Jump to content

Lvddawter

Resident
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lvddawter

  1. Is it possible to write a review of a purchase made in-world at the MP listing and I've just overlooked how it's done? I just bought an item in-world because of the merchant's loyalty program - I'm at the 25% off level due to the amount of business I've done (which was a savings of $475L!). Needless to say, I'm quite pleased with the products or I wouldn't have reached this level. But I'd REALLY like to voice my pleasure. When I TRIED to review it, I got the "You must purchase the product before you can review it." Well... I did.
  2. Lvddawter

    profiles

    Are you saying you can't even see the profile in this window? 
  3. I suspect Madelaine is right, but if this is happening on a script-enabled parcel, try wearing one of the newbee avatars, and then try the Maitreya again. I don't know why, but I've found this straightens out some very unusual problems.
  4. Somewhere along the line I came across a freebie (no copy) streaming radio that actually worked. I don't remember where or when that was, though. The other day I went to rezz it, and I got a notice that was on-screen for a very brief time (all I saw was something about not being the owner), and it went "poof.." I know radios don't work if you're not the owner of the parcel, but this was done while I was in my own Linden home. I, of course, have rez rights there (I rezz there all the time, and had just rezzed something else a few moments before). So, I thought maybe there was a server issue or something. It's happened before and it will probably happen again. The thing is... when it does happen, the items have so far eventually shown up in Lost & Found. Often by just relogging, sometimes after a day or two. This has been about 4 days and it's still not there. So I'm wondering if it was a DMCA issue. Would anyboby be able to confirm this? I wish I could remember the item's exact name, but I don't. ==================== Update: Sorry, I didn't make myself clear. I was asking if anyone here could tell me if there exists anyone who can confirm it and if so who?
  5. Or, if you don't know how to change your login location, just try to teleport somewhere else.
  6. My answer is going to be necessarily vague, but it sounds like you're setting your graphics too high. What you describe sounds very much like what happens when graphics is overworked and overheats. Ambient conditions determine how long this will take to happen, and how long it will persist.
  7. I use this group for many reasons, not the least of which is to find out when the last time a friend has logged in. I noticed that one of my friends is not listed, so I was going to send her a message asking why she left the group (maybe she ran out of slots). I was about to drop the NC into the slot on her profile when I noticed my group name listed in her profile. My question is: Why would her profile show her as a member of the group but she doesn't show up to me - the group founder - on the member roster? I have ensured that I have all group priviledges. ========================== Thank you for confiirming I'm not the only one experiencing this. However, it's been like this for well over a week since I noticed it, and possibly much longer before I did. I know I have logged in several times, and I have evidence that she did too. ========================== Update: I just joined a group that's listed in her profile and she's not showing up as a member there either (lots of other people are). Is there a way to keep from being listed in the roster? I know there's a way to keep it from showing in the profile, but I don't know of a way that a member can select not to be shown if others members are shown.
  8. Several days ago, I created a group specifically to keep in touch with my favorite friends. When I manually open the group chat and try to post, I get "You are the only participant in this IM session. Your message is not being retransmitted or stored." This happens even if other group members are online (none of whom use "funky" characters in their display name). If I close my group chat window and someone else tries to post, they get the same error I do. However, if I leave my window open when someone else posts, I do get their message - but the group chat window does not open for the rest of the members. Is there a setting I've missed somewhere? =========================== So how do the REST of the groups I belong to open a window automatically when someone posts to it? For example, Builder's Brewery is constantly being opened automatically no matter how many times I close it per session. I don't even bother trying to close SL Frees & Offers for this very reason.
  9. FYI - it's a year later and this problem STILL exists! For what it's worth, it seems that if someone manually opens the group chat window and does nothing, it enables the other group members to use group chat.
  10. First, I am the group's owner and I have followed the instructions in this post from Jan 8, 2013. Accepted Solution how do i change a group members role? I have created a role and assigned someone to it. When I go to the "Members & Roles" tab, "Roles" sub-tab, it reports the number of people assigned to that role has changed from 0 to 1. So far, so good. I have created a Title for this Role. This Title does appear in the upper part of the "Members & Roles" tab. Again, everything seems fine. Now here's the "glitch." That person does not show up in the membership roster with that title, nor does the title appear as the group tag with the name. The person still shows up with the "Everyone" title in roster and as group tag. I probably missed something in the setup, but not sure what that could be, ============================ Thank you ChinRey - The post I referenced above says that all members must have the "Everyone" role selected (and it re-selects it if unchecked). It's been several hours and i asked him to log in and try. No menu to select title came up - how is this menu accessed? Found it: Each group role within a group can have its own unique title. If your belong to more than one role in the same group, you can switch your active title within the group: Select Edit > Groups from the menus at the top of the Second Life window.Click the name of your active group.Click the Info button.Near the bottom right of the Group Information window is a dropdown box called My Active Title. Click the box to select your active title from your available titles in that group.Click OK to close the Group Information Window.Its a little different, at least in Firestorm: The option is in the lower left of the Group Profile window, labeled "Current title:"
  11. Lvddawter

