Jump to content

Teagan Weezles

Resident
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Teagan Weezles

  • Rank
    Member
  1. I'm having the same problem. All working fine last night, but now cannot log in at all. Eventually times out to a screen that says "despite best efforts something unexpected happened".
  2. Hey gang- Okay- here's a weird one. Regardless of which outfit I am wearing, or for that matter, what shoes, my left shoe will not rezz. I am bare foot all the time on the left foot. I have this problem in both the latest SL viewer as well as the latest Firestorm viewer. I've checked to make sure nothing else is attached to my left foot. I've deleted cache, viewer, reinstalled, etc. I've tried with all the shoes I own- none of them are mesh shoes and they didn't come with alpha layers. Thanks for any ideas! Teagan
  3. Well it only seems to get worse- or at least more mysterious. I tried logging in from a friends computer and I get the same error. I then tried on a Windows PC using the lightweight text-based Viewer Radegast. I get a similar error- "can't connect to the login server." What is interesting is that I was able to log into the SL Beta SIM, but never the real SL world. I've formally opened a support Ticket with LL, but it hasn't progressed from a status of New since I filed it yesterday. Hoping somebody will look at it today. Hugs and kisses and hoping to be back soon! Teagan
  4. Hi Rolig- Well it only seems to get worse- or at least more mysterious. I tried logging in from a friends computer and I get the same error. I then tried on a Windows PC using the lightweight text-based Viewer Radegast. I get a similar error- "can't connect to the login server." What is interesting is that I was able to log into the SL Beta SIM, but never the real SL world. I've formally opened a support Ticket with LL, but it hasn't progressed from a status of New since I filed it yesterday. Hoping somebody will look at it today. Hugs and kisses and hoping to be back soon! Teagan
  5. Ty Perrie for the reply- Another member suggested some solutions and here's what I've tried. Cleared DNS Cache, changed DNS servers, even opened a pristine new User Account on my Mac and tried that. Rebooted everything many times. I also tried the latest Secondlife viewer as well as the latest Firestorm Viewers after completely deleting and reinstalling. I always get the same result: "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". FWIW, I am running an iMac running OS X Mavericks with the latest updates to everything. Now- here is a new clue. This is what appears in my Console Application when I try to launch Firestorm or SL: 2/17/14 1:25:19.828 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x19e6850 </Library/Internet Plug-Ins/Windows Media Plugin> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.846 PM SLPlugin[2125]: Cannot find executable for CFBundle 0x1950dc0 </Library/Internet Plug-Ins/AuthorwareWebPlayer-PPC folder> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.847 PM SLPlugin[2125]: Error loading /Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin: dlopen(/Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin, 265): no suitable image found. Did find: /Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin: mach-o, but wrong architecture 2/17/14 1:25:19.862 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x1989f60 </Library/Internet Plug-Ins/DRM Plugin.bundle> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.871 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x19f2a30 </Library/Internet Plug-Ins/ipxBrowserPlugin> (not loaded) I am certainly no Developer, so I don't know which of those above Plugins are essential for SL to run. I tried a Repair Permissions, but that did not help. I am not having any problems with any other applications on my entire System, so just not sure how SL got so screwed up. Help! Hugs! Teagan
  6. Dear Friends- So sorry but my Question again got closed as Answered before I could test the suggestions, so I apologize that I am again opening a new Question. ( I pasted my original question at the bottom for background.) Rolig Loon had some great suggestions and I tried them all. Cleared DNS Cache, changed DNS servers, even opened a pristine new User Account on my Mac and tried that. Rebooted everything many times. I also tried the latest Secondlife viewer as well as the latest Firestorm Viewers after completely deleting and reinstalling. I always get the same result: "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". FWIW, I am running an iMac running OS X Mavericks with the latest updates to everything. Now- here is a new clue. This is what appears in my Console Application when I try to launch Firestorm or SL: 2/17/14 1:25:19.828 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x19e6850 </Library/Internet Plug-Ins/Windows Media Plugin> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.846 PM SLPlugin[2125]: Cannot find executable for CFBundle 0x1950dc0 </Library/Internet Plug-Ins/AuthorwareWebPlayer-PPC folder> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.847 PM SLPlugin[2125]: Error loading /Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin: dlopen(/Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin, 265): no suitable image found. Did find: /Library/Internet Plug-Ins/JavaAppletPlugin.plugin/Contents/MacOS/JavaAppletPlugin: mach-o, but wrong architecture 2/17/14 1:25:19.862 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x1989f60 </Library/Internet Plug-Ins/DRM Plugin.bundle> (not loaded) 2/17/14 1:25:19.871 PM SLPlugin[2125]: Cannot recognize type of executable for CFBundle 0x19f2a30 </Library/Internet Plug-Ins/ipxBrowserPlugin> (not loaded) I am certainly no Developer, so I don't know which of those above Plugins are essential for SL to run. I tried a Repair Permissions, but that did not help. I am not having any problems with any other applications on my entire System, so just not sure how SL got so screwed up. Help! Hugs! Teagan Original Question: For the past several weeks, I have been unable to log into SL. I get the message "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". I'm running the Firestorm viewer and have tried with the current release as well as the latest Beta. I've completely deleted and reinstalled the Firestorm app and all cache and settings files. I've rebooted my computer as well as modem and router. All other connectivity scores fast and clean on Speedtest and Pingtest. I have disabled all Firewalls but no help. I am at wits end on this one. I've logged in from this same computer and connection without issue for a long time. I posted this question earlier in the month, and a kind member replied to try some other regions including Smith or Pooley, but I get the same results. Unfortately that thread has been marked Answered so I couldn't reply there. Help! Teagan
  7. Hi all! For the past several weeks, I have been unable to log into SL. I get the message "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". I'm running the Firestorm viewer and have tried with the current release as well as the latest Beta. I've completely deleted and reinstalled the Firestorm app and all cache and settings files. I've rebooted my computer as well as modem and router. All other connectivity scores fast and clean on Speedtest and Pingtest. I have disabled all Firewalls but no help. I am at wits end on this one. I've logged in from this same computer and connection without issue for a long time. I posted this question earlier in the month in the Answers section, and a kind member replied to try some other regions including Smith or Pooley, but I get the same results. But that thread has been closed as Answered. Help! I miss you all and can't log in! Teagan
  8. For the past several weeks, I have been unable to log into SL. I get the message "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". I'm running the Firestorm viewer and have tried with the current release as well as the latest Beta. I've completely deleted and reinstalled the Firestorm app and all cache and settings files. I've rebooted my computer as well as modem and router. All other connectivity scores fast and clean on Speedtest and Pingtest. I have disabled all Firewalls but no help. I am at wits end on this one. I've logged in from this same computer and connection without issue for a long time. I posted this question earlier in the month, and a kind member replied to try some other regions including Smith or Pooley, but I get the same results. Unfortately that thread has been marked Answered so I couldn't reply there. Help! Teagan
  9. For the past several days, I have been unable to log into SL. I get the message "Login Failed. Despite our best efforts, something unexpected has gone wrong". I'm running the Firestorm viewer and have tried with the current release as well as the latest Beta. I've completely deleted and reinstalled the Firestorm app and all cache and settings files. I've rebooted my computer as well as modem and router. All other connectivity scores fast and clean on Speedtest and Pingtest. Frankly I'm stumped. I've logged in from this same computer and connection without issue for a long time. Anyone else seeing this or found a fix? Thanks!
×
×
  • Create New...