Jump to content

thefrankcastle

Resident
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thefrankcastle

  1. Marketplace and Caspervend will most likely be integrated, is that true? Dropbox will no longer be used?
  2. https://lindenlab.freshdesk.com/support/tickets/new üzerinden ticket göndereceksiniz. Ticket içeriğine mail adresinizi de yazmayı unutmayın. Sanırım oraya bir link gönderecekler ve linke tıkladıktan sonra iban bilgilerinizi girmenizi isteyecekler.
  3. Bu gerçekten Parası Skrill'de takılanlar için inanılmaz yararlı olacak bir yöntem. Fakat benim sorunum paramın Second Life da kalması ve hiç bir şekilde çekememem sebebi ise Skrill hesaba kısıtlama koyması. Günlerdir yazışıyorum ve bugün kendileri 2. bir mail atarak benden tekrardan evrak istediler. 1 Kere daha istemişlerdi bir kaç gün önce. Sanırım bu onlar için yeterli olmadı yada oyalamak için bahaneleri bilmiyorum.. Neyse umarım Second Life bu sorun için elini hızlı tutar. Çok Teşekkür ederim Aymec Millet ve istanbullet duyduğunuz bir gelişmeler olursa buraya tekrar yazarsanız çok sevinirim. Tekrar teşekkürler.
  4. Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere Skrill'de ülkemizden 11 Ocak 2021 den itibaren tamamen çekilecek. Bu sorun ile alakalı Second Life bir çalışma başlattığını biliyorum. Fakat oyunda paramız sıkıştı kaldı. hesabınız kısıtlanmıştır yazısıyla karşılaşıyorum. Bir takım evraklar istediler onları gönderdim fakat hala bir dönüş yok. Pazartesi günü inşallah dönmüş olurlar yani 23.11.2020 tarihinde. Eğer bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim. Bu arada Second Life resmi olarak Türkiye'de yaşayan oyuncular için bir yöntem araştırdıklarını belirtti. Fakat hala bir gelişme yok. Yazıyı sizinle de paylaşıyorum... Umarım kısa süre içerisinde bu soruna çare bulurlar. Bir çoğumuz gerçekten ailemizin geçimini buradan sağlıyoruz. Eğer bir bilgi alan varsa lütfen bize de bildirsin. Teşekkürler. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hello Friends, As you know, in our country, Skrill (Turkey) will be withdrawn as from January 11, 2021. I know that Second Life has started a study regarding this problem. But our money was stuck in the game. I see the text that your account is buffered. They asked for some documents, I sent them, but there is still no return. I hope they will be back on Monday, so on 23.11.2020. I'll inform you if there is any improvement. Meanwhile, the official Second Life as they search for a method to live in Turkey, he said. But there is still no improvement. I also share the article with you ... I hope they find a solution to this problem for a short time. Many of us really earn a living for our family. If anyone has an information, please let us know. Best Regards,
  5. After making it transparent, press CTRL + ALT + SHIFT + S and follow the steps below. That's it
×
×
  • Create New...