Jump to content

KesavaKantha

Resident
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About KesavaKantha

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I know you can't terraform Horizons land, but I was wondering if you can place items below the land, and have them submerged in the water. I am using a scripted system that requires an item to be submerged in Linden water, and wasn't sure if it would be possible to do this in Horizons or not.
  2. Thank you for taking the time to help me resolve this issue! I am so grateful!
  3. But my previous abandoned parcel is no longer showing up in Land Manager - Group Land. It just shows my new parcel. How would I remove my donation for the previous parcel?
  4. I recently abandoned my previous parcel to purchase a different 2048 m2 parcel and am being charged monthly for the new parcel even though I bought it via the "Buy with Group" option and our total land contribution is 2253 m2 which exceeds the required 2048. The land says "Group owned" and when I go to the group Land tab, it says: Total land in use is 2048 m2. Land available is 206 m2. Total contribution: 2253 m2 I'm confused why I'm still being charged for the land. Am I going to continue being charged for the parcel until the abandoned land is sold?
  5. There is an item (animal trough) on my parcel that keeps changing colors from red, to yellow, black and then back to it's normal color. I am wondering what is causing this to happen.
  6. Thank you so much for this detailed response. I am so grateful for your help!
  7. I am trying to terraform the z axis of my parcel by using the bulldozer to lower the land, but the farthest it will go down is 40 (z axis). Are some parcels simply not able to be terraformed lower? (I'm trying to get the z axis to 20)
  8. I've been having issues with my mesh body and clothing disappearing (well, they are still on me but look transparent/deformed) when I teleport places and am wondering why this happens and if there is a fix for it. I have to keep detaching and reattaching my body and clothing every time I teleport because I have no idea if others are seeing what I'm seeing. To mysef, I appear half naked! lol
  9. I've been having issues with my mesh body and clothing disappearing (well, they are still on me but look transparent/deformed) when I teleport places and am wondering why this happens and if there is a fix for it. I have to keep detaching and reattaching my body and clothing every time I teleport because I have no idea if others are seeing what I'm seeing. To mysef, I appear half naked! lol
  10. It worked! I can't thank you enough for taking the time to help me resolve the issues I was having with this script. I am so grateful for your help!
  11. I can't tell you how grateful I am for your assistance! It is still not working - here is what I have so far. Does it look okay to you? Not sure where the problem lies. It is one prim, I even tried a script to make the sound play on touch to no avail. vector sit_position = <0.0, 0.0, -0.1>; // here an euler rot vector sit_rotation = <0.0, 0.0, 0.0>; default { state_entry() { llSitTarget(sit_position, llEuler2Rot(sit_rotation * DEG_TO_RAD)); } changed(integer change) { if (change & CHANGED_LINK) { key sittingAvatar = llAvatarOnSitTarget(); // when there's no avatar sitting, stop running code here if (sittingavatar == NULL_KEY) return; string firstSoundInPrim = llGetInventoryName(INVENTORY_SOUND, 0); llPlaySound("2e1d11a8-59fe-caa5-058c-6bb1b64f2d2a", 1.0); } } }
  12. Thank you so much for your help! Where would I put the UUID for the sound? (sorry, I am new to scripting)
  13. I am trying to create a script that triggers sound upon sitting. I tried the "Sat On" script here but it did not work. I am not sure what I'm doing wrong. I would be most grateful for any help. Thank you!
  14. I just moved to a new location and ever since I moved, I am constantly getting script errors every few minutes from numerous different scripted objects in my home. I am wondering if this is related to the sim I am living in (which does have a lot of lag) or something else. I'd also be interested in learning how to determine exactly what is causing the problem. Any insight would be greatly appreciated. Thanks so much!
×
×
  • Create New...