    Floating

    Ariel Vuissent wrote: Fitmesh. It is the only attachment that moves with physics properly..... I'm trying to be family friendly... but what I'm talking about is usually covered by a bra, and using the existing products cause them to float when I wiggle. I'm willling to buy whatever works - understanding that it will most likely require abandoning what I have. Can you suppy a link to MP for the item you're talking about?
  12. I have Googled looking for a way to search the inventory according to permission, and the closest I have found is how to search by LACK of permission. That is, it's a simple matter to find those items that do NOT allow me to copy them, but I haven't been able to find a way to locate all (and only) those items which I AM allowed to copy. Is there a way that I've overlooked? ============================= Rolig Loon: Ugh.... I've not been into SL for a year yet, and I've got almost 40k items in inventory. If I'm going to go item by item, I think I'd rather create a folder named Copiable, and copy each one there - rather than rename it (which takes more effort). I had hoped there was a filter somewhere (like when I search for an NC), or a way to specify where to search for a match (like when I search by creator). Well.... at least I know I haven't missed what I would consider to be a very helpful option. --------- Rolig Loon: Arggg.... you're not the first one to tell me this, but I'm a packrat. The moment I delete something I just KNOW I'll want it. :) But, I'm going to have to do something, I suppose. I've been meaning to package up the things I don't use all the time into a prim. Or see about totally deleting the folders in Library (I rarely go there). ============================= Alwin Alcott: I'll keep that in mind, thanks! What I was actuallly looking for (today) were transferable items. I felt that using Copy as the example, though, was more likely to be something that others had done... and therefore more likely to get a response. I'll remember your tip when I am looking for Copy items.
  13. Lvddawter

    Floating

    I have a question and I will attempt to phrase it in a "family friendly" way. I have an avatar enhancement that floats in in place when physics are used. From what I understand, this is a common problem wiith female avatars. Has a solution been found? If so, where can I find them?
  14. Lvddawter

