Jump to content

EbonyWolfe

Resident
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About EbonyWolfe

  • Rank
    Newbie
  1. I’ve actually never had any lagging issues or such with SL because of my ram and SL and anything else runs smoothly. I also don’t know what you mean by flashing that I’m seeing? I actually searched around for about 2 hours on different threads last night after making this one and I tried around 8 different solutions and one of them seemed to work, hopefully permanently. It was running smoothly and was even running at high graphics for a very long time. I just don’t know how to delete a thread or resolve it or anything.
  2. Here are the details from Firestorm, since that's the viewer I'd prefer to use CPU: AMD A9-9425 RADEON R5, 5 COMPUTE CORES 2C+3G (3094.19 MHz) Memory: 3982 MB OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 17134.706) Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc. Graphics Card: AMD Radeon(TM) R5 Graphics Windows Graphics Driver Version: 24.20.12050.0 OpenGL Version: 4.2.14568 Compatibility Profile Context 24.20.12050.0 RestrainedLove API: (disabled) libcurl Version: libcurl/7.54.1 OpenSSL/1.0.2l zlib/1.2.8 nghttp2/1.25.0 J2C Decoder Version: KDU v7.10.6 Audio Driver Version: FMOD Studio 1.10.10 Dullahan: 1.1.1080 / CEF: 3.3325.1750.gaabe4c4 / Chromium: 65.0.3325.146 LibVLC Version: 2.2.8 Voice Server Version: Not Connected Settings mode: Firestorm Viewer Skin: Firestorm (Grey) Window size: 1366x705 px Font Used: Deja Vu (96 dpi) Font Size Adjustment: 0 pt UI Scaling: 1 Draw distance: 128 m Bandwidth: 500 kbit/s LOD factor: 2 Render quality: Medium-High (4/7) Advanced Lighting Model: Yes Texture memory: 1024 MB (1) VFS (cache) creation time (UTC): 2019-4-8T3:16:10 Built with MSVC version 1800 May 15 2019 22:41:53 SLT
  3. Oo, should add that I've uninstalled and re-installed multiple times but keep getting the same errors. I've seen a few posts with people's details from the help tab, I'll paste those here (whenever it decides to open, that is) and hopefully that'll help
  4. Hi, I’m new to this so please forgive me if I don’t give you enough info. For the past 2 days now, I’ve been trying to log into SL, either with Firestorm or with the SL viewer, and first off, it will take a long time to open up, then it will stop responding multiple times before I can even press log in. When I do eventually press log in, it again, stops responding multiple times, then slowly but surely it says “Connecting to Region,” stops responding once more, and then says I can’t be logged in at this time either due to a grid status or my internet connection. Another pop up comes up saying, “The following media plugin has failed: media_plugin_cef,” I’ve gotten this with both viewers. Any ideas? If needed I will paste anything in a reply, just please help 😞
×
×
  • Create New...