Jump to content

OCEANII

Resident
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OCEANII

  • Rank
    Newbie
  1. for the last 2 days im unable to log into game or more then 2 second ,I load game to last location then it loads then when screen appears after 2 seconds it disappears and error a small error message appears on windows deck top say apps frozen then another message box server ty 1 , I tried uninstall reinstall 3 times ,treid different locations and opend new account and that does exactly the same , it cuts out after 2-3 seconds when region appears . I have been running it for over a month with no problems ,conection and speed all ok . gaming rig pc , cross fire cards hd 6xxxxx , intel i7 3.2 , unistalled clean 4 times now . one time the screen did not disappear then error message ,but when I moved avator the screen disappear again then the same message ,application frozz :(
  2. for the last 2 days im unable to log into game or more then 2 second ,I load game to last location then it loads then when screen appears after 2 seconds it disappears and error a small error message appears on windows deck top say apps frozen then another message box server ty 1 , I tried uninstall reinstall 3 times ,treid different locations and opend new account and that does exactly the same , it cuts out after 2-3 seconds when region appears . I have been running it for over a month with no problems ,conection and speed all ok . gaming rig pc , cross fire cards hd 6xxxxx , intel i7 3.2 , unistalled clean 4 times now . one time the screen did not disappear then error message ,but when I moved avator the screen disappear again then the same message ,application frozz :(
×
×
  • Create New...