Jump to content

HylianWarrior91

Resident
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HylianWarrior91

  • Rank
    Member
  1. Yeah I thought it was most likely the graphics since this is a very small yet kinda old tower (2012) and because of the sixe the motherboard doesn't have a graphics card slot, so ima have to use 32 bit on this system, alright thank you all who replied to this you were quite nice
  2. Firestorm 6.3.2 (58052) Sep 28 2019 09:08:31 (32bit) (Firestorm-Release) with Havok support Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500S CPU @ 2.70GHz (2693.88 MHz) Memory: 8073 MB OS Version: Microsoft Windows 8 64-bit (Build 9200) Graphics Card Vendor: Intel Graphics Card: Intel(R) HD Graphics 2000 Windows Graphics Driver Version: 9.17.10.4459 OpenGL Version: 3.1.0 - Build 9.17.10.4459 RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcurl/7.54.1 OpenSSL/1.0.2l zlib/1.2.8 nghttp2/1.25.0 J2C Decoder Version: KDU v7.10.7 Audio Driver Version: FMOD Studio 2.00
  3. Hi there, I've been on the Firestorm viewer for iver two years now and haven't had an issue with it on my original system as it has very good specs, however, I'm at my old place for quite sometime and didn't bring it with me cause yeah... but I have my old system here, a kinda old Dell Optiplex 790 Ultra small that has 8gb RAM and an i5 processor, but it has the standard intel graphics and since it is too small a separate graphics card can't be added to it. I tried to run the 64 bit version of Firestorm as that is what I use on my other system but it won't run here it says graphics need to be
  4. Hey there, so I just logged in to firestorm like I normally do but my avi would be missing a lot of parts... I tried relogging and tp back and forth to see if that would make it load all the way but it doesn't seem to fix it, what's weird is that when the few parts that do become visible show up... there are this tiny pyramid htingies popping up around my avi but they disappear after a while... but my avi is still very incomplete and if I check what I'm wearing what I originally had shows up as "having it on" but it just won't be visible... anyone know what it is? :v
  5. I didnt use blue screen view but I did write down codes and googled them tey all pretty much lead to incomplete processing and windows unloading incorrectly so what you tell me makes total sense. alright thanks for the link I'l download that and see how it goes.
  6. @Whirly Fizzle well I'm on the standard sl viewer... so you're sayig that's the problem? cus if that ll thing you mentioned works better I'm so upgrading to that in hopes it stops the crashes caue I do have w10 on my pc but its sl that detects it as 8 yeah xp
  7. Suppossedly this laptop had w10 preinstalled but yeah weird that it says 8... perhaps that's the issue lemme update those now and see... thank you for your help btw
  8. @Alwin Alcottwell it has windows defender
  9. This is what the about tab shows: Second Life 5.0.9.329906 (Second Life Release) Release Notes You are at 18.7, 124.4, 68.7 in Social Island 6 located at sim10378.agni.lindenlab.com (216.82.51.28:13002) SLURL: http://maps.secondlife.com/secondlife/Social Island 6/19/124/69 (global coordinates 262,675.0, 272,764.0, 68.7) Second Life Server 17.12.01.511131 Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (2808 MHz) Memory: 8059 MB OS Version: Microsoft Windows 8 64-bit (Build 9200) compatibility mode. real ver: 10.0 (Build 10586) Graphics Card Vendor:
  10. HylianWarrior91

    BSOD

    Hey there, I'm kinda new to second life. So I got this gaming laptop a week ago, and it has no problems except when running sl, I dunno why but it gives me blue screens of death and I gotta restart my computer and it's kinda a pain... sometimes it doesn't restart it and sl just closes on its own and I can't log back in right away... so I assume it must be something in the settings I gotta change or something but I'm not sure I'm new to pc gaming too... :c these are my specs btw: intel core i7 - Nvidia Geforce gtx 1050ti, 4 gb graphics, 8 gb ram... I dunno much about pc specs cause like I
×
×
  • Create New...