    Floating

    I have a question and I will attempt to phrase it in a "family friendly" way. I have an avatar enhancement that floats in in place when physics are used. From what I understand, this is a common problem wiith female avatars. Has a solution been found? If so, where can I find them?
  15. I am in a sim, and I look at the "Nearby" tab to see the names of those near me. I see a name on this list of a person, say, 40m away. Is there any simple way to locate and see this person? Also, I find it incredibly annoying to have to log into this forum each time I want to post a question (yes, I checked the "remember" check box). I don't have this issue with MP. ================================================================================ That's what I want to know, the specifics of how to cam to the spot (with Firestorm) - preferably without having to identify which of the dozens of green dots is the one I want. The problem is that is asks me to log in each and every tiime I go to community.secondlife.com - despite the fact that I check the "Remember" box. This does NOT happen when I go to marketplace.secondlife.com. I log in and it keeps me logged in until I actively select to log out. ============================================================= Thank you, Lindal Kidd. I could have sworn I tried that as I was experimenting while on a public beach sim. Apparently either I didn't, the mouse moved between clicks, or the pointer wasn't positioned precisely where FS expects it to be. I'll try it again.
  16. I am in a sim, and I look at the "Nearby" tab to see the names of those near me. I see a name on this list of a person, say, 40m away. Is there any simple way to locate and see this person? Also, I find it incredibly annoying to have to log into this forum each time I want to post a question (yes, I checked the "remember" check box). I don't have this issue with MP. ================================================================================ That's what I want to know, the specifics of how to cam to the spot (with Firestorm) - preferably without having to identify which of the dozens of green dots is the one I want. The problem is that is asks me to log in each and every tiime I go to community.secondlife.com - despite the fact that I check the "Remember" box. This does NOT happen when I go to marketplace.secondlife.com. I log in and it keeps me logged in until I actively select to log out. ============================================================= Thank you, Lindal Kidd. I could have sworn I tried that as I was experimenting while on a public beach sim. Apparently either I didn't, the mouse moved between clicks, or the pointer wasn't positioned precisely where FS expects it to be. I'll try it again.
  17. Lately the Outfit window has been displaying "Unsaved Changes" when I put on an outfit (using Replace option). I've tried saving it, and that "fixes" it temporarily - until I take it off and put it back on again. This happens with every outfit I've tried. The ONLY outfit that doesn't have this happen is the "Newb" outfit I was given on Day One in SL. When I put that on, it says "Now wearing." I'd pass it off as a Tuesday maintenance issue if it hadn't been going on for several days now. I also happen to know that my zone has been reset, so if there's a known bug I'd imagine the bug fix would have been applied at that time. I've done a character test and cleared cache in both SLV and Firestorm (it doesn't seem to be a viewer problem since it happens in both... but it doesn't hurt to eliminate that possibility) Oh.... and I've been playing what I call Strip TP also in the past few days - I'd TP and lose an article of clothing. And also Musical Clothing - I put one of those articles back on, and another is removed. I am well aware that there is an upper limit to the number of items that can be worn, but I'm nowhere near that number. I have one outfit that has hit this limit - which is how I am aware of the limit, and also how I know I'm nowhere near that. EDIT: I just now noticed an interesting symptom. If I log off wearing an outfit that it says had "Unsaved changes", when I log back in it says "Now wearing" EDIT 2: I failed to mention that I did clean installs of the viewers and complete network reboot. Those were among the things I didn't think would make a difference, and didn't, so I forgot to even mention them. Thank you for the link to the blog, I'll check it out. Vulpinus - It began before I iinstalled the beta, and happens with SLV too. It's usually clothing that gets detached. So far, it's not been embarrassing :)
  18. I've got a 5m x 5m floor and a 128 pixel by 128 pixel texture of four floor tiles I want to place on it (standard SL "Library" folder texture named "FloorTile18"). Of course, I want the texture to repeat and not stretch to fit - this is why I made sure to UNCHECK the ""Stretch textures" option in the Textures tab. Unfortunately, this texture is stretching and not repeating - it becomes a 5m x 5m floor with four over-sized tiles. Please tell me what option I've overlooked. I've tried other textures, same problem. Edit: I just realized that this floor is also a ceiling, so I've selected the "Select face" radio button. I doubt this is a factor in the problem, but I thought I should mention it. Edit #2 - I'll bet that's the answer. I expected "Stretch textures" to be a toggle between stretch and repeat upon application of texture. Edit #3 - Sure enough, that's exactly what it was. TY both so much.
  19. I have a Premium User parcel. Is there any way to list what objects are on it and the land impact each has? I suspect there may be objects I can't see. I've tried derendering to find hidden things, but I still suspect there are things I haven't found. Thank you very much for these solutions - I'll check them both out. I haven't yet selected a "Accept as solution" yet, but I'm hoping it will allow to select them both. As to derender.... that's what I did when I pushed a picture too far into a wall (and accidentally closed the Edit window!). I derendered the wall which then exposed the picture and allowed me to right click Edit to bring it back out of the wall. I did this again hoping there were other similar situations. If there is a better way to respond to replies other than editing the question, I've forgotten again what it is.
  20. I had a computer with Win7, 6GB RAM and had a lot of fun in SL. But, I lost internet in January and had to quit playing. In February I got a new computer - Win8.1 w/ 12GB RAM. Now none of the HUDs are working. The two that I REALLY want to get working are Vista's Hot & Spicy AO (it's off and the power button doesn't work) and Ultimate dance HUD. I've installed the latest version of SLV and Firestorm viewer - same problem with both viewers. I tried a complete reboot and the problem remains. Edit: You were right - it was a no-script zone. I was ONE step off the porch of my "Premium User" home and into the common area. I don't remember that having been a no-script area the last time I was there (months ago). Once I stepped back onto my porch, everything worked as it should (sorta... but the remaining problem is related to about two dozen (out of probably hundreds of) animations that used to work but now don't for some reason)
  21. You didn't mention which mesh body you have. I have the Eve Vanda mesh body and use my SL head. It requires matching the colors, of course, but it's not that hard or time consuming. https://marketplace.secondlife.com/p/EVE-Vanda-slimpulpy-complete-avi-fittedmesh-updated-V84/6012779
  22. I'd try sending a message to Sonofsams since that's the person who's selling the outfiit. I'd presume this is the same person who was involved in taking the pictures and is likely to know more details about them.
  23. One step that I just learned today is that each person has to manually select the Title associated with the role. Just because you've granted someone an additional role does not automatically change the person's title. This is done in the lower left corner of the Group Info window.
  24. TY. I'll keep the other link handy and hope I never need it.
  25. When I clicked on the link it took me to "Support Case History" web page. I was expecting a TP pop-up inside the viewer. I did a CTRL-F search for Caledon, but it found nothing about it on that page.
×
×
  • Create New...