J2C Decoder Version: KDU v7.10.6 Audio Driver Version: FMOD Studio 1.10.10 Dullahan: 1.1.1080 / CEF: 3.3325.1750.gaabe4c4 / Chromium: 65.0.3325.146 LibVLC Version: 2.2.8 Voice Server Version: Vivox 4.9.0002.30313 Settings mode: Hybrid Viewer Skin: StarLight (Original Teal) Window size: 1920x1017 px Font Used: Deja Vu (96 dpi) Font Size Adjustment: 0.1 pt UI Scaling: 1.125 Draw distance: 240 m Bandwidth: 3000 kbit/s LOD factor: 4 Render quality: High (5/7) Advanced Lighting Model: No -Now yes- Texture memory: 2048 MB (1) VFS (cache) creation time (UTC): 2019-4-5T7:50:31 Built with MSVC version 1800 Packets Lost: 0/3,235 (0.0%) April 05 2019 03:19:13 SLT Still looks like this https://gyazo.com/ddf4505f3fcc9ea40a11d27549de779f Test av: https://gyazo.com/5d52befa2a48c1409822065b929812c4 And my alt works fine, is the only account with this issue.
  10. Yes, and cganging all the items above, removed Lara, hair, mesh eyes, changed skin, hairbase, etc, still looks like this in on of the locations, after clearing and retreiving cache. https://gyazo.com/74cf9e9e2a29645bf584616f95731801 And new outfit: https://gyazo.com/d9819134bae5dec3b8410d5f7c48a85f
  11. Hello, Im not new. From the blues, today my avatar started to rezz like this: https://gyazo.com/e4129ffab7475bd30aedb1b07e0d845e Then I rebake, reload shape (in shape edit mode) and in seconds shows like this: https://gyazo.com/3a4431fb9b8da7e34313dbdae9b5382a But the rest of the world still sees me like a cloud, like the old times. I tried "changing brows" that was the more functional trick around, and used to work, but they see me like this after I finally load: https://gyazo.com/82a528730318c9d76d5a2ac9c454c47d The alphas are on its place, had both, one for the mesh head, and one for maitreya, changed it to whole body, but nothing changes. Happens in Both, official LL viewer and Firestorm viewer. What can I do? I Also tried to go the main character/avatar wheni started, and looks completely grey, like the first gyazo. What is this about? I tried everything already. cleared cache, re installed LL viewer, deleted all FS viewer. Please help. Thank you so much. Heaven
×
×
  • Create